Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
pixels
Member

Тут ще питання в якості цих лучів. В метро я відверто не зміг розгледіти різницю між середньо і супер екстрім. Хіба що трохи яскравіше. І те, дивлячись як дивитись. Але ж треба, звичайно, все на вправо ставити
DuckRider
Member

leif: 08.12.2021 20:41 DuckRider
оце хтось сьогодні вчергове написав про непотрібність РТХ, я одразу пішов в кіберпанку вимкнув промені, пробігся трохи містом, а потім увімкнув знову і пробігся там же. відверто не знаю куди і як треба дивитись, щоб не помітити в чому прикол або сказати, що це "майже не впливає на сприйняття іграшки" ¯\_(ツ)_/¯
Есть огромная разница между наличием отражений и между их отсутствием. Но почти нет разницы между фейковыми отражениями и математическим расчетом трассировки лучей
leif
Member

DuckRider
Ти ж не думаєш, що вимкнення ртх призводить до зникнення віддзеркалень в іграшці взагалі? ні, все не настільки погано для власників радеонів, просто це зовсім інші віддзеркалення ніж у випадку rtx і між ними відчутна відмінність
DuckRider
Member

leif: 08.12.2021 21:13 DuckRider
Ти ж не думаєш, що вимкнення ртх призводить до зникнення віддзеркалень в іграшці взагалі? ні, все не настільки погано для власників радеонів, просто це зовсім інші віддзеркалення ніж у випадку rtx і між ними відчутна відмінність
Просто сделанные на отцепись, как обычно.
А если отойти от киберпукана и вернуться к чему-то более приземленному. Что дает трассировка лучей в качестве отражений на автомобилях в нфс? Чем замена фейковых отражений качественно влияет на всю картинку? Ведь игра не статична и в движении абсолютно не важно отражается столб или что-то другое
leif
Member

DuckRider
не розумію чому ти сфокусувався саме на віддзеркаленнях, вони покращуються за рахунок променів, але це все не тільки про віддзеркалення, вони лише одна зі складових RTX-фіч.

якщо казати що дасть RTX в нфс, то я цілком собі уявляю таке покращення, але краще говорити на конкретних прикладах замість абстрактних. такої ж нфс, ще немає, я нічого не пропустив?
DuckRider
Member

leif: 08.12.2021 21:57 DuckRider
не розумію чому ти сфокусувався саме на віддзеркаленнях, вони покращуються за рахунок променів, але це все не тільки про віддзеркалення, вони лише одна зі складових RTX-фіч.
Потому что правильный их математический расчет - это одна из самых пустых трат ресурсов. Если оторваться от отражений, то 90% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художниками
murzik
Member

есть фанаты Азиза? :gigi:
WakeMe
Member

DuckRider: 08.12.2021 22:0790% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художниками
rtx-on
Изображение
rtx-off
Изображение
Так поставили свет художники, что лампа как софт бокс метровый светит :laugh:
Ну серьезно, без рофлов, с ртх же свет в этой сцене намного правильней и амосферней.
pixels
Member

Ахах... Келихи не відбивають тіней. Круто, чьо
DuckRider
Member

WakeMe: 09.12.2021 00:03
DuckRider: 08.12.2021 22:0790% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художниками
rtx-on
Изображение
rtx-off
Изображение
Так поставили свет художники, что лампа как софт бокс метровый светит :laugh:
Ну серьезно, без рофлов, с ртх же свет в этой сцене намного правильней и амосферней.
поставилм они его как рукожопы, не более

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
И да, темно как у негра в дупи :laugh:
Scoffer
Member

Прийшла мені тут в голову геніальна ідея. Раз в віндах реалізували підтримку різносортних ядерець, так може того, китайцям час освоювати двосокетні материнки інтел+амд? :laugh:
pixels
Member

Scoffer: 09.12.2021 01:40 Прийшла мені тут в голову геніальна ідея. Раз в віндах реалізували підтримку різносортних ядерець, так може того, китайцям час освоювати двосокетні материнки інтел+амд? :laugh:
Нехай краще зроблять 1700 х4. Або х6. Подалі друг від друга, щоб водоблоки не заважали один одному
Scoffer
Member

pixels
Целеронів хочеш впендюрити чи що? :D
pixels
Member

Так а що, щось подібне в майбутньому нас й чекає, чіплети від інтела та НВ, АМД вже. Тож, я не здивуюсь, що скоро нас чекають сокети 10см * 10см, або 12см *12см.
Volodimir
Member

Китайцы будут осваивать сокетные материнки и переходники с бга на лга. Ибо будущее пк - за распаянными процами и памятью.
Sanьka
Member

А что там с темой видях НВ+АМД . Но так и заглохло
Помню когда то Гидра была. Что то там пыталась.
DuckRider
Member

Volodimir: 09.12.2021 09:21 Китайцы будут осваивать сокетные материнки и переходники с бга на лга. Ибо будущее пк - за распаянными процами и памятью.
А как тогда дорогую память продавать, если она в паре с распайкой заведется с низкой частотой?
leif
Member

DuckRider: 08.12.2021 22:07Потому что правильный их математический расчет - это одна из самых пустых трат ресурсов. Если оторваться от отражений, то 90% красоты картинки делает вовсе не правильность отраженного и реальность отблесков, а постановка света художниками
щодо порожніх трат ресурсів, то цілком можливо. єдиний раз, коли я бачив в КП77 фпс нижче 40 за весь час що граю, це коли розбив дзеркало в яке дивився. прорахувати правильні віддзеркалення в кожному кавалку того розбитого дзеркала виявляється набагато складніше ніж прораховувати якісь перестрілки чи щільний натовп в місті, хехе

але тим не менш, звичайного гамера оптимізація не має хвилювати так вже сильно. він просто побачить, що з RTX кіберпанк виглядає краще ніж без нього, оптимальна трата чи не оптимальна це в принципі розчинюється в загальному ефекті

так, тут треба враховувати, що у мене ікспірієнс з променями на перед-топовій карті в лінійці і в мідл сегменті ефект від них буде поменше, але тим не менш суть технології зрозуміла, далі справа за еволюційним процесом
Scoffer
Member

darkslayer
Member

DuckRider: 09.12.2021 10:18
Volodimir: 09.12.2021 09:21 Китайцы будут осваивать сокетные материнки и переходники с бга на лга. Ибо будущее пк - за распаянными процами и памятью.
А как тогда дорогую память продавать, если она в паре с распайкой заведется с низкой частотой?
это какой-то косяк ранних склеек был, если ты про это. Крышечные уже нормально работают, невышедший инж 10980HKS например с памятью 3600 заводился
Закрыто