Бо шимпанзе і дрель - це просто аналогія. Перенесемо на людей: більшість з них мають рівень інтелекту нижче середнього, а ШІ це інструмент більш високого рівня і щоб вміти ним користуватись треба мати певні знання, можна сказати це фактично окрема наука. Так можна пройти підготовку і т.д., але суть ж в тому щоб ШІ повноцінно виконував роль асистента, а не щоб хтось його насилував у власних цілях, вірно?Ostin: ↑ 19.02.2026 19:36 Ну або так) В будь-якому із випадків той, хто дає дрель, не розуміє її призначення) Або просто вирішив поприколюватись, так теж буваєА стадо бігає і не знає, куди ту хрінь сунути і навіщо воно
![]()
Отправлено спустя 24 секунды:
треба ще вміти перевіряти інфу від ШІ, аналізувати, а це теж як частина скіллу юзання інструментуDuckRider: ↑ 20.02.2026 00:12Круто, а як людина, що на ту степінь навчалась, відчуваю, що ті чатботи мені постійно брешутьKimRomik: ↑ 19.02.2026 17:51 не знаю що хоче донести автор цієї статті, але після користування ШІ десь рік я вже відчуваю себе степеня Ph.D.
все ж питання в тому хто правильно користується інструментом, а не чи є він у когось просто в наявності![]()
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
не знаю щодо адвокатів, але в комп.іграх це прям помітно: скіллований гравець може пробустити тебе допустим на х1, тоді як чітер в х2 чи навіть більше, а інструмент це чітиdead_rat: ↑ 19.02.2026 23:27Саме так, то якщо адвокат з тебе візме замість 1к$ цілих 10к$ то його ефективність виросла в десять разів?Барбарис: ↑ 19.02.2026 22:01 dead_rat, то не означає що не не рахують штуки, лише, що вони перераховують їх на ринкову вартість. В умовного юриста станка немає, а продукт у вигляді якогось контракту є і їх треба порівняти.
Долар - лише одиниця виміру.
робиться звісно за гроші