Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
v1rtu0z
Member

Повідомлення

Radio Bay: 03.05.2025 20:25
v1rtu0z: 03.05.2025 19:53мають бути не дуже великі
Edifier R1380DB? Фазік вперед
ціна, і розмір - нравиця. А буде погано якщо я їх пофарбую або проламіную дерево чимось? :)
риторичне - дякую. врахую, доволі гарний кандидат :beer:
Radio Bay
Member

Повідомлення

v1rtu0z: 03.05.2025 20:28А буде погано якщо я їх пофарбую або проламіную дерево чимось?
Якщо руки з того місця, то чому би й ні? Хоч в рожевий :)
А ставити куди?

Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
Може сюди або сюди
OverPow
Member

Повідомлення

v1rtu0z: 03.05.2025 17:09 Бажаю здоровля панове
Хочу саундбар для музики і фільмів серіалів ютубу, для телевізору, в районі бажано 6 тисяч, але якщо там до 10 буде небо і земля, то можна роздивитись і до 10. (Або колонки взять?)
(lg um7600pbl з 4к Макс фаерстіком)
Ах ще - телевізор буде висіти на стіні, і звук можливо під ним закріплю

В ідеалі, з блютузом чи вайфаем, умовно щоб з телефону можна було при необхідності пустити музику, але не критично.
спойлер
Останнім часом все менше вмикаю пк, і музику з ютубу пускаю на телевізорі, і от басів не вистачає, і в деяких випадках гучності при перегляді фільмів і серіалів.

На компі стоять edifier 1280 (дуже їх люблю, років 6-7 вже), але не вистачає безпровідної можливості тож тупо їх переставити не вийде.

Мало розуміюсь на темі, але впевнений що є якісь моделі базові які підходять для мого випадку
Порадьте щось будь ласка, бо тут ногу зломить можна
:beer: дякую :beer:
В комнате 20 кв я поставил себе вот такой.
https://rozetka.com.ua/ua/yamaha_vdq3190/p274071828/
Я в свое время на форуме тоже спрашивал по поводу саундбара. Так все фекали, фукали.
Купил, в итоге я очень доволен. Для фильмов и музыки более чем. Баса с головой. Есть приложуха, разные режимы.

На балконе стоит вот такая штука
https://rozetka.com.ua/ua/470967979/p470967979/

Ямаха однозначно выигрывает, при том, что у ТСЛ есть саб.
v1rtu0z
Member

Повідомлення

OverPow: 03.05.2025 21:00

цікаво, просто стоїть на балконі?

Прийняв, дякую.

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Radio Bay: 03.05.2025 20:35
А ставити куди?
думаю на дюбель полочку чи підставочку під ТВ до стіни - планував так - бо знизу буде тумба зайнята
OverPow
Member

Повідомлення

v1rtu0z: 03.05.2025 21:14
OverPow: 03.05.2025 21:00

цікаво, просто стоїть на балконі?

Прийняв, дякую.
не, на балконе у меня "рабочее место".
ПК, стол, кресло, саундбар и все такое
walkman3000
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.05.2025 19:52вони нормальні просто 40 000+. я слухав одну ямаху
я теж слухав топовий самсунг, 990 здається, який з кожної праски хвалять як кращий. ну володар перснів було круто дивитись, але воно ж все позиціонується як під долбі атмос, а де це все брати, як і долбі віжен контент, я маю на увазі що хочеться ВЕСЬ контент у атмосі і віжені :gigi: але коли я підрубив музику то воно було як жбл бумбокс. я за 1000$ краще кастом на б/в ресі зберу, не атмос звісно. але для фільмів саундбари норм, навіть дуже норм. не всі
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.05.2025 19:52
walkman3000: 03.05.2025 19:22нереально. якийсь самсунг q600 буде норм, музика і саундбар, ще й за 10 це фантастика. саундбар це про фільми, бажано з тиловими колонками, а так це просто заміна звука на тв, а там що завгодно буде краще
вони нормальні просто 40 000+. я слухав одну ямаху :D
Я слухав топову систему на соносі саундбар+2 тилових+саб - так, воно досить ок і приємно, але там цінник за все був районі 100к грн.

