Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
pixels
Member
Тут ще питання в якості цих лучів. В метро я відверто не зміг розгледіти різницю між середньо і супер екстрім. Хіба що трохи яскравіше. І те, дивлячись як дивитись. Але ж треба, звичайно, все на вправо ставити
-
DuckRider
Member
Есть огромная разница между наличием отражений и между их отсутствием. Но почти нет разницы между фейковыми отражениями и математическим расчетом трассировки лучейleif: ↑ 08.12.2021 20:41 DuckRider
оце хтось сьогодні вчергове написав про непотрібність РТХ, я одразу пішов в кіберпанку вимкнув промені, пробігся трохи містом, а потім увімкнув знову і пробігся там же. відверто не знаю куди і як треба дивитись, щоб не помітити в чому прикол або сказати, що це "майже не впливає на сприйняття іграшки" ¯\_(ツ)_/¯
-
leif
Member
DuckRider
Ти ж не думаєш, що вимкнення ртх призводить до зникнення віддзеркалень в іграшці взагалі? ні, все не настільки погано для власників радеонів, просто це зовсім інші віддзеркалення ніж у випадку rtx і між ними відчутна відмінність
Ти ж не думаєш, що вимкнення ртх призводить до зникнення віддзеркалень в іграшці взагалі? ні, все не настільки погано для власників радеонів, просто це зовсім інші віддзеркалення ніж у випадку rtx і між ними відчутна відмінність
-
DuckRider
Member
Просто сделанные на отцепись, как обычно.leif: ↑ 08.12.2021 21:13 DuckRider
А если отойти от киберпукана и вернуться к чему-то более приземленному. Что дает трассировка лучей в качестве отражений на автомобилях в нфс? Чем замена фейковых отражений качественно влияет на всю картинку? Ведь игра не статична и в движении абсолютно не важно отражается столб или что-то другое
-
leif
Member
DuckRider
не розумію чому ти сфокусувався саме на віддзеркаленнях, вони покращуються за рахунок променів, але це все не тільки про віддзеркалення, вони лише одна зі складових RTX-фіч.
якщо казати що дасть RTX в нфс, то я цілком собі уявляю таке покращення, але краще говорити на конкретних прикладах замість абстрактних. такої ж нфс, ще немає, я нічого не пропустив?
не розумію чому ти сфокусувався саме на віддзеркаленнях, вони покращуються за рахунок променів, але це все не тільки про віддзеркалення, вони лише одна зі складових RTX-фіч.
якщо казати що дасть RTX в нфс, то я цілком собі уявляю таке покращення, але краще говорити на конкретних прикладах замість абстрактних. такої ж нфс, ще немає, я нічого не пропустив?
-
DuckRider
Member
Потому что правильный их математический расчет - это одна из самых пустых трат ресурсов. Если оторваться от отражений, то 90% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художникамиleif: ↑ 08.12.2021 21:57 DuckRider
-
murzik
Member
есть фанаты Азиза? 
-
WakeMe
Member
DuckRider: ↑ 08.12.2021 22:0790% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художниками
- rtx-on

- rtx-off

Ну серьезно, без рофлов, с ртх же свет в этой сцене намного правильней и амосферней.
-
pixels
Member
Ахах... Келихи не відбивають тіней. Круто, чьо
-
DuckRider
Member
поставилм они его как рукожопы, не болееWakeMe: ↑ 09.12.2021 00:03DuckRider: ↑ 08.12.2021 22:0790% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художниками
- rtx-on
Так поставили свет художники, что лампа как софт бокс метровый светит
- rtx-off
![]()
Ну серьезно, без рофлов, с ртх же свет в этой сцене намного правильней и амосферней.
Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
И да, темно как у негра в дупи
-
Scoffer
Member
Прийшла мені тут в голову геніальна ідея. Раз в віндах реалізували підтримку різносортних ядерець, так може того, китайцям час освоювати двосокетні материнки інтел+амд? 
-
pixels
Member
Нехай краще зроблять 1700 х4. Або х6. Подалі друг від друга, щоб водоблоки не заважали один одномуScoffer: ↑ 09.12.2021 01:40 Прийшла мені тут в голову геніальна ідея. Раз в віндах реалізували підтримку різносортних ядерець, так може того, китайцям час освоювати двосокетні материнки інтел+амд?![]()
-
Scoffer
Member
pixels
Целеронів хочеш впендюрити чи що?
Целеронів хочеш впендюрити чи що?
-
pixels
Member
Так а що, щось подібне в майбутньому нас й чекає, чіплети від інтела та НВ, АМД вже. Тож, я не здивуюсь, що скоро нас чекають сокети 10см * 10см, або 12см *12см.
-
Volodimir
Member
Китайцы будут осваивать сокетные материнки и переходники с бга на лга. Ибо будущее пк - за распаянными процами и памятью.
-
Sanьka
Member
А что там с темой видях НВ+АМД . Но так и заглохло
Помню когда то Гидра была. Что то там пыталась.
Помню когда то Гидра была. Что то там пыталась.
-
DuckRider
Member
А как тогда дорогую память продавать, если она в паре с распайкой заведется с низкой частотой?Volodimir: ↑ 09.12.2021 09:21 Китайцы будут осваивать сокетные материнки и переходники с бга на лга. Ибо будущее пк - за распаянными процами и памятью.
-
leif
Member
щодо порожніх трат ресурсів, то цілком можливо. єдиний раз, коли я бачив в КП77 фпс нижче 40 за весь час що граю, це коли розбив дзеркало в яке дивився. прорахувати правильні віддзеркалення в кожному кавалку того розбитого дзеркала виявляється набагато складніше ніж прораховувати якісь перестрілки чи щільний натовп в місті, хехеDuckRider: ↑ 08.12.2021 22:07Потому что правильный их математический расчет - это одна из самых пустых трат ресурсов. Если оторваться от отражений, то 90% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художниками
але тим не менш, звичайного гамера оптимізація не має хвилювати так вже сильно. він просто побачить, що з RTX кіберпанк виглядає краще ніж без нього, оптимальна трата чи не оптимальна це в принципі розчинюється в загальному ефекті
так, тут треба враховувати, що у мене ікспірієнс з променями на перед-топовій карті в лінійці і в мідл сегменті ефект від них буде поменше, але тим не менш суть технології зрозуміла, далі справа за еволюційним процесом
-
Scoffer
Member
-
darkslayer
Member
это какой-то косяк ранних склеек был, если ты про это. Крышечные уже нормально работают, невышедший инж 10980HKS например с памятью 3600 заводилсяDuckRider: ↑ 09.12.2021 10:18А как тогда дорогую память продавать, если она в паре с распайкой заведется с низкой частотой?Volodimir: ↑ 09.12.2021 09:21 Китайцы будут осваивать сокетные материнки и переходники с бга на лга. Ибо будущее пк - за распаянными процами и памятью.