это все из за пфайзераShpoker: ↑ 20.07.2026 10:15может кто в теме, подскажите, а что, в Украине какие-то проблемы с лекарствами начались? Шо не тема, то сплошная шиза
Новини
Останні статті і огляди
Asrock x670e taichi не стартует вообще
-
alumem
Member
-
S0N1C
Member
контрольна група не розуміє шо коїться?alumem: ↑ 20.07.2026 10:31Shpoker: ↑ 20.07.2026 10:15может кто в теме, подскажите, а что, в Украине какие-то проблемы с лекарствами начались? Шо не тема, то сплошная шиза
это все из за пфайзера
-
Melki
Member
погодь, у меня друг привитый, не я, и вот он так не чудитalumem: ↑ 20.07.2026 10:31все из за пфайзера
-
Melki
Member
-
maxn
Member
MessiaH
А можно ваш профіль на фейсбук чи шось таке? я хочу на вас подивитись.
А можно ваш профіль на фейсбук чи шось таке? я хочу на вас подивитись.
-
Melki
Member
maxn: ↑ 20.07.2026 12:19на вас подивитись
похоже что взрослый самостоятельный (тут не всё так однозначно) мужчина крутивший компьютеры года с 97-го...Мои видяшки: 3dfx Voodoo Rush 6mb => Riva TNT 2 Pro 32Mb =>
-
isusik63
Member
Ага , и - 16к из кармыYurius: ↑ 19.07.2026 21:45Просто в хаті у 2026 нема Вайфай роутера....ото воно усе і почалось сипатисяalumem: ↑ 19.07.2026 21:44Я б спочатку попа покликав. Може, пороблено в хаті.![]()
-
big_bang
Member
то де ви так нахапали ?
-
big_bang
Member
а, цього шо - забанили ?
-
isusik63
Member
То до автора темы
-
isusik63
Member
Тему закрыли , пошол до кацапов львовский патриот
-
big_bang
Member
треба було тему закривати, коли почали його особисті дані зливати...isusik63: ↑ 20.07.2026 14:24 Тему закрыли
може знайтися фанатик і влаштувати "судну ночь"
-
maxn
Member
big_bang
Надёт и подарит ему DIR-300
Надёт и подарит ему DIR-300
-
Adamantium
Ghost
maxn
Обязательно положить мануал, а то вон ведь как (с)
Обязательно положить мануал, а то вон ведь как (с)
-
Sharkoff
Member
Панове, прошу без відхилень в темі
Автор ж наче запустив свою горе систему.
Автор ж наче запустив свою горе систему.
-
Fen1xz
Member
Сначала прочитал про вдшку на винты м2 и офигел, а потом увидел автора и вопросы отпали сами собой. 
-
Евгений King
Member
Шукати пригод на власну дупу просто тому що - так
Крутнути гвинти або всі стійки M2 плоскогубцями/узкогубцями - НІ
Облити плату WDшкою - так
Віднести плату на сервіс, а поті грішити на криворукість сервісу - так
Вічно можна дивитись на 3 речі і одна з них - це пошуки пригод Мессіана.
У нього все статтерить на допотопному проці і HDD, що він зробив, правильно, апгрейднувся на проц, котрий теж не оптимізований під ігри, зате багато ядер, HDD лишив, ну щоб все статтерило далі, бо треба плакунять далі
То йому було лінь шнурки міняти і він виніс ще один блок
Не зміг в налаштування/розгон пам'яті і навіть не чита що люди пишуть, ну воно ж раніше робило і т.д. Ой не факт що воно нормально і правильно робило...
Не працює 5Ггц wi-fi, очевидно винна нова вінда, але ж воно робило, відкатити вінду не варіант, треба далі всім плакунять. Та я б вже в такому випадку на ті 5Ггц болта забив, вони всеодно телефону не так то й треба, але Мессіану важливий факт проблеми і безкінечне її вирішення.
Ну а тепер новий виток з уграною на рівному місці платою
Мій вечір став краще
Крутнути гвинти або всі стійки M2 плоскогубцями/узкогубцями - НІ
Облити плату WDшкою - так
Віднести плату на сервіс, а поті грішити на криворукість сервісу - так
Вічно можна дивитись на 3 речі і одна з них - це пошуки пригод Мессіана.
У нього все статтерить на допотопному проці і HDD, що він зробив, правильно, апгрейднувся на проц, котрий теж не оптимізований під ігри, зате багато ядер, HDD лишив, ну щоб все статтерило далі, бо треба плакунять далі
То йому було лінь шнурки міняти і він виніс ще один блок
Не зміг в налаштування/розгон пам'яті і навіть не чита що люди пишуть, ну воно ж раніше робило і т.д. Ой не факт що воно нормально і правильно робило...
Не працює 5Ггц wi-fi, очевидно винна нова вінда, але ж воно робило, відкатити вінду не варіант, треба далі всім плакунять. Та я б вже в такому випадку на ті 5Ггц болта забив, вони всеодно телефону не так то й треба, але Мессіану важливий факт проблеми і безкінечне її вирішення.
Ну а тепер новий виток з уграною на рівному місці платою
Мій вечір став краще
-
Adamantium
Ghost
Но какой ценойSharkoff: ↑ 20.07.2026 22:16Автор ж наче запустив свою горе систему
-
Yaroslav308
Member
А міг і пальником прогріти, от і думайте тепер.Fen1xz: ↑ 20.07.2026 23:05 Сначала прочитал про вдшку на винты м2 и офигел, а потом увидел автора и вопросы отпали сами собой.![]()
-
Filabatya
Member
Евгений King
Теж перша думка була коли прочитав, а чому не пасатижі. По 5ггц мій самсунг на 2.4 грівся більше, значить модуль гірший пси поставили
Теж перша думка була коли прочитав, а чому не пасатижі. По 5ггц мій самсунг на 2.4 грівся більше, значить модуль гірший пси поставили