Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 19.11.2024 16:47Ну як сказати, окремі колонки слухати - так маячня.
А слухати батл двох різних акустик, та ще й з вставками референс звуку - то вже трошки дає уявлення про те, що може акустика.
Так, і це принципіально, швидка зміна та референс. Мені легше відкритим звуком, навушники мене збивають з пантелику
Filabatya: 19.11.2024 16:18Поставив той югрін що ви радили, після 1мм китая цей 5мм китай - бас зібрав до купи. ніби з фазіка ЗЯ став майже, незвично
Експеримент коштував 250 гривень, от такий от апгрєйд за три копійки, а то дехто любить байки про золоті кабелі за $10000. Ні, Угрін на $6 :)
Radio Bay
Member

Повідомлення

vltk: 18.11.2024 23:28Тот же межблочник клоца (сам экспериментировал) укороченный до 0,5м (если с одной стороны линейные вх/выход компонентов) уже низ не эквализирует и практически не отличается от могами.
Интересное наблюдение, запомню
Евгений King: 19.11.2024 17:16iLoud MTM цікаві, але при ціні 16к за 1шт, це 32к за пару, а це вже ціна S3000 MKII в MTA.UA
В ближнее поле я бы их взял. Там еще и DSP + по микрофону для рум коррекции есть, ну и конечно же к ним цап нужен, который в результате и определит манеру и подачу. Интересный конструктор. На DSAUDIO.review есть видос по рум коррекции у них. Думаю, у тебя колонки разницу покажут. Еще и компактны. Единственное лампочка на морде - то что меня приводит в бешенство, но у меня на 8010 тоже такая, я знаю, что с ней делать :)
Иначе это капец, когда-то объяснял такому же нервному камраду, что делать с вырвиглаз лампочкой и как получить круглый кусок изоленты без привлечения космических технологий
Зображення
Сращу скажу, что я считаю, что это уже чистая вкусовщина, в такой цене, и это хорошо, можно уже и харчами поперебирать

Чтобы не делать тут филиал Ютьюба с простынями видосов, это не всем интересно, глянь
Чтобы не делать тут филиал Ютьюба с простынями видосов, это не всем интересно, глянь
Genelec 8010A (Genelec G One) vs iLoud Micro Monitor || Sound Demo w/ Bass Test - не, ну особенно на большом составе, там где много звуков (New Orlean Jazz), уступают, вот я бы сказал именно уступают, а не сливаются, сливаются - это "бронзы" против 2000-х Эдиков, там полное фиаско. К тому же они вниз дальше лезут, чем 8010, но я сразу брал с расчетом под саб, но миро мониторы получают однозначный приз "За волю к победе (в ближнем поле)". К тому же обратим внимание на цену.

IK Multimedia iLoud MTM vs Genelec 8020D || Sound & Frequency Response Comparison - МТМки просто красотки
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 20.11.2024 04:03как получить круглый кусок изоленты без привлечения космических технологий
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kievwalker2
Junior

Повідомлення

Уважно все перечитав:
1. За такою логікою Edifier S360DB виглядає навіть краще 3000.
2. Як я вже писав, я підбираю модульну систему-бо інтегроване рішення вже маю, і щоб його покращити треба міняти-все.
3. Послухав монітор аудіо іншої редакції-не зайшло. Погоджусь середні неприємні. Існують доступні пасивні з якісною серединою та верхом, припускаючи, що нижче 80 буде саб? (бо нормальний низ на столі-це всеодно поза межами комфортної відстані прослуховування.)
Radio Bay
Member

Повідомлення

kievwalker2: 20.11.2024 13:091. За такою логікою Edifier S360DB виглядає навіть краще 3000.
Оце не зрозуміло
kievwalker2: 20.11.2024 13:09Послухав монітор аудіо іншої редакції-не зайшло. Погоджусь середні неприємні
Це важливо, що наші висновки збіглися.
kievwalker2: 20.11.2024 13:09Існують доступні пасивні з якісною серединою та верхом
Послухайте KEF, нові не слухав, але раніше вони вміли серединку. В мене були їх початкові KEF Q1, маю надію, що кефи притримуються обраного стилю та моделі звуку
kievwalker2: 20.11.2024 13:09 нижче 80 буде саб? (бо нормальний низ на столі-це всеодно поза межами комфортної відстані прослуховування.)
Гарна ідея

Відправлено через 22 хвилини 39 секунд:
- Dali Oberon 3
- KEF Q350

Dali Oberon 3 vs KEF Q350 (sound test) - далішки сподобались більше, але послухайте ліпше самі. З серединкою там точно норм, вуха не постраждали
Hotspur
Member

Повідомлення

kievwalker2: 20.11.2024 13:09Існують доступні пасивні з якісною серединою та верхом, припускаючи, що нижче 80 буде саб?
все існує.

