Шутер Doom: The Dark Ages стартував у Steam гірше за минулі частини

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

waryag: 19.05.2025 10:24 Відправлено через 28 хвилин 19 секунд:
Enjthesilence: 19.05.2025 09:50Найкращу гру? Їм насрати на «оцінки» гри, їх цікавлять лише продажі. Хвр заробив слабенько, все просто. Гра непогана.
У майків буквально була така офіційна заява незадовго після того, як закрили танго. І у них більшість ігор заробляє слабенько. Просто з часом проблему хоча б приблизно зрозуміли, а то вже довелося б розпустити половину підрозділу.
Enjthesilence: 19.05.2025 09:50Все ще не розумієш навіщо вони роблять ставку на підписку, все забий, бачу важко йде. Скорочення йдуть у всіх крупних студіях, взагалі у майже у всій іт сфері
:facepalm:
1) Ти не бачиш протиріччя: питають зі студій за продажі, але роблять ставку на підписки, які вкрай негативно впливають на продажі? І що поганий таймінг випуску ігор призводить до ситуації, коли ігри майків, їх підрозділів і партнерів конкурують між собою, зменшуючи як продажі, так і підписки? А потім - періоди штилю, коли ні майки, ні великі видавці нічого не випускають.

2) Вже можна констатувати, що оригінальна ідея геймпасу провалилась. Майкам не вдалося набрати критичну масу підписників. Навіть довелося зливати ігри прямому конкуренту, що ставить хрест на перспективах власної консолі.
Ти нічого не можеш констатувати не знаючи цифри, лол)) це лише твої здогадки і якщо увімкнути логіку, вони вже б відмовились від «дей ван» релізів в геймпасі, якби це не приносило грошей і робили би як плейстешн, не випускаючи екзи на інші платформи з дуже великою затримкою.
Соні також вже потихеньку відмовляється від «ексклюзивності» своїх ігор
Последний раз редактировалось Enjthesilence 19.05.2025 10:38, всего редактировалось 1 раз.
waryag
Member

Enjthesilence: 19.05.2025 10:35Ти нічого не можеш констатувати не знаючи цифри, лол)) це лише твої здогадки і якщо увімкнути логіку, вони вже б відмовились від «дей ван» релізів в геймпасі, якби це не приносило грошей і робили би як плейстешн, не випускаючи екзи на інші платформи з дуже великою затримкою.
Відсутність цифр це теж показник.
Коли їх починають підміняти інформаційним сміттям, це поганий знак.

Відмовитися не завжди можна. На ідею геймпассу витратили вже під сотню мільярдів, і тут такі: "Якось воно не зайшло, відміняємо"?
Enjthesilence
Member

waryag: 19.05.2025 10:38
Enjthesilence: 19.05.2025 10:35Ти нічого не можеш констатувати не знаючи цифри, лол)) це лише твої здогадки і якщо увімкнути логіку, вони вже б відмовились від «дей ван» релізів в геймпасі, якби це не приносило грошей і робили би як плейстешн, не випускаючи екзи на інші платформи з дуже великою затримкою.
Відсутність цифр це теж показник.
Коли їх починають підміняти інформаційним сміттям, це поганий знак.
Знову ж таки без цифр реального прибутку ми нічого не знаємо, але повірити що майкрософт третій рік працює собі у мінус просто через впертість, якось слабо віриться. Я все ж скоріше повірю, що в довгу підписка принесе більше грошей, тому що людей що візьмуть геймпас за 200 грн набагато більше за тих, хто буде купляти сінгли за 70 баксів, такі скоріше будуть піратити, або ж куплять підписку і вже обійдуть торент стороною, логічно нє?
waryag
Member

Enjthesilence: 19.05.2025 10:35 Соні також вже потихеньку відмовляється від «ексклюзивності» своїх ігор
Всі великі релізи соні виходять на ПК із затримкою і не виходять на інших консолях.
Навіть ігри від сторонніх студій, де соні лише видавець.
Shaolin_Style
Member

waryag: 19.05.2025 10:44
Enjthesilence: 19.05.2025 10:35 Соні також вже потихеньку відмовляється від «ексклюзивності» своїх ігор
Всі великі релізи соні виходять на ПК із затримкою і не виходять на інших консолях.
Навіть ігри від сторонніх студій, де соні лише видавець.
с их экономической ситуацией не ровен час что уже могут дать добро и на выпуск на боксе. Ну и Death Stranding уже даже для гойфона есть: https://apps.apple.com/ua/app/death-str ... 48961?l=uk
dead_rat
Member

waryag: 19.05.2025 10:24
1) Ти не бачиш протиріччя: питають зі студій за продажі, але роблять ставку на підписки, які вкрай негативно впливають на продажі?

