Мені здається тебе не вчили рахувати в школі. 150х12=1.8к.bes: ↑ 02.05.2025 15:05*цена вопроса 150 грн в месяц при этом ты еще каждый месяц получаешь три игры на аккаунтZzzz: ↑ 02.05.2025 14:45 ніж платити за підписку кожен рік![]()
даже теоретически за год 1 годная игра из 36 теоретических перекрывает весь год подписки - уже не говоря о том что каталог подписки extra каждый месяц обновляется + игры ubisoft
![]()
Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:ты уже второй раз пишешь что для тебя подписка это решающий фактор, какие игры ты на пк можешь купить если обычно они дороже обычно подписки в месяц на гривен 50 ? скажи честно что ты вообше не покупаешь их просто и все.Zzzz: ↑ 02.05.2025 14:45 і купувати ігри по акціям коли вони коштують копійки, ніж платити за підписку кожен рік і купувати ігри по оверпрайсу на плойку.
Ціна екстра підписки - 2.2к. Делюкс 2.4к.
Щодо "безкоштовних" ігр, ну вони є, ок. Витратив би я гроші на них - ні. Я краще пару раз в рік по акції куплю якісь толкові ААА і пройду їх, ніж буду отримувати 3 шлако-гри кожен місяць і мати доступ до бібліотеки старих ігр,в які я або вже грав, або мені не цікаво в них грати.
Умовно, нафіга мені підписка PS+, якщо цього року я би хотів пограти в сталкер2 та хелдайверс 2. Мені не потрібно купа ігр, в які я не буду грати, за мої гроші. І як тільки ти перестанеш платити, ти вже не зможеш в них грати.
Взагалі не розумію нашо ти мені це розказуєш, якщо в мене була підписка делюкс, я прекрасно знаю як це працює.
Купа ігр куплено на плойку, так само як і на пк. Не кажу що я святий і не качаю торенти, але це явно не сама ціль чому я на пк, врховуючи мою бібліотеку ігр на плойку. Більшість яких я купив і навіть не грав, бо нема коли