Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
анти__бот
Member
ты сам знаешь что к чему, так что придрался.
-
Dark-seer
Member
Sanьka
есть но мало
есть но мало
-
Sanьka
Member
Я вообще не понимаю чем ты там занимаешься на ХТЗ, не что бы делом а он одно железко перепродает.
Смотри, сеньор узнает щиру догану даст. А если узнает братюнька так вообще звыльныть!
Смотри, сеньор узнает щиру догану даст. А если узнает братюнька так вообще звыльныть!
-
Dark-seer
Member
Sanьka
он уже вкурсе, как чем занимаюсь - трахтор вожу
он уже вкурсе, как чем занимаюсь - трахтор вожу
-
анти__бот
Member
ну все завтра на планерке дадут вказивку
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
кст какую модель трахтора предпочитаешь?
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
кст какую модель трахтора предпочитаешь?
-
Sanьka
Member
смотри а то нацылыть тебя на выконання поставленных.....Dark-seer:он уже вкурсе, как чем занимаюсь - трахтор вожу
Ты пока не сеньор по этому батрачь!
-
Dark-seer
Member
Т-74анти__бот:кст какую модель трахтора предпочитаешь?
-
анти__бот
Member
ну на 74ке гивна мона знатно катать по цеху
Отправлено спустя 4 минуты 22 секунды:
нацылыть на поставленный
Отправлено спустя 12 минут 40 секунд:
Что-то не могу привыкнуть к сенсорным телефонам, пальцы что-ли короткие.
Отправлено спустя 4 минуты 22 секунды:
нацылыть на поставленный
Отправлено спустя 12 минут 40 секунд:
Что-то не могу привыкнуть к сенсорным телефонам, пальцы что-ли короткие.
-
Sanьka
Member
А меня бесят фоны где нет кнопки назад. Хотя бы сенсорной
-
leif
Member
діло твоє, якщо тебе цікавлять такі думки — читай, прислуховуйся.Sanьka:раз у человека чего то нет, то у него не может быть вполне обоснованного мнения об этом.
мені ж секонд-хенд думки не цікаві від слова взагалі, я можу сам почитати оригінал огляду чи подивитись відос, який мені буде переповідати черговий форумний експерт (часто прикрашаючи чи перекручуючи, вважаючи на свої власні вподобання).
про ссд, до речі, ніхто і не сперечається, це не тема для холіворів. якщо комусь треба зберігати великі файли, до яких він звертається 3 рази на рік можна і QLC взяти і зекономити грошей, все від сценарію залежить. якщо багато записів і т.д. — бери щось надійніше. про що суперечка?
а от про процесори чи, наприклад, монітори в різних завданнях дискусія цілком собі існує і вона трохи складніша, тому що огляди не можуть фізично покрити всі нюанси використання. ти що думаєш, що там, наприклад в фотошопі люди сидять працюють і потім роблять висновок? ні. просто проганяють синтетичний тест і дивляться на цифри. комусь буде достатньо, а мені б хотілось почути думку людини, що реально в ФШ працює.
а скільки мені розповідали що 144гц не помітні і треба брати 4к замість цього
якщо не помиляюсь Dark-seer писав, що йому 144 гц не помітні чи не потрібні, райзен 2600 — цілком достатній процесор і т.д. тут у нас вже не зійшлись думки, не знаю про що у нього можна спитати про ці процесориSanьka:в корыте побывало 100+ процов
-
UW5EGA
Member
Почему вы так обсерали R5 3600? 1.5 месяца я ним уже попользовался... Все игрушки крутятся, не тормозят, не лагают, серфинг+киношки тоже все зер гуд. Спасибо товарищу bebebeua за совет в сторону "крушиал балистикс", 3600 16.18.18.39 из присестов, вторички вообще не трогал так как хватает производительности и так с головой.
-
antigore
Member
І як вам тести 3970, тепер понятно чого за нього просять 2к 
-
leif
Member
UW5EGA
ти темою не помилився?
я тут з початку серпня (коли собі купив) писав, що чудовий проц за свої гроші і ніхто не сперечався. була мова, що в іграшках 9400ф ніби не сильно відстає\чи плюс мінус такий самий, а коштує помітно дешевше. тож виключно під гамінг можна і його взяти, якщо бюджет на відеокарту обмежений, наприклад.
ти темою не помилився?
я тут з початку серпня (коли собі купив) писав, що чудовий проц за свої гроші і ніхто не сперечався. була мова, що в іграшках 9400ф ніби не сильно відстає\чи плюс мінус такий самий, а коштує помітно дешевше. тож виключно під гамінг можна і його взяти, якщо бюджет на відеокарту обмежений, наприклад.
-
Dark-seer
Member
leif
я вообще понимаю что 144гц нужны только в динамичных онлайн шутерах, в которые я не играю
вообще из динамичных игр я последнее время играл в дум2016, там даже на 1060 100+гц, может если б были дропы до 30-40 я бы заметил
я вообще понимаю что 144гц нужны только в динамичных онлайн шутерах, в которые я не играю
вообще из динамичных игр я последнее время играл в дум2016, там даже на 1060 100+гц, может если б были дропы до 30-40 я бы заметил
-
leif
Member
Dark-seer
я мало граю в сінгли останнім часом, але мені і в останніх зоряних війнах теж 144гц зайшло прекрасно, ніяк не хотів би грати в 60 фпс цей сінгл, замість 100-110
ще тітанфол 2 згадується, шадоу воріор 2, та в принципі будь-який більш-менш динамічний сінгл грається приємніше на 144гц, особливо враховуючи, що це не так вже і дорого коштує тепер. але так, в мультиплеєрі там найбільше відчувається насолода від високогерцового моніка:)
я мало граю в сінгли останнім часом, але мені і в останніх зоряних війнах теж 144гц зайшло прекрасно, ніяк не хотів би грати в 60 фпс цей сінгл, замість 100-110
-
WakeMe
Member
Если бы 144 Моники с хорошей цветопередачей и 4к не стоили как крыло Боинга ещё 
-
Dark-seer
Member
WakeMe
как только появятся карты который смогут стабильно 100+ фпс в 4к, так и цены на моники просядут прилично
как только появятся карты который смогут стабильно 100+ фпс в 4к, так и цены на моники просядут прилично
-
DesireUA
Member
Нет кого нет стола икеа Фрреде? Интересует какая ширина полки под монитор, а то боюсь нога моего Dell aw3418dw не влезет, а инфы по размерам не нашёл.
-
анти__бот
Member
Да Спок же сам поначалу говорил что фигня 3600
-
Nuclear World
Member
Кстати никто не в курсе почему цены на память Trident Z RGB взлетели до конских масштабов?