2) Вже можна констатувати, що оригінальна ідея геймпасу провалилась.
1. Ні. Абсолютно логічно. Геймпас є стратегією компанії (не важливо чи стратегія вірна). Одночасно додавши гру у геймпас і поставивши неможливі цілі для продажів вони рухають стратегію і назначають цапів відбувайл, щоб було з кого починати звільнення.
2. Це не важливо. Компанія може собі дозволити реалізовувать абсолютно збиткові і неадекватні ідеі. Головне щоб був мотивуючий лідер
AFU_power
Member

MessiaH: 19.05.2025 06:17Ну ты бы хоть посмотрел на какой системе и на каких настройках записаны видео, там же четко видно, что запись сделана на 5090 без апскейлов и генератора кадров на максимальных настройках. Ты ж не равняй 4060, которая у тебя с апскейлом и генератором кадров в 2к выдала 80-90фпс
так я же теж заміри робив без апскейла та генератора :rotate:

Відправлено через 35 хвилин 54 секунди:
MessiaH
https://immich.dimka4996.mywire.org/sha ... nfKZzLT8u4

навіть не відчував хоть маленьких фрізів під час потного босфайту
maxn
Member

MessiaH: 18.05.2025 17:08 даунвольт если у тебя карта продолжит кушать свои 600 ватт вообще опасно, т.к. сила тока в цепях вырости должна
Кто-нибудь скажите ему.
А потом отрубите ему В-Синк.
Как таким можно быть я xз.
MessiaH
Member

AFU_power: 19.05.2025 15:30так я же теж заміри робив без апскейла та генератора
на твоём видосе нет настроек и нет мониторинга фпс, поэтому я даже не знаю сколько у тебя там кадров и на каком разрешении
maxn: 19.05.2025 15:37Кто-нибудь скажите ему.
А потом отрубите ему В-Синк.
Как таким можно быть я xз.
ну запусти тот же Контрол или Атомфол с даунвольченной картой и посмотри сколько у тебя будет потребление, я на ютубе у людей видел с даунвольтом тоже карта в подобных играх под 600 ватт ест на ультрах в 4к, так вот ты такой умный скажи мне если упала напруга, а карта ест, то за счёт чего она свои ватты получает?

Отправлено спустя 47 секунд:
dead_rat: 19.05.2025 09:20Абідна, коли ти такий модний з 5090, а бомжі з 4060 грають в ті ж ігри з практично тими самими налаштуваннями.
не обидно потому что так не бывает
maxn
Member

MessiaH: 19.05.2025 17:49 с даунвольченной картой и посмотри сколько у тебя будет потребление
Уже 14 месяцев смотрю, у меня правда 4080s с даун вольтом - 82% процента максимальное потребление, это около 300 ват, обычно 260-280. Из Коробки кушала 340-350.
Истории о том что чипу дальше меньше напряжение , а у него возросла сила тока это..........ну..... тут мои полномочия всё.
AFU_power
Member

MessiaH: 19.05.2025 17:49на твоём видосе нет настроек
мінімалки без длсс і фреймгена(інакше було б видно артефакти і того, і того та гра не дозволяла би навіть нормально відбивати щитом з фрізами, я б просто не встигав)
MessiaH: 19.05.2025 17:49поэтому я даже не знаю сколько у тебя там кадров и на каком разрешении
я і сам не знаю поки не дивлюся з цікавості, або щоб перевірити твою легендарну теорію про забагований та фрізящий дум, який не фрізить на нещасній ужатій по тдп ртх4060 в 2880х1800, навіщо мені моніторити, якщо гра йде чудово?
Alexsandr
Member

Просмотрел ролик, там же не размытая картинка только если на месте стоишь. Сплошное мыло и не видно через него нифига.
waryag
Member

dead_rat: 19.05.2025 11:581. Ні. Абсолютно логічно. Геймпас є стратегією компанії (не важливо чи стратегія вірна). Одночасно додавши гру у геймпас і поставивши неможливі цілі для продажів вони рухають стратегію і назначають цапів відбувайл, щоб було з кого починати звільнення.
Одних звільняють, інших, за не менші провали - ні. Спочатку рахували продажі, тепер - кількість гравців. Цілеспрямованої стратегії же немає. Була, провалилася, зараз діють по обставинам.
dead_rat: 19.05.2025 11:58 2. Це не важливо. Компанія може собі дозволити реалізовувать абсолютно збиткові і неадекватні ідеі. Головне щоб був мотивуючий лідер
Можливо.
Shaolin_Style: 19.05.2025 11:14с их экономической ситуацией не ровен час что уже могут дать добро и на выпуск на боксе. Ну и Death Stranding уже даже для гойфона есть: https://apps.apple.com/ua/app/death-str ... 48961?l=uk
ДС - тимчасовий екз соні. Та й яблуко в якості ігрової платформи не конкурент.
Ortyomko
Member

побігав я, коротше, трохи у дум через геймпасс.. нууу.. таке собі.
Наче і дум, але все значно повільніше, бігаєш броньованим бугайом і шось там вбиваєш.
Коротше, буду проходити потроху, напевно, бо аналогів небагато, але задоволення значно менше ніж від перших двох частин
gregory_amd
Member

