Microsoft підвищує ціни на консолі Xbox Series X/S

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

bes: 02.05.2025 15:05
Zzzz: 02.05.2025 14:45 ніж платити за підписку кожен рік
*цена вопроса 150 грн в месяц при этом ты еще каждый месяц получаешь три игры на аккаунт :laugh: :lol: даже теоретически за год 1 годная игра из 36 теоретических перекрывает весь год подписки - уже не говоря о том что каталог подписки extra каждый месяц обновляется + игры ubisoft :lol: :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
Zzzz: 02.05.2025 14:45 і купувати ігри по акціям коли вони коштують копійки, ніж платити за підписку кожен рік і купувати ігри по оверпрайсу на плойку.
ты уже второй раз пишешь что для тебя подписка это решающий фактор, какие игры ты на пк можешь купить если обычно они дороже обычно подписки в месяц на гривен 50 ? скажи честно что ты вообше не покупаешь их просто и все.
Мені здається тебе не вчили рахувати в школі. 150х12=1.8к.
Ціна екстра підписки - 2.2к. Делюкс 2.4к.
Щодо "безкоштовних" ігр, ну вони є, ок. Витратив би я гроші на них - ні. Я краще пару раз в рік по акції куплю якісь толкові ААА і пройду їх, ніж буду отримувати 3 шлако-гри кожен місяць і мати доступ до бібліотеки старих ігр,в які я або вже грав, або мені не цікаво в них грати.
Умовно, нафіга мені підписка PS+, якщо цього року я би хотів пограти в сталкер2 та хелдайверс 2. Мені не потрібно купа ігр, в які я не буду грати, за мої гроші. І як тільки ти перестанеш платити, ти вже не зможеш в них грати.
Взагалі не розумію нашо ти мені це розказуєш, якщо в мене була підписка делюкс, я прекрасно знаю як це працює.
Купа ігр куплено на плойку, так само як і на пк. Не кажу що я святий і не качаю торенти, але це явно не сама ціль чому я на пк, врховуючи мою бібліотеку ігр на плойку. Більшість яких я купив і навіть не грав, бо нема коли :D А ще деколи купую диски на плойку, просто шоб вони були, бо подобаються диски.
bes
Member

Zzzz: 02.05.2025 15:20 мати доступ до бібліотеки старих ігр,в які я або вже грав, або мені не цікаво в них грати.
то ты говоришь что тебе надо старые игры - то уже не надо :laugh: :lol:

Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
Zzzz: 02.05.2025 15:20 Ціна екстра підписки - 2.2к.
ну 2150 без акций \ 12 = 179 грн. +29 грн это серьезный удар по бюджету

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Zzzz: 02.05.2025 15:20 Щодо "безкоштовних" ігр, ну вони є, ок. Витратив би я гроші на них - ні. Я краще пару раз в рік по акції куплю якісь толкові ААА і пройду їх, ніж буду отримувати 3 шлако-гри кожен місяць і мати доступ до бібліотеки старих ігр,в які я або вже грав, або мені не цікаво в них грати.
так там в подписка и ААА есть типа игр сони и всякие юбисофты. Там только покупая игры сони отдельно можно оплатить подписку на больше чем пару лет :laugh:
Zzