Відбувся реліз Battlefield 6 — гра викликала рекордний інтерес у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Voozy
Member

Повідомлення

Установил, получил пи%ды, удалил, зарефандил :lol:. Реакция уже не та, карты сещественно меньше, чем в предыдущих.
Переехал в дом престарелых (только синглы / PvE).
Vader
Member

Повідомлення

Voozy
А очень зря.Она не заходит с первых каток..Начинает вкатывать чуть позже.. ;)

Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
nutman
О фкусах не спорят..
По части недалеких,тут можно с тобой поспорить..
Я вот например,тебя считаю не далеким,раз ты такую чушь пишишь,про людей,которые играют в эту игру.И вообще,тебе какое дело?че ты сюда прилез в эту ветку?Это же для не далеких ;)
Kassatka
Member

Повідомлення

Vader: 12.10.2025 01:21 Voozy
А очень зря.Она не заходит с первых каток..Начинает вкатывать чуть позже.. ;)
Як раз чудово. Мінус один мультиплеєрний гравець, плюс один синглплеєрний/PvE гравець - це дуже чудово. :super: :jump:
The_Rusik
Member

Повідомлення

Kassatka
А я вот не могу играть в одиночные игры.
Мне просто скучно в них, и даже если игра хорошая, то заставлял себя в них поиграть, вдруг зацепит. Если игра не больше 20 часов, то норм, могу пройти. Если больше, то забрасываю на начале.
А вот в онлайн интересно, когда с чем-то играешь со знакомыми, в дс, общаясь, можно и поржать во время, тогда и игра интереснее становится.
В КС 1.6 раньше 24/7 играли когда студентами были.
Жаль, что я пропустил батлу 3, тогда комп не тянул нормально, плюс учеба, подработки и времени не было, а когда это все появилось, то время ее прошло. Надеюсь Батла 6 не подведет, еще не играл (даже в бэту).
xIIImaL
Member

Повідомлення

nutman: 12.10.2025 00:29 Одно и то же, как всегда бегаешь, стреляешь, всё это стало неинтересно ещё 10 лет назад, если не 20. Лично я её даже с торрента не скачаю, если она там будет. Уж не знаю кто целевая аудитория у этого, какие-то отсталые. Думаю, даже школьник может найти чем заняться поинтереснее. Платить за это деньги будучи при здоровой памяти никак невозможно

Тоесть ты хочешь сказать , что ты даже платил за какую-то игру в своей жизни а не качал с торента ? :laugh: интересно, что же за интересная игра для не отсталых . Дай угадаю, дота+ :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

nutman: 12.10.2025 00:29 Одно и то же, как всегда бегаешь, стреляешь, всё это стало неинтересно ещё 10 лет назад, если не 20. Лично я её даже с торрента не скачаю, если она там будет. Уж не знаю кто целевая аудитория у этого, какие-то отсталые. Думаю, даже школьник может найти чем заняться поинтереснее. Платить за это деньги будучи при здоровой памяти никак невозможно
Дуже поверхневий погляд з такою зарозумілістю.
Прцікавтеся для чого існують клуби стрільців і тири в реальності, які люди отримують емоції
Kassatka
Member

Повідомлення

MSiAventador: 11.10.2025 18:55 Онлайн режим - це фішка халтурних рукодупів не здатних на адекватних ботів або модний тепер ШІ, хай гравці самі розважають один одного і платять ще більшн за це. :learn:
P.S. Думка зумерів нам "дуже важлива" :gigi:
Двома руками підтримую, жаль плюсомет розрядився. Тільки от любителі попси сами до такої ситуації призвели... :(
Хто скаже що ЕА це круто, тот зумер-білявка яка нічого не розуміє в іграх.
EA 20 років назад були круті, а зараз EA без Command & Conquer - це все рівно, що Microsoft без Windows, Intel - без проців, а nVidia без відях. :weep:
Навіть залишки Nokia досі нові моделі кнопкових мобілок випускають.

Відправлено через 11 хвилин 30 секунд:
Vader: 12.10.2025 01:21 И вообще,тебе какое дело?че ты сюда прилез в эту ветку?Это же для не далеких ;)
Ну так хороші ігри обговорюють на оверах дай Абсолютіє, якщо пару раз на місяць. :dontknow: І то обговорення може за 10 коментів не перевалити.
Tetronga
Member

Повідомлення

Kassatka: 12.10.2025 07:21
MSiAventador: 11.10.2025 18:55 Онлайн режим - це фішка халтурних рукодупів не здатних на адекватних ботів або модний тепер ШІ, хай гравці самі розважають один одного і платять ще більшн за це. :learn:
P.S. Думка зумерів нам "дуже важлива" :gigi:
Двома руками підтримую, жаль плюсомет розрядився. Тільки от любителі попси сами до такої ситуації призвели... :(
Хто скаже що ЕА це круто, тот зумер-білявка яка нічого не розуміє в іграх.
EA 20 років назад були круті, а зараз EA без Command & Conquer - це все рівно, що Microsoft без Windows, Intel - без проців, а nVidia без відях. :weep:
Навіть залишки Nokia досі нові моделі кнопкових мобілок випускають.