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Radio Bay: 20.11.2024 16:16- Dali Oberon 3
- KEF Q350
Кантони Хроно, Фокуси від 8"
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.11.2024 16:24Кантони Хроно, Фокуси від 8"
Тих я нажаль не чув, а що до Обертонів, в мене у знайомого були такі напольні, норм, комфортний збалансований звук. Змінив їх на такі ж але з наступного модельного ряду, Епсілон кажись. Тому я і додав їх до списку, що розумію що то є, поліз щось пошукати, що ті кефи Q приблизно грають та випадково натрапив
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 20.11.2024 16:16 Dali Oberon 3 vs KEF Q350 (sound test) - далішки сподобались більше, але послухайте ліпше самі. З серединкою там точно норм, вуха не постраждали
Пісенька на початку ну дуже ок прослуховувати колонки.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 20.11.2024 20:12Пісенька на початку ну дуже ок прослуховувати колонки
Згоден, гарний об'єм та простір, звуків небагато але вони усі дуже гарно промальовані та ти усі встигаєш "роздивитися"

Test tracklist:
Chris Jones - Thank you R.J Reynolds (to test guitar timbre and male voices)
Karen Souza - Creep (to test piano decay and female voices)
RATM - Bulls on Parade (to test drums and dynamics)

Може потім пошукаю цього Джонса, от цей альбом, другу я знаю, гарна співачка, завжди плутаю з Carmen Souza, до речі це кавер Radiohead
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 13.10.2024 15:22 До речі, не знаю чи то материнка чи теперішній паршивий кабель, але коли я щось переключаю в USB позаду материнки, наприклад підключив usb хаб, то з акустики з'являється шум і я починаю чути комп - наприклад жахливий звук коли гортаю колесом мишки. Лікується перевставлянням 3.5 кабеля.
Radio Bay: 13.10.2024 15:45 То типова проблема, не перший. Наводка, треба почитати, та експериментувати по місцю, тут дистанційно не лікується. Мабуть заміна мамки вилікує
Стосовно цього. Зараз я досі на b650 простій материнці. Приїхав дріт 3.5mm-rca, отой ugreen. Я вставив, але почув такий дикий шум з акустики, що неможливо за компом сидіти. І що цікаво, те ж саме коли підключив через старий дріт. Скільки той 3.5 дріт не тикав, шумить все одно.

Думав-думав в чому справа, зайшов в лінукс, а тут все тихо і ніяких шумів з колонок. Зайшов по черзі у різні системи під віндою, 10 і 11 - тут просто жах. Чую дії мишкою, чую гортання сторінок в браузері, чую свій розгін - я серйозно, звук з колонок різний в залежності від того чи я біосі з розгоном чи в optimized defaults. Також чую фпс через колонки - такий звук як писк дроселів, але через колонки :rotate: І навіть така сама поведінка - на низьких фпс звук більш низький, на високих більш писклявий.

Щось неймовірне. Я просто не розумію як таке може відбуватись і як те, що відбувається на компі, починає грати через колонки :puzzle: Шкода що нема зараз мака під рукою. Підозрюю, що там все було б добре.

Може і справді мені доведеться купити якийсь цап. Іншу материнку, яка мала spdif, я продав, і хочу собі лишити цю поки що, бо вона добре пам'ять розганяє.
Hotspur
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 20.11.2024 23:15Я вставив, але почув такий дикий шум з акустики, що неможливо за компом сидіти. І що цікаво, те ж саме коли підключив через старий дріт. Скільки той 3.5 дріт не тикав, шумить все одно.
десь може бути проблема або неконтакт або погане гніздо
Radio Bay
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 20.11.2024 23:15Також чую фпс через колонки - такий звук як писк дроселів, але через колонки І навіть така сама поведінка - на низьких фпс звук більш низький, на високих більш писклявий.
Так то наведення. Усі сигнали, що пруть по шині попадають у звуковий тракт. Дуже грубо кажучи доріжка по якій пруть данні з проца, а в міліметрі від неї доріжка по якій йде звук, от і усе пояснення
Piter Cantrope: 20.11.2024 23:15звук з колонок різний в залежності від того чи я біосі з розгоном чи в optimized defaults
Зовсім не дивуюсь, кількість наведень, міркую, буде зростати з розгіном, а якщо даунклок проца до 800 мГц, то може й заграє нормально і цап не потрібен :)
До речі прикольна тема на тест, тобі 5 хвилин.
Ще з цікавого, чисто музикальні компи, суто музику грати, даунклокають
Piter Cantrope: 20.11.2024 23:15Може і справді мені доведеться купити якийсь цап. Іншу материнку, яка мала spdif, я продав, і хочу собі лишити цю поки що, бо вона добре пам'ять розганяє.
Або міняти мамку або цап, одне друге не виключає. Якщо USB цап то й StLab U710 не завадить. щоб не у мамку дрота до цапа пхати

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Hotspur: 20.11.2024 23:45десь може бути проблема або неконтакт або погане гніздо
Теж до купи можна перевірити, не завадить
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 20.11.2024 23:49Теж до купи можна перевірити, не завадить
в мене просто було таке, на фірмовому клотці трошки скос і поки там не почистив воно не сідало нормально і був дикий шум. ножем убрав трохи пластику і все чудово
Відповісти