Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
MSiAventador
Member

Повідомлення

mult
Через Optical Digital Audio Out .
Radio Bay
Member

Повідомлення

l-m: 27.03.2025 21:44замоченої у саке
То все пояснює 😀
vltk
Member

Повідомлення

l-m: 27.03.2025 21:11
Hotspur: 16.03.2025 15:58 я слухав дерево JVC міні систему, дуже гарно але не бюджетно
Хм, цікаво що мені теж згадалась JVC, але не міни, а скоріше мікро.
Щось типу такого - JVC EX-D11 -
Воно маленьке (хоча й довге), але при цьому грало на значно більший розмір, та навіть непогано. Ну принаймні так здавалось ~25 років тому, коли новий слухав)
Аж стало цікаво як воно зараз було)
Были у моего брата мини. Послушал - дубняк, тьфу вымоченный в саке, но вообще мертвое и черно-белое, без оттенков. Только под звуки или тежеляк. Заинтересовался, кто виноват колонки или центр. Подцепили их к классному сагден биджо мощнику с родным предом и качественным цапом на 1541 S2 - как были мертвые, так и остались. Акустика (если можно ее так назвать) не для музыки - на красивый тыл, бумбокс или навернуться в суши баре.
Radio Bay
Member

Повідомлення

vltk: 28.03.2025 01:20Послушал - дубняк
Так, вроде душевненько, но какая-то бутофория чувствуется
TSMatvey
Member

Повідомлення

в результаті взяв за 3800 Edifier r1600T3.Якраз тиждень назад у Депо вийшло порівняння 1600 з чимось новим. Мені звук норм, пілся колонок монітора - щастя. Але і блутуз колоночка anker soundcore motion+ звучить непогано, враховуючи, що вона 1шт, а колонок 2шт. Наступного разу хочуться взяти щось по типу r2800. але під них поки немає місця. всім дякую за поради
Max
Junior

Повідомлення

Панове вітаю, маю Edifier R1900TIII хочу залишити їх під телевізор, що можна взяти на заміну для ПК +- в тому самому розмірі щоб грали "яскравіше".
Переважно для музики, бюджет до 10к.
DEVES
Member

Повідомлення

Max: 06.04.2025 12:35 Панове вітаю, маю Edifier R1900TIII хочу залишити їх під телевізор, що можна взяти на заміну для ПК +- в тому самому розмірі щоб грали "яскравіше".
Я бы порекомендовал Kali Audio LP-UNF, но нужно ждать какой-нибудь акции, чтобы цена снизилась ближке к 10к
Essex
Member

Повідомлення

Max
Edifier S1000 мKII Brown (S1000MKII brown)
Edifier S880DB White
Но я б отдал предпочтение s1000
Hotspur
Member

Повідомлення

Max: 06.04.2025 12:35 в тому самому розмірі щоб грали "яскравіше".
якесь Hi Fi
Radio Bay
Member

Повідомлення

Max: 06.04.2025 12:35Переважно для музики, бюджет до 10к
iLoud Micro Monitors c еБея

Edifier S1000 мKII - тут вопрос к размеру
Yurius
Member

Повідомлення

Допоможіть оцінити Edifier R1700bt ,стан дуже гарний.Комплект:сітки,2рса-3.5 кабель, коробки та пульта нема.Дякую.
Andrule
Member

Повідомлення

mult: 27.03.2025 22:21 Підкажіть будь ласка як вивести звук з телевізора lg c1 на 48 дюймів.
В нього то і виходів толкових немає.
Є на навушники audio/HP, optical digital audio і є hdmi 2.1 один порт з earc.
Оптика так собі варіант, там не регулюється звук і по якості чув що також обмежений.
Порт з earc заняттй кабелем від тв бокса.
Я чув що найкращий звук якраз по hdmi earc.
Якщо вивести ще один кабель зі звичайного hdmi 2.1 на якийсь усілок з таким портом, то буде звук?
Немає просто такого пристрою перевірити.
І скрізь пишуть що звук передається тільки по порту hdmi earc.
Можна купити av-receiver і що стосується звуку підключати до нього. А для прослуховування музики купити ще таку штуку Arylic S10+.

