Наступному поколінню Apple MacBook Neo приписують процесор A19 Pro і 12 ГБ ОЗП

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

alexeygalas: 09.04.2026 13:33
Особисто я не шарю, що люди зі своїми windows роблять, щоб були які небудь проблеми. Я, починаючи з Windows 98 SE, перевстановлював ОС лише для переходу на нову версію. Мої Windows служать аж до наступної версії.
:idea:
Серйозна заява! Microsoft Вас заждався!
alexeygalas
Member

Sploit: 17.04.2026 00:10Серйозна заява! Microsoft Вас заждався!
Linux-и у мене теж не ламаються, якщо що :-P
Системна ssd-шка вже пережила 2 переїзди на новий сервер (intel, amd, intel) і 2 lts оновлення.
От лише тільки зараз буду перевстановлювати, щоб перейти з Ubuntu 25 на Openmediavault. Вони нарешті перейшли на Debian 13 на linux 6.18+, який мені потрібен, щоб завелась моя Wifi картка Intel BE201. Ну і веб морда там значно зручніша за webmin.
Sploit
Member

alexeygalas
У Вас просто не було за ціль – покласти систему.
Наші офісні дівчата роблять це дуже легко, професійно і зі здивованим поглядом на обличчі… :)
alexeygalas
Member

Sploit: 17.04.2026 13:27У Вас просто не було за ціль – покласти систему.
Я, часом, відновлював навіть W7 з частиною видалених файлів. Це все діло практики. Але найбільше дикунство, яке мені довелось побачити, це як мій знайомий, який ніби розбирається в цьому (принаймні я так вважав) клонував робочу ОС на новий SSD, так як старий випрацював свої роки і дав перший збій по запису.
Розміри накопичувачів були не рівні і він не зміг склонувати посекторно. Почав він клонувати по розділах ну і звичайно записи в BCD бутлоадері відрізнялись вже. І він мені написав - щось не стартує - я почав перевстановлювати. Я питаю - ти шо, це ж 5 хв роботи відновити BCD. Навіщо ти затер абсолютно робочу ось?
У мене не це йде не більше 5хв і то без допомоги інету. Навіть, якшо ти не тямиш і повний нуль - є купа відео на Youtube. Та навіть 2026 рік - є ШІ, написав запит і тобі як повному профану розпише що робити покроково. Але чогось обирають перевстановлювати Windows :lol: І після цього windows поганий в них.

То що його й казать коли воно канєшно

Відправлено через 5 хвилин 49 секунд:
Sploit: 17.04.2026 13:27Наші офісні дівчата роблять це дуже легко
Ну тут вже на випадок декількох машин потрібно мати бекапи на такі випадки. І через оркестратор який небудь їх відновлювати
Ответить