Відбувся реліз Battlefield 6 — гра викликала рекордний інтерес у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

divinity: 12.10.2025 08:47
MqM: 12.10.2025 05:34 Дуже поверхневий погляд з такою зарозумілістю.
Прцікавтеся для чого існують клуби стрільців і тири в реальності, які люди отримують емоції
О, у нас в країні існує "клуб" стрільців і там такі емоції що, ні в якій грі не існують :lol:

Тільки любителі Батли туди чомусь не сильно поспішають, хоча там і реалістична графіка, і фізика, і хардкор.

Нажаль, персонаж, якому ви відповідали - правий, ігри зараз роблять такі, що навіть середня подєлка викликає інтерес. Умовний КС1.6 20 років тому і батла сьогоднішня нічим по геймплею не відрізняються. Навіть геймплейний трейлер до цього бф6 чи як там його показують, що воно таке кольорове, кльове і цікаве - як раз відео для зумерів, чи ви не згодні? Війна не така, думаю, вже всі в Україні мали це усвідомити.
Та я так і знав, що хтось буде відповідати про наболілу війну. Чомусь ніхто цих аргументів не використовував до нашої війни, хоча воєн вистачало)))
Ооо як багато спільного в КС і Батлі, там і там є зброя і можна стріляти? Глибокий аналіз :lol:
Там різні механіки та різний геймплей. Грати в кс, як у батлі не вийде, так само, як стиль геймплею в кс не підходить до батли.
Давайте розкажіть, які там класи в кс :D І про техніку розкажіть :weep:
А Батла ніколи не була мілсімом, за цим у Сквад, Арму, Інсюрдженсі і тд. Ці ігри, якщо глянете по спільнотам та ютубі дуже популярні серед ветеранів та звичайних військових, тобто зворотній процес є, коли люди, які бачили війну знаходять в них відображення реальності.
Так сама батла романтизує війну, та показує війну з бравадного суто екшенового адреналінового боку

Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
Impulse101: 12.10.2025 09:40
divinity: 12.10.2025 08:47
О, у нас в країні існує "клуб" стрільців і там такі емоції що, ні в якій грі не існують :lol:

Тільки любителі Батли туди чомусь не сильно поспішають, хоча там і реалістична графіка, і фізика, і хардкор.

Нажаль, персонаж, якому ви відповідали - правий, ігри зараз роблять такі, що навіть середня подєлка викликає інтерес. Умовний КС1.6 20 років тому і батла сьогоднішня нічим по геймплею не відрізняються. Навіть геймплейний трейлер до цього бф6 чи як там його показують, що воно таке кольорове, кльове і цікаве - як раз відео для зумерів, чи ви не згодні? Війна не така, думаю, вже всі в Україні мали це усвідомити.
Так всі ігри це аркада, навіть коли заявляються як симулятори. Всі відчуття і палітру не одна не передає, але цього і не потрібно. Ти впевнений що гра у стилі українських реалій хоч комусь сподобається і в неї будуть грати, а не рефандити через 10 хвилин? Я ось дуже сумніваюсь, а ЕА, нагадаю, це комерційна контора яка повинна заробляти гроші.
Чому ж? Є цінувачі мілсімів, але звісно це не настільки масовий продукт, а та сама ЕА хоче максимізувати прибуток, щоб купляли і підлітки, а не тільки чуваки 30+ :D
Я думаю реалістична гра про Україну знайде свою аудиторію, є такі ігри про другу світову і людям подобається, як приклад Hell Let Loose. Як накриває артою чи бомбардуваннями відчуття, наче отримав контузію :gigi:
Hotspur
Member

Стара добра БФ :super:
Earanak
Member

Забавно что они через Portal добавили уже карты из CS, Колды :lol:
Например есть режим 32х32 на Shipmente, на карте размером 25x25 метров ))
Ну и De_Dust2 всратенький уже сделали ))
MqM
Member

Earanak: 12.10.2025 15:58 Забавно что они через Portal добавили уже карты из CS, Колды :lol:
Например есть режим 32х32 на Shipmente, на карте размером 25x25 метров ))
Ну и De_Dust2 всратенький уже сделали ))
Я пригадав, як мені в обговореннях стім доводили, що не треба ніякого сдк, бо в Батлі є режим портал :D А тепер бачимо той креатив :lol:
nutman
Member

xIIImaL: 12.10.2025 05:09
nutman: 12.10.2025 00:29 Одно и то же, как всегда бегаешь, стреляешь, всё это стало неинтересно ещё 10 лет назад, если не 20. Лично я её даже с торрента не скачаю, если она там будет. Уж не знаю кто целевая аудитория у этого, какие-то отсталые. Думаю, даже школьник может найти чем заняться поинтереснее. Платить за это деньги будучи при здоровой памяти никак невозможно

