kievwalker2: ↑
20.11.2024 13:09
Уважно все перечитав:
1. За такою логікою Edifier S360DB виглядає навіть краще 3000.
2. Як я вже писав, я підбираю модульну систему-бо інтегроване рішення вже маю, і щоб його покращити треба міняти-все.
3. Послухав монітор аудіо іншої редакції-не зайшло. Погоджусь середні неприємні. Існують доступні пасивні з якісною серединою та верхом, припускаючи, що нижче 80 буде саб? (бо нормальний низ на столі-це всеодно поза межами комфортної відстані прослуховування.)
Слухав S360DB, наглухо злились 3000кам. Слухав у себе вдома, товариш просив купити йому акустику і пару днів у мене в кімнаті були 3000 vs S360DB.
Із не значних мінусів, але мене дико бісило, саб постійно засинав і потім, при виводі звуку просинався з криками, а шо, я не сплю. Може при прослуховуванні аудіо то не шибко критично, але коли системні звуки бімкають, ну там пошта/месенджер, це просто неможливо терпіти, бо ти чуєш секунду системного звуку без сабу, а вже інша частина - воно проснулось.
Також дуже криве розподілення частот, саб грає не виключно наднизькі, він має набагато ширший діапазон частот і залазить впритул до середини, бо СЧ на сателітах куці і інакше воно б не грало. Так само і на ВЧ повісили більший діапазон... Так от, там ті переходи від сабу на СЧ і СЧ - ВЧ настільки виражені, що аж бридко.
При вимкненні сабу розподілення частот автоматично міняється і воно намагається працювати як 2.0 система, але не виходить, грає як лайно.
Навіть по якості і потужності басу 360ті злились, здавалось там же саб, як так, але 3000 дають більш різкий хльосткий бас, котрий просто лупить по тобі і це приємно, коли 360ті тільки і можуть що зайти частотами нижче і побубніти, погудіти.
S360 не під музику, це система під подивитись фільм, от там і саб буде в нагоді і якось розподілення частот вухо не ріже, або коли "Галя дуже не вибаглива" і в принципі нічого нормального в житті не слухала, то там і під музику піде. S360 навіть не поряд з S2000. Краще вже R2750/2800/2850 взяти, аніж ці трифоніки. Набагато краще звучить навіть ультрабюджетний саундбар з сабом - Samsung HW-C450 аніж ці S360....