Відправлено через 11 хвилин 30 секунд:
Vader: 12.10.2025 01:21 И вообще,тебе какое дело?че ты сюда прилез в эту ветку?Это же для не далеких ;)
Ну так хороші ігри обговорюють на оверах дай Абсолютіє, якщо пару раз на місяць. :dontknow: І то обговорення може за 10 коментів не перевалити.
О Боже, черговий "в раніше трава була зеленіше" :facepalm:
divinity
Member

Повідомлення

MqM: 12.10.2025 05:34 Дуже поверхневий погляд з такою зарозумілістю.
Прцікавтеся для чого існують клуби стрільців і тири в реальності, які люди отримують емоції
О, у нас в країні існує "клуб" стрільців і там такі емоції що, ні в якій грі не існують :lol:

Тільки любителі Батли туди чомусь не сильно поспішають, хоча там і реалістична графіка, і фізика, і хардкор.

Нажаль, персонаж, якому ви відповідали - правий, ігри зараз роблять такі, що навіть середня подєлка викликає інтерес. Умовний КС1.6 20 років тому і батла сьогоднішня нічим по геймплею не відрізняються. Навіть геймплейний трейлер до цього бф6 чи як там його показують, що воно таке кольорове, кльове і цікаве - як раз відео для зумерів, чи ви не згодні? Війна не така, думаю, вже всі в Україні мали це усвідомити.
Impulse101
Member

Повідомлення

divinity: 12.10.2025 08:47
MqM: 12.10.2025 05:34 Дуже поверхневий погляд з такою зарозумілістю.
О, у нас в країні існує "клуб" стрільців і там такі емоції що, ні в якій грі не існують :lol:

Тільки любителі Батли туди чомусь не сильно поспішають, хоча там і реалістична графіка, і фізика, і хардкор.

Нажаль, персонаж, якому ви відповідали - правий, ігри зараз роблять такі, що навіть середня подєлка викликає інтерес. Умовний КС1.6 20 років тому і батла сьогоднішня нічим по геймплею не відрізняються. Навіть геймплейний трейлер до цього бф6 чи як там його показують, що воно таке кольорове, кльове і цікаве - як раз відео для зумерів, чи ви не згодні? Війна не така, думаю, вже всі в Україні мали це усвідомити.
Так всі ігри це аркада, навіть коли заявляються як симулятори. Всі відчуття і палітру не одна не передає, але цього і не потрібно. Ти впевнений що гра у стилі українських реалій хоч комусь сподобається і в неї будуть грати, а не рефандити через 10 хвилин? Я ось дуже сумніваюсь, а ЕА, нагадаю, це комерційна контора яка повинна заробляти гроші.
Vader
Member

Повідомлення

divinity
Причем тут война?Бателфилд позиционируют как симулятор войны?Хочешь симулятор-идем в Арма,там тебе и пи....ы в живую..Батла не про это.
mult
Member

Повідомлення

Impulse101: 12.10.2025 09:40 Ти впевнений що гра у стилі українських реалій хоч комусь сподобається і в неї будуть грати, а не рефандити через 10 хвилин? Я ось дуже сумніваюсь, а ЕА, нагадаю, це комерційна контора яка повинна заробляти гроші.
Ну, якщо доволі грамотно і красиво зробити гру про нашу війну, то теж буде цікаво.
Звісно добавивши аркадності і драйву, для цікавішої гри, бо грати зовсім в реал мало кому сподобається.
Ті ж заходи на позицію по 3-10км (а бува і більше)
де треба вижити під fpv і артою.
Втримання позицій відбиваючи атаки і ховаючись від fpv.
Штурми ворожих позицій як по посадках так і містах.
І багато іншого.
Грамотні сценаристи і режисери з цього всього теж можуть зробити дуже чудову гру ще кращу за батлу.
Екшена і цікавих ситуацій в реальній війні теж вистачає з головою, на цілу гру вистачить.
Васильович
Member

Повідомлення

VolandInferno: 11.10.2025 15:27Де я щось казав, що я сумніваюсь чи заперечую їх культовість? Навіщо мені приписувати те, чого я не казав. Аналогічна ситуація з FF, Onimusha, Zelda і купи інших культових франшиз. Я в них не грав, але я ні граму не заперечую їх культовість/легендарність.
Тоді не варто бідкатися через кількість тематичних новин ;)
Prescott
Member

Повідомлення

Брать можно или подождать патчей? Если в 2х словах.
Grava
Member

Повідомлення

Prescott
Треба
Prescott
Member

Повідомлення

Grava
Базовой достаточно?
MoNiTeam
Junior

Повідомлення

Voozy: 12.10.2025 01:05 Установил, получил пи%ды, удалил, зарефандил :lol:. Реакция уже не та, карты сещественно меньше, чем в предыдущих.
Переехал в дом престарелых (только синглы / PvE).
Та я теж вже таке старе, он був знов зайшов у третій БФ, так наказали, що стілець згорів, вже ніяких квіскопів не зроблю.
Але прикол БФ 6 - SBMM, який підбирає тобі таких самих "скілових" пердунів. Мені сподобалось :gigi:
Grava
Member

Повідомлення

Prescott
У фантом едішн скіни за 800 грн :rotate: .
Prescott
Member

Повідомлення

Grava
Тогда базовой достаточно, скины не интересно. Спасибо.
stoned
Member

Повідомлення

Гарний античіт, нічого не скажеш.
Якщо в якому-небудь великому конквесті ще не так очевидно, то в тдм/сдм стабільно якийсь чорт з префаєрами в макітру вискакує з-за кутка. :laugh:
Відповісти