даю гарантію, що ти не грав в ванільні сталкери взагалі, а всю чепуху що тут понаписував видивився із відосів отаких блогерівbyaka: ↑ 27.07.2026 18:23В грi великi вiдстанi якi абсоютно нiчим незаповненi це повна нудьга.А-life в першому сталкерi створював унiкальнi ситуації та подiї i це не просто спавн противникiв за спиною.У грі просто немає гемплейних систем, які б симулювали життя в зоні і змушували повірити в те, що відбувається на екрані.BoKl: ↑ 27.07.2026 18:11
Поясніть мені, який сенс від a-life якщо нема війни угруповань, для чого він? Що в грі робити крім виконання квестів та пошуку схронів? У мене пішло 346 годин на всі кінцівки та досягнення в грі, як це зробив, то гру видалив і зараз чекаю на DLC.
А-life свого часу це був некст левел,такого нi в кого не було.А зараз GSC пропонує даунгрейд навiть якщо порiвнювати з першим сталкером якому вже 20 рокiв
Новости
Последние статьи и обзоры
Оголошено дату виходу доповнення Cost of Hope для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
lostsoulforever
Member
-
byaka
Member
Я грав не тiльки в сталкера на релiзi, а i всi бiлди.lostsoulforever: ↑ 29.07.2026 11:46даю гарантію, що ти не грав в ванільні сталкери взагалі, а всю чепуху що тут понаписував видивився із відосів отаких блогерівbyaka: ↑ 27.07.2026 18:23
В грi великi вiдстанi якi абсоютно нiчим незаповненi це повна нудьга.А-life в першому сталкерi створював унiкальнi ситуації та подiї i це не просто спавн противникiв за спиною.У грі просто немає гемплейних систем, які б симулювали життя в зоні і змушували повірити в те, що відбувається на екрані.
А-life свого часу це був некст левел,такого нi в кого не було.А зараз GSC пропонує даунгрейд навiть якщо порiвнювати з першим сталкером якому вже 20 рокiв![]()
Я пам'ятаю, скільки всього наобіцяли розробники i те що багато чого вирiзали,але навiть так це була повноцiна гра з фiшками яких не було в iншиг iгор того часу.
-
lostsoulforever
Member
В тінях чорнобиля A-Life не було взагалі, там така кастрована версія була, що Сталкер2 у порівнянні вигляда як чудо.byaka: ↑ 29.07.2026 11:57Я грав не тiльки в сталкера на релiзi, а i всi бiлди.lostsoulforever: ↑ 29.07.2026 11:46
даю гарантію, що ти не грав в ванільні сталкери взагалі, а всю чепуху що тут понаписував видивився із відосів отаких блогерів
Я пам'ятаю, скільки всього наобіцяли розробники i те що багато чого вирiзали,але навiть так це була повноцiна гра з фiшками яких не було в iншиг iгор того часу.
В чистому небі воно тупо не працювало без комьюніті патчів і фіксів від ентузіастів. Це був просто др*чево нпц стіна на стіну. І все це на локаціях розміром з однушку в Києві.
-
0kie
Member
Вспомнился тут же первый FarCry, где был продвинутый бинокль с целеуказанием и когда это всё работало на Pentium-4. Также вспомнился бинокль в первом Crysis, которому уже надо было 4 ядра, но тоже работало. Современный бинокль требует 100500 ядер или прямые руки разработчиков?AlexWest: ↑ 27.07.2026 19:37Там навіть простий бінокль вішає продуктивність
-
byaka
Member
Знаєте скiльки разiв у мене противники спавнилися за спиною в першому сталкерi?або скiльки разiв по менi вiдкривали вогонь за декiлька сотень метрiв ?lostsoulforever: ↑ 29.07.2026 12:17В тінях чорнобиля A-Life не було взагалі, там така кастрована версія була, що Сталкер2 у порівнянні вигляда як чудо.byaka: ↑ 29.07.2026 11:57
Я грав не тiльки в сталкера на релiзi, а i всi бiлди.
Кожного разу коли я заходив в якусь зону i забирався на висоту я бачив як npc взаємодіють мiж собою,патрулють,в мутантiв були свої зони,вони бувало мандрували, попадали в аномалії,вступали в конфлiкти.А в сталкер 2 все що я побачив коли на териконi забрався на висоту це пусту мертву зону i так по всi грi!
Для того часу навiть такий порiзаний A-Life як в першому сталкерi це було дуже круто,згадайте наприклад фаркрай там такого i близько не було!