MessiaH: 18.05.2025 14:04 Зачем? Я электрику не экономлю, а андервольтинг режет выхлоп
ммм.. то есть то что андервольт = V*I=P прямо ведет тебя к тому, что видеокарта сможет выдать больше производительности в пределах того же ваттажа (в своем TDP) путем того, что снижается V это для тебя шутка? то что андервольт===разгон в текущих реалиях это шутка? то что андервольт ПРЯМО ПОВЫШАЕТ производительность в лучшем случае а в худшем - оставляет ее на совершенно том же уровне при сниженном потреблении и нагреве это тоже шутка? пожалуйста пиши некст тайм на форуме домохозяйка.нэт а не на оверах, а?

Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
сори за агрессию. безпросветный artificial lack of intelligence у человека.
MessiaH
Member

gregory_amd: 20.05.2025 07:46то есть то что андервольт = V*I=P прямо ведет тебя к тому, что видеокарта сможет выдать больше производительности в пределах того же ваттажа (в своем TDP) путем того, что снижается V это для тебя шутка?
Если у тебя карта продолжает кушать то же самое количество ватт при снижении вольтажа, как я смотрю у некоторых ютуберов происходит, то за счёт чего это возможно?
gregory_amd: 20.05.2025 07:46то что андервольт===разгон в текущих реалиях это шутка?
Это не шутка, а бесполезное занятие, которое даёт очень мало профита
gregory_amd: 20.05.2025 07:46то что андервольт ПРЯМО ПОВЫШАЕТ производительность в лучшем случае а в худшем - оставляет ее на совершенно том же уровне при сниженном потреблении и нагреве это тоже шутка?
Повышает производительность не андервольт, а увеличение тактовой частоты чипа/памяти, андервольт просто этому немного способствует. Не пиши ерунды. Говорю ещё раз, меня интересуют не красивые циферки, а профит. Ещё на 2080s поднимая частоту чипа со стоковых 2025 до 2100 и разгоняя память при повышении паверлимита, что является истинно правильным разгоном, я получал от силы 6 кадров сверху. На 6900хт со стоковых 2530 разгоняя до 2850-2900 также с повышенным паверлимитом я получал от силы те же 6-7 кадров. Это всё в тех случаях когда карта была на пределе и выдавала около 70 фпс. В тех случаях когда она и в стоке выдаёт овер 150, то смысла гнать чтобы получить 170 кадров не вижу. Результат есть, но мелаль давать не за что. Такая же ситуация и на 5090. Не вижу смысла от разгона и андервольта, электрику не экономлю. В любом случае карта проживет столько сколько ей суждено
maxn
Member

MessiaH: 20.05.2025 10:26 карта продолжает кушать то же самое количество ватт при снижении вольтажа, как я смотрю у некоторых ютуберов происходит
Слушай ты и твои ютуберы какие-то беспросветно тупые клоуны.
Тебе 4 раза уже сказали что чипу, для выполнения одной и той же работы с одинаковой продуктивностью, может потребоваться разное напряжение - и с коробки оно как правило завешенное - чтобы обеспечить стабильную работу всей партии чипов, где есть менее и более удачные экземпляры.
И при заниженном напряжении чипа одинаковая его продуктивность будет сопровождаться более низким выделением тепла, или обратное следствие от этого - при одинаковом тепловыделении чип с более низким напряжением будет давать более высокую производительность.
Майдан
Junior

Enjthesilence: 18.05.2025 21:52

а "зенімакс" майки купили ще раніше
а це хто такі?
Dremjke
Member

Мабть, єдина притензія до гри, що трасування неопціональне. Без нього було б набагато більше фепесів. Зараз граю в дум2016 на ультрах і складність Ultra Nightmare і не скажу, що гра виглядає гірше, а кадрів під 200 стабільно.
Enjthesilence
Member

Майдан: 24.05.2025 11:44
Enjthesilence: 18.05.2025 21:52

а "зенімакс" майки купили ще раніше
а це хто такі?
ZeniMax заснована в 1999 році і базується в американському місті Роквіллі у штаті Меріленд. ZeniMax відома насамперед як власник компанії Bethesda Softworks та компанії id Software.

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Ortyomko: 19.05.2025 23:20 побігав я, коротше, трохи у дум через геймпасс.. нууу.. таке собі.
Наче і дум, але все значно повільніше, бігаєш броньованим бугайом і шось там вбиваєш.
Коротше, буду проходити потроху, напевно, бо аналогів небагато, але задоволення значно менше ніж від перших двох частин
вмикай "автоспрінт" і швидкість гри мінімум на 150% в налаштуваннях, ще можна вікно контратаки меншим 25% зробити. дефолтні налаштування дійсно легкі, хоча якщо грати без "нескінченних респавнів" тоді дуже навіть цікаво
Ответить