Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Нарешті клавіатура яка зробить з мене прогамера :pray:

Я думаю, що єдина причина чому мене постійно вбивають це галімі 8к поллінг рейт. Ща візьму сабж, зовсім інша карта піде :banan: :gamer:

Відправлено через 51 секунду:
Kosdnepr
Офігіть, класна ціна за черрі :up:

Чекатиму відгуку
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Ща візьму
Цвет - бимба. В таком только брать 🫠
Барбарис
Member

Повідомлення

Kosdnepr, це такий більш стриманий. Я розглядав багато сетів на різних сайтах, але не дочекався та взяв контрастні та яскравіші FBB Death DAMN.
leif
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 25.11.2025 21:04В цій кольоровій гамі зараз покер за пів ціни: https://mech.land/products/ws-poker-in-stock
за ці гроші навіть можна взяти. хоча особисто я б собі вдруге WS капи не купив би навіть по знижці, в підсумку все ж не зайшов пластик їхній і по звуку і по відчуттях. оце стоїть на фан60, то ще нормально. приблизно за ці гроші взяв би або CRP або найспбт. але це суто мої вподобання, не наполягаю :shuffle:
Барбарис
Member

Повідомлення

Нарешті поставив нові свічі та кейкапи.
спойлер
Зображення

Зображення
Вживу виглядає краще та не так яскраво, підсвітка темніша, але чомусь 23 ультра не хоче передати(2 фото погрався з експозицією, але на смарті одне на моніторі інше). Не хочеться йти до іншого світла.
Дуже приємні по відчуттях капи та низенькі, попередній сет був вище. Чомусь дуже важко промахнутись мимо потрібних букв. Розмістив я не зовсім правильно по висоті, але так мені захотілось. Тихий глибокий звук вийшов, інакше не знаю як описати.
StTechnik
Member

Повідомлення

Барбарис
Вживу виглядає краще
Выскажу лично свое нафик не нужное никому мнение, но по моему - без подсветки выглядит лучше. :up:
Я у себя не помню когда ее включал. На беспроводе люто экономит батарею.
Поэтому может мнение предвзято, но без подсветки выглядит прямо агинь.
Artem_M
Member

Повідомлення

А що це за розкладка? Кирилиця, але м'яко кажучи не звична...
Побачив в огляді на ТечПаверАп...
спойлер
Зображення
StTechnik
Member

Повідомлення

Artem_M: 28.11.2025 10:36А що це за розкладка?
Болгария.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 27.11.2025 22:17 Розмістив я не зовсім правильно по висоті, але так мені захотілось.
мого внутрішнього перфекціоніста аж трісьот, коли таке бачу :gigi: :D
leif
Member

Повідомлення

фіолетові кейкапи кажете)
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
сфоткав з кількома варіантами експозиції, але колір все одно повноцінно ніде не передався, може комбінація усього разом якось краще спрацює

Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
це
GMK Purple Night
neo 65 core plus
brass weight + SS inserts
solder pcb
alu plate
no foam
stock stabs
cherry nixie MX1 (L+F+SS)

вкторе порекламую (мені ніхто не платить за це :( :weep: ) цей бербоун, імба за свої гроші, я досі в шоці
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 29.11.2025 14:13 фіолетові кейкапи кажете)
All the way :kbd:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
фіолетові кейкапи кажете)
Наверно я снова керамику одену 😆
А то все такие нарядно праздничные
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm
Всього лиш два сети по сотці
Вот где ты взялся :gigi:
Помнишь ты советовал «пора попробовать другие профили»….. ну вот блин и попробуем. КАТ профиль. С CannonKey что то приедет :D
Ну он по выше черри. Похож на SA, но вроде получше. Ну очень выгодное там было предложение. Мой любимый Мизу в КАТ с хорошей скидкой плюс бесплатно Нивителы к нему. И он поразнообразнее чем у WS
Вот такая я транжира :gigi:

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Короче вот.
https://cannonkeys.com/products/kat-mizu
feniks_tm
Member

Повідомлення

StTechnik: 29.11.2025 23:35 feniks_tm
Всього лиш два сети по сотці
Вот где ты взялся :gigi:
Помнишь ты советовал «пора попробовать другие профили»….. ну вот блин и попробуем. КАТ профиль. С CannonKey что то приедет :D
Ну он по выше черри. Похож на SA, но вроде получше. Ну очень выгодное там было предложение. Мой любимый Мизу в КАТ с хорошей скидкой плюс бесплатно Нивителы к нему. И он поразнообразнее чем у WS
Вот такая я транжира :gigi:

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Короче вот.
https://cannonkeys.com/products/kat-mizu
Не було такого, ти вигадав :lol: Тим часом я сиджу склавши ручки і чекаю поки доїде китаймана mintcaps за 20$, аби не лізти до клави зайвий раз... плейт і свічі то вже лежать у поштоматі чекають :rotate: 70 за KAT дійсно виглядає непогано, враховуючи що їх китайці не штампують.
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm: 08.10.2025 20:44Час щупати інші профілі Політ на китайських mda поки нормальний, бажання повернутись на чері ще не було.
Ага. не было такого.. Точно :lol:
Ну вот Цей час настав (с)

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
feniks_tm: 29.11.2025 23:4870 за KAT дійсно виглядає непогано
Так еще и с набором новителов на шарика )
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 29.11.2025 23:35Мой любимый Мизу
оце ж тобі цей дизайн зайшов :gigi:
це той, що фр4?