Тоесть ты хочешь сказать , что ты даже платил за какую-то игру в своей жизни а не качал с торента ? :laugh: интересно, что же за интересная игра для не отсталых . Дай угадаю, дота+ :gigi:
У меня только одна игра куплена, ведьмак 3. Купил в стиме на распродаже за ~200 гривен. К тому времени я пиратку уже пару раз прошел, и купил чисто из признательности. Кстати, дебильный лаунчер при игре через стим и невозможность впоследствии играть в pre-gen версию заставило меня пожалеть. Хотел купить rdr 2, но даже на распродаже она стоила гривен 600 я помню, не стал. Был бы богаче купил бы, хорошая игра.

Понимаешь, на моем посте висит 10 дизлайков, а значит там приличное число лайков. Дело в том, что отсталых всегда больше, но меня это устраивает
Grava
Member

nutman: 12.10.2025 17:25отсталых всегда больше, но меня это устраивает
Не розібрався як за пару кліків пограти у старого відьмака і пише щось про відсталих :rotate:
nutman
Member

Grava: 12.10.2025 18:00
nutman: 12.10.2025 17:25отсталых всегда больше, но меня это устраивает
Не розібрався як за пару кліків пограти у старого відьмака і пише щось про відсталих :rotate:
Мне хватает проблем разбираться, я думал гривни платят за то, чтоб не разбираться. Во всяком случае это неважно, оказалось проще играть в пиратку, даже при наличии купленной игры )
miroslav_mm
Member

Хто в курсі, на старих відрах без TPM 2.0 запускається?
enkosxs
Member

Earanak: 11.10.2025 11:03
Sashr: 11.10.2025 10:38Чим той недорозвинений нарід незадоволений цього разу?
Все по классике - Нет русского. Клятое Нато. Сложно включить Secure Boot и TPM 2.0, игра не продается в Ру-Регионе. Плохо работает на GTX 560.
а украинский хоть есть? если нет, то чему ты радуешься? Польскому:?
Earanak
Member

enkosxs, в смысле я радуюсь, не понял... Да мне плевать :laugh:
Украинского - нету. Я уже 30+ часов отыграл и ни разу у меня не возникло потребности в переводе.
В целом могут все на иероглифы рандомные поменять и ничего в мультиплеере страшного не случится, пусть только циферки и иконки оставят ))
Wanek Petrowsky
Junior

Від батли одна назва, карти 2х2 метра, всі тупо біжать рашать 3 секунди і респавн, більше схоже на десматч розминку в контрі
Voozy
Member

Kassatka: 12.10.2025 01:36
Як раз чудово. Мінус один мультиплеєрний гравець, плюс один синглплеєрний/PvE гравець - це дуже чудово. :super: :jump:
Не глумитесь. Старость - не радость)
Kassatka
Member

Voozy: 13.10.2025 00:27 Не глумитесь. Старость - не радость)
Так а де я глумлуся? Мені самому на днях сороковник стукнуло, але я ніколи мультиплеєр не грав, ні в 16-річному віці, ні зараз, бо хочу грати не занадто напружуючись. І мене бісить, що ігри, головним чином мій улюблений жанр RTS роблять з наголосом на мультиплеєр, а кампанія та битви відходять на останній план при розробці. Колись не було тих ваших інтернетів і майже ніхто не грав мету по гайдам, а вволю експериментували проти ботів, а якщо колись здибувалися в комп'ютерних клубах, то перевіряли чия стратегія ефективніша на практиці. А зараз усім грати по одній і тій же меті надзвичайно нудно, тому жанр RTS дуже захирів, що для мене горе. Сам же я ніколи не граю мету по гайдам, ні в RTS, ні скажімо в Diablo 3/4, пофіг що так грати значно важче й довше, зате експериментую як хочу, а складність гри в RTS компенсую налаштуванням складності ботів. Якби гравців, що грають проти ботів, стало більше, як у часи коли компи не були підключені до мережі, а мультиплеєрних гравців менше. То виготовляли б саме такі ігри, як мене цікавлять і краще проробляли б їх в аспекті гри проти ботів.
Тому хоча мені й цікаво дивитися кіберспорт по RTS, все ж мені в першу чергу приємно коли прибуває в моєму таборі гравців проти ботів.
MqM
Member

enkosxs: 12.10.2025 23:10
Earanak: 11.10.2025 11:03
Все по классике - Нет русского. Клятое Нато. Сложно включить Secure Boot и TPM 2.0, игра не продается в Ру-Регионе. Плохо работает на GTX 560.
а украинский хоть есть? если нет, то чему ты радуешься? Польскому:?
Переклад потрібен лише для кампанії, а о. Мультиплеєр інтуїтивно зрозумілий.
До речі, як вам сюжет? Цікаво почути оцінку
xIIImaL
Member