Хоча я потім туди тикав свої перші 4'' кліпші і воно грало краще за весь той сетап.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 04.05.2025 08:32Хоча я потім туди тикав свої перші 4'' кліпші і воно грало краще за весь той сетап
:)
Саундбар, то для кино. В мене Ямаха + саб
walkman3000
Member

Повідомлення

tablestikus: 04.05.2025 08:32цінник за все був районі 100к грн
ну за 100к це вже страшні речі зібрати можна, а якщо підтягнути ринок б/в :insane: але то все ще потрібно кудись ставити, хрущ-кімната 20м.кв. це точно не про атмос сетап (rip власникам у монолітних новобудовах де навіть розмови чути :lol: ), а ось маленький саундбарчик то шо треба. ну або пійти у аймакс, але було б на шо зараз ходити :-/
Radio Bay: 04.05.2025 10:21В мене Ямаха + саб
У мене бажання придбати щось типу соні ліберті в950 та заліпати вечорами у еквалайзер під сінтипоп десь кожні пів року. це ще зі школи коли дивився на цих монстрів за мільярд+ карбованців. а у друга батько був аудіофілом, ото він мені життя ускладнив своїми кулсторі та лекціями :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

walkman3000: 04.05.2025 11:00У мене бажання придбати щось типу соні ліберті в950
Не знаю що воно грає, але ідея мені подобається. Раніше не економили на сірниках. Виглядає круто :)
Filabatya
Member

Повідомлення

v1rtu0z
Саме для Вас на олх є 1700 з підставками які власник завсверлив в колонки і написав капсом ідеальний стан, вторгуйте 500 грн на ті підставки і крутіть до стіни все це багатство за 4к
Щось вже не знахожу знайду кину посилання(
walkman3000
Member

Повідомлення

Radio Bay: 04.05.2025 11:14Не знаю що воно грає, але ідея мені подобається. Раніше не економили на сірниках. Виглядає круто
Та то більше психологічна проблема "не дуже багатого" дитинства, зараз попустить і потім знов під новий рік почнеться :laugh: заздрю тим хто має та не знає що з ними робити і продає як елітний хлам. така техніка має бути під захистом аналога червоної книги
v1rtu0z
Member

Повідомлення

Filabatya: 04.05.2025 11:21 v1rtu0z
Саме для Вас на олх є 1700 з підставками які власник завсверлив в колонки і написав капсом ідеальний стан, вторгуйте 500 грн на ті підставки і крутіть до стіни все це багатство за 4к
Щось вже не знахожу знайду кину посилання(
почув, якщо попадеться кинь будь ласка, можна в приват - :beer:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 04.05.2025 11:21ті підставки і крутіть до стіни
Тут треба, що б по стіні сусідам не довбило. Є там тонкощі з резонансами та можется скластися так, що воно буде грати, як у них у кімнаті.
З прикручувати до стіни треба бути обережним
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Вітаю, хочу трохи покращити якість звуку тв, не розумію що краще обрати саундбар чи колонки, так для себе наче обрав два варіанти саундбар samsung hw-c450 або колонки edifier r1080bt, що краще? Чи можливо порадьте щось ще приблизно в цьому бюджеті(кімната 16 метрів, 3 метри від тв до обличчя грубо кажучи), важливо щоб був блютуз для прослуховування музики з телефону, дякую!
walkman3000
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 11.05.2025 20:34для прослуховування музики
одразу мінус саундбар
Radio Bay
Member

Повідомлення

67 - 20 000 Гц, баса вообще нет, фазик сзади
Баса таки нет
Edifier R1700BTs, может ОЛХ, может напрячься (https://rozetka.com.ua/ua/edifier_r1700 ... 295528823/)
Нужен цап на борту или нет - вопрос
FirstTDM
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 11.05.2025 20:34Вітаю, хочу трохи покращити якість звуку тв, не розумію що краще обрати саундбар чи колонки, так для себе наче обрав два варіанти саундбар samsung hw-c450 або колонки edifier r1080bt, що краще?
Для ТВ однозначно саундбар - все фильмы/сериалы/видеоклипы и даже спортивные передачи зазвучат по-новому весьма достойно (по сравнению со встроенными динамиками ТВ)!
noth1ng_matters: 11.05.2025 20:34важливо щоб був блютуз для прослуховування музики з телефону, дякую!
А вот для музыки - однозначно колонки - стереопара для начала... только не edifier r1080bt, а что-нибудь получше... тут бюджет можно до бесконечности наращивать...

Удачи в выборе аппаратуры для музыки!
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Добре, саундбар відкинули, а а що скажете про PRESONUS Eris E3.5 gen 2?
Radio Bay
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 11.05.2025 23:53Добре, саундбар відкинули, а а що скажете про PRESONUS Eris E3.5 gen 2?
Дешевы монитори то не для музики. І з чого вони грати будуть? Зі встрійки? Ото сум буде.
Якщо купити у низькому бюджеті, щоб грало - Едіки, з цапом на борту, та по оптиці їх.

Ха, у цих Пресонусів 80 Гц по низу, це зовсім не про що.
Відповісти