до слова, глянув вчора огляд вутінгу 60 в2 від оптімума, так вони таки дійшли до того, про що я писав недавно і поставили туди фр4 плейт. взагалі, гарний апдейт зробили і клавіатура, імхо, виглядає не тільки суттєво покраще першої версії 60ки а і випущеної пізніше 80ки: прикольна шумоізоляція з грамотним використанням силікону, маунт, кейс нарешті пристойний, світчі стали краще (не топчик, але хоч щось) і навіть геймерський пробіл поставили як VovaII завіщав :learn: :gamer:

тепер клавіатура хоч актуально-сучасно виступає на ринокчку, якщо взяти максимальну комплектацію. звісно, і ціна в алю кейсі не 50 баксів, але проблем з продажами у вутінга не буде, бачив на редіті, що там вже нормальна така черга стоїть. найдивніше для мене було, що optimum наміряв аж 5мс різниці між фан60 і цим оновленим вутінгом :spy: щось якось задофіга, якщо чесно. втім, сказав, що воно не помітно :think:

Відправлено через 5 хвилин 32 секунди:
перша примірка gmk black snail:
спойлер
Зображення
здавалось би, міняєш білий на трохи бежевий, а виходить помітно інший вайб у порівнянні з ВОБом. і ці равликові акценти теж нічо такі, додають оригінальності. у мене тут на фото тільки стрілки, але є ще ентер і Esc
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
оце ж тобі цей дизайн зайшов
Ну у меня весь ПК в такой схеме по цвету. И опять таки на кастом воде. Мизу - на японском вода. Колор матч мать его :D
Ну и КАТ - интересный. Обещают толстые 1,7 стенки. Звук должен по идее порадовать.
Обзор как обычно с меня. Заодно сравним качество с WS
leif
Member

Повідомлення

в продовження попереднього посту:

це клавіатура з халф фр4 плейтом та hmx caramel pudding
спойлер
Зображення
як я неодноразово писав, фр4 мій найменш улюблений варіант плейту і я бачу його суто в сайлент або фоамних білдах, але було цікаво спробувати, чи компенсує м'якість цього конфігу (халф фр4 досить непогано флексить) боттом аут ейчеміксів так щоб мені було комфортно і чи приглушить фр4 клацання "глибоко-звучащого" (хіба серед hmx, лол) світча. обидві надії виправдались частково і я буду розпаювати цей білд.

починаю задумуватись щоб спробувати продати з десяток сетів LP hmx'ів, щоб не займали коробочки і не захламляли шафу :idea: хоча мені здається, що механічні світчі в Україні продавати це такий двіж гєморний, що фіг що з цього вийде. магнітні ще можливо, але для продажу механічних світчів потрібен якийсь клавіатурний магазин/сервіс, чим я займатись не збираюсь. meh...

Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
StTechnik: 30.11.2025 11:23Ну у меня весь ПК в такой схеме по цвету.
аа, он воно звідки така прихильність)

Відправлено через 5 хвилин 6 секунд:
на фотці також можна спостерігати, що я маю на увазі коли пишу "мікс стабів"
backspace:YiKB x Typeplus
Enter: durock GID
right shift: durock v2
spacebar: стаб з комплекту tkd 1/75 (схожий на durock v3, але ніде так не промаркований)
left shift: TX

:laugh: :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
якщо що, для білдів, які я запаюю всерйоз і надовно я так не роблю, або міксую 2 види, ставлячи щось інше лише на пробіл чи бекспейс, якщо в цьому є потреба. але тут я особливо не мав надій, що це буде вдалий експеримент (так воно і виявилось) і тому в хід йшло все, що під руку попадалось))
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif
Якщо чесно, то я скептично ставився б до будь-якої думки і тестів оптімума відносно вутінга. Особливо порадувала його заява «Жоден з моїх відосів не є спонсорованим» :-/ Макларен, напевно, просто так заспавнився :lol: Навіть ще один відомий глейзер вутінга Wasabi більш обʼєктивно пройшовся по плюсам і мінусам.
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm
З того шо я перелічив його думка це лише про 5мс перевагу по латенсі, і це справді трохи дивно. Решта того що я перелічив по 60в2 це безвідносно до його думки. Треба буде десь ще подивитись що наміряють по латенсі інші оглядачі.

А щодо макларену, то мені він здавався максимально зарядженими мажором ще коли він тільки канал починав :gigi: то ж фіг його знає звідки там що
Відповісти