Отправлено спустя 1 час 57 минут 29 секунд:

А для прослуховування музики купити ще таку штуку Arylic S10+.
Якщо av-receiver старої моделі.
Зараз є дві Yamaha RX-V2400, Yamaha RX-V659 якщо з Київа звертайтесь.
v1rtu0z
Member

Повідомлення

Бажаю здоровля панове
Хочу саундбар для музики і фільмів серіалів ютубу, для телевізору, в районі бажано 6 тисяч, але якщо там до 10 буде небо і земля, то можна роздивитись і до 10. (Або колонки взять?)
(lg um7600pbl з 4к Макс фаерстіком)
Ах ще - телевізор буде висіти на стіні, і звук можливо під ним закріплю

В ідеалі, з блютузом чи вайфаем, умовно щоб з телефону можна було при необхідності пустити музику, але не критично.
спойлер
Останнім часом все менше вмикаю пк, і музику з ютубу пускаю на телевізорі, і от басів не вистачає, і в деяких випадках гучності при перегляді фільмів і серіалів.

На компі стоять edifier 1280 (дуже їх люблю, років 6-7 вже), але не вистачає безпровідної можливості тож тупо їх переставити не вийде.

Мало розуміюсь на темі, але впевнений що є якісь моделі базові які підходять для мого випадку
Порадьте щось будь ласка, бо тут ногу зломить можна
:beer: дякую :beer:
walkman3000
Member

Повідомлення

v1rtu0z: 03.05.2025 17:09фільмів серіалів ютубу, в районі бажано 6 тисяч, але якщо там до 10 буде небо і земля
ну тут ще ладно, але
v1rtu0z: 03.05.2025 17:09для музики
нереально. якийсь самсунг q600 буде норм, музика і саундбар, ще й за 10 це фантастика. саундбар це про фільми, бажано з тиловими колонками, а так це просто заміна звука на тв, а там що завгодно буде краще
Radio Bay
Member

Повідомлення

Може таки колонки з пультом та блютузом? Саундбар без сабу навіть для фільмів таке собі
v1rtu0z
Member

Повідомлення

я відкритий до колонок взагалі - простто знайомі сказали бери саундабр

Звісно розумію що 10к це в наш час ніщо :)
А колонки до 10? :) якщо дасте 2-3 моделі... ? :) а я там подивлюсь. Якщо колонки то можна і 2.0 мабуть, прям - тонути в басі нема сенсу... чи є 2.1 сенс?
Hotspur
Member

Повідомлення

walkman3000: 03.05.2025 19:22нереально. якийсь самсунг q600 буде норм, музика і саундбар, ще й за 10 це фантастика. саундбар це про фільми, бажано з тиловими колонками, а так це просто заміна звука на тв, а там що завгодно буде краще
вони нормальні просто 40 000+. я слухав одну ямаху :D
v1rtu0z
Member

Повідомлення

я думаю єдине що - мають бути не дуже великі, бо я їх на стіну повішу ж .. а місця не те шоб занадто багато буде поруч\

(колись хтів брать microlab pro 3 - думав поставлю на стіл, прийшов в магаз і потім тікав звідти, бо стіл не вивіз би - тому шось поменше :rotate: )
antigore
Member

Повідомлення

mult: 27.03.2025 22:21 Підкажіть будь ласка як вивести звук з телевізора lg c1 на 48 дюймів.

Порт з earc заняттй кабелем від тв бокса.

І скрізь пишуть що звук передається тільки по порту hdmi earc.
Яка проблема засунути тв бокс в інший порт???
Radio Bay
Member

Повідомлення

v1rtu0z: 03.05.2025 19:53мають бути не дуже великі
Edifier R1380DB? Фазік вперед
Відповісти