в продовження попереднього посту:
це клавіатура з халф фр4 плейтом та hmx caramel pudding
- спойлер

як я неодноразово писав, фр4 мій найменш улюблений варіант плейту і я бачу його суто в сайлент або фоамних білдах, але було цікаво спробувати, чи компенсує м'якість цього конфігу (халф фр4 досить непогано флексить) боттом аут ейчеміксів так щоб мені було комфортно і чи приглушить фр4 клацання "глибоко-звучащого" (хіба серед hmx, лол) світча. обидві надії виправдались частково і я буду розпаювати цей білд.
починаю задумуватись щоб спробувати продати з десяток сетів LP hmx'ів, щоб не займали коробочки і не захламляли шафу

хоча мені здається, що механічні світчі в Україні продавати це такий двіж гєморний, що фіг що з цього вийде. магнітні ще можливо, але для продажу механічних світчів потрібен якийсь клавіатурний магазин/сервіс, чим я займатись не збираюсь. meh...
Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
аа, он воно звідки така прихильність)
Відправлено через 5 хвилин 6 секунд:
на фотці також можна спостерігати, що я маю на увазі коли пишу "мікс стабів"
backspace:YiKB x Typeplus
Enter: durock GID
right shift: durock v2
spacebar: стаб з комплекту tkd 1/75
(схожий на durock v3, але ніде так не промаркований)
left shift: TX
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
якщо що, для білдів, які я запаюю всерйоз і надовно я так не роблю, або міксую 2 види, ставлячи щось інше лише на пробіл чи бекспейс, якщо в цьому є потреба. але тут я особливо не мав надій, що це буде вдалий експеримент (так воно і виявилось) і тому в хід йшло все, що під руку попадалось))