Я, часом, відновлював навіть W7 з частиною видалених файлів. Це все діло практики. Але найбільше дикунство, яке мені довелось побачити, це як мій знайомий, який ніби розбирається в цьому (принаймні я так вважав) клонував робочу ОС на новий SSD, так як старий випрацював свої роки і дав перший збій по запису.
Розміри накопичувачів були не рівні і він не зміг склонувати посекторно. Почав він клонувати по розділах ну і звичайно записи в BCD бутлоадері відрізнялись вже. І він мені написав - щось не стартує - я почав перевстановлювати. Я питаю - ти шо, це ж 5 хв роботи відновити BCD. Навіщо ти затер абсолютно робочу ось?
У мене не це йде не більше 5хв і то без допомоги інету. Навіть, якшо ти не тямиш і повний нуль - є купа відео на Youtube. Та навіть 2026 рік - є ШІ, написав запит і тобі як повному профану розпише що робити покроково. Але чогось обирають перевстановлювати Windows

І після цього windows поганий в них.
То що його й казать коли воно канєшно
Відправлено через 5 хвилин 49 секунд:
Ну тут вже на випадок декількох машин потрібно мати бекапи на такі випадки. І через оркестратор який небудь їх відновлювати