MqM: 13.10.2025 03:08 До речі, як вам сюжет? Цікаво почути оцінку
Сюжет стандартный уровня каловдутия последних лет . Ни больше ни меньше . Только одно отличие - на ультрах сожрало 20 гигов врам :popcorn:
MqM
Member

xIIImaL: 13.10.2025 05:24
MqM: 13.10.2025 03:08 До речі, як вам сюжет? Цікаво почути оцінку
Сюжет стандартный уровня каловдутия последних лет . Ни больше ни меньше . Только одно отличие - на ультрах сожрало 20 гигов врам :popcorn:
Про таджицьке пвк (чвк) яке підкорювало світ правда чи це ютубівські рофли?)
xIIImaL
Member

MqM: 13.10.2025 12:42
xIIImaL: 13.10.2025 05:24

Про таджицьке пвк (чвк) яке підкорювало світ правда чи це ютубівські рофли?)
Правда , группировка Pax armata .
D_ad
Member

Все як під час виходу БФ-1, коли трейлер тодішньої "Колди" набрав декілька сот тисяч дизлайків: СoD лажає з футуризмом >> люди це не сприймають >> показують трейлер де в БФ все просто і по-старому >> БФ хайпує.
Kassatka
Member

Tetronga: 11.10.2025 19:08
спойлер
MSiAventador: 11.10.2025 18:55 Онлайн режим - це фішка халтурних рукодупів не здатних на адекватних ботів або модний тепер ШІ, хай гравці самі розважають один одного і платять ще більшн за це. :learn:
P.S. Думка зумерів нам "дуже важлива" :gigi:

Відправлено через 14 хвилин 25 секунд:

Дякую що підтвердили мою думку, розробники цієї гри - рукодупи рівня ДНО.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:

Розробники - тупе жирне американське ЕА.
Якого ви шедевра чекаєте пригаючи на граблях всі останні роки ?! :laugh: :laugh:

Хто скаже що ЕА це круто, тот зумер-білявка яка нічого не розуміє в іграх.
А перший Battlefield, який 1942, і вийшов коли, у 2002 році(?) теж робили зумери?
Quake 3 Arena теж зумери робили? Або кс? :lol:
Ну і крінж же ти написав
Тоді усе ж далеко не всі були цим хворі й загалом був нормальний смак. Я вчився в універі 2003-2008 і коли ходив у комп'ютерні клуби й там на компах стояли різні ігри, то завжди хтось грався в кастомки Warcraft 3, тобто ця гра була в самих топах. А що зараз? У чартах Стім серед Top 100 найпопулярніших ігор найвищі 6 сходинок мультиплеєрний шутерний кал плюс Дота. Натомість єдина RTS серед Top 100 - це Age of Empires 2, яка посіла аж 89 сходинку з 19 тис. онлайну проти 1,4 млн. у CS2 (а півгодини назад взагалі було 92 сходинка з 17 тис.). При цьому Age of Mythology: Relold, Age of Empires 4, Warhammer 40000: Dawn of War (Anniversary Edition), Stronghold Crusader: Definitive Edition, Tempest Rising у списку взагалі нема. З хорошого:
23 місце - Baldurs Gate
31: Hearts of Iron 4
35: Euro Track Simulator 2
39: Цива 6
73: Total War: Warhammer 3
87: Crusader Kings 3
98: Forza Horizon 5
У найкращому випадку 50 тис онлайну на гру.
На хороші смаки зумерів це ніяк не тягне, та ще й часто в це грають не вони, а такі старі пeрдуни, як ми. :dontknow:
А ще в нульові була досить популярна пречудова серія Command & Conquer, куди значно комфортніша для казуального стилі гри, ніж серії Age of та Warcraft/Starcraft.

Dota 2 замінила Warcraft 3 з кастомками? Так замінила, але у Warcraft грали в купу РІЗНИХ кастомок, і якщо скажімо MOBA, то в кожній MOBA-кастомці зовсім інша карта і зовсім інші герої. А Dota 2 задр0тять одне й те ж, навіть карта одна, тому я принципово не хочу її навіть проінсталювати та заглянути.
Grava
Member

Kassatka: 13.10.2025 18:05 Dota 2 задр0тять одне й те ж
В доті 100500 різних кастомок на будь-який смак
Ответить