Та я так і знав, що хтось буде відповідати про наболілу війну. Чомусь ніхто цих аргументів не використовував до нашої війни, хоча воєн вистачало)))divinity: ↑ 12.10.2025 08:47О, у нас в країні існує "клуб" стрільців і там такі емоції що, ні в якій грі не існуютьMqM: ↑ 12.10.2025 05:34 Дуже поверхневий погляд з такою зарозумілістю.
Прцікавтеся для чого існують клуби стрільців і тири в реальності, які люди отримують емоції![]()
Тільки любителі Батли туди чомусь не сильно поспішають, хоча там і реалістична графіка, і фізика, і хардкор.
Нажаль, персонаж, якому ви відповідали - правий, ігри зараз роблять такі, що навіть середня подєлка викликає інтерес. Умовний КС1.6 20 років тому і батла сьогоднішня нічим по геймплею не відрізняються. Навіть геймплейний трейлер до цього бф6 чи як там його показують, що воно таке кольорове, кльове і цікаве - як раз відео для зумерів, чи ви не згодні? Війна не така, думаю, вже всі в Україні мали це усвідомити.
Ооо як багато спільного в КС і Батлі, там і там є зброя і можна стріляти? Глибокий аналіз
Там різні механіки та різний геймплей. Грати в кс, як у батлі не вийде, так само, як стиль геймплею в кс не підходить до батли.
Давайте розкажіть, які там класи в кс
А Батла ніколи не була мілсімом, за цим у Сквад, Арму, Інсюрдженсі і тд. Ці ігри, якщо глянете по спільнотам та ютубі дуже популярні серед ветеранів та звичайних військових, тобто зворотній процес є, коли люди, які бачили війну знаходять в них відображення реальності.
Так сама батла романтизує війну, та показує війну з бравадного суто екшенового адреналінового боку
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
Чому ж? Є цінувачі мілсімів, але звісно це не настільки масовий продукт, а та сама ЕА хоче максимізувати прибуток, щоб купляли і підлітки, а не тільки чуваки 30+Impulse101: ↑ 12.10.2025 09:40Так всі ігри це аркада, навіть коли заявляються як симулятори. Всі відчуття і палітру не одна не передає, але цього і не потрібно. Ти впевнений що гра у стилі українських реалій хоч комусь сподобається і в неї будуть грати, а не рефандити через 10 хвилин? Я ось дуже сумніваюсь, а ЕА, нагадаю, це комерційна контора яка повинна заробляти гроші.divinity: ↑ 12.10.2025 08:47
О, у нас в країні існує "клуб" стрільців і там такі емоції що, ні в якій грі не існують![]()
Тільки любителі Батли туди чомусь не сильно поспішають, хоча там і реалістична графіка, і фізика, і хардкор.
Нажаль, персонаж, якому ви відповідали - правий, ігри зараз роблять такі, що навіть середня подєлка викликає інтерес. Умовний КС1.6 20 років тому і батла сьогоднішня нічим по геймплею не відрізняються. Навіть геймплейний трейлер до цього бф6 чи як там його показують, що воно таке кольорове, кльове і цікаве - як раз відео для зумерів, чи ви не згодні? Війна не така, думаю, вже всі в Україні мали це усвідомити.
Я думаю реалістична гра про Україну знайде свою аудиторію, є такі ігри про другу світову і людям подобається, як приклад Hell Let Loose. Як накриває артою чи бомбардуваннями відчуття, наче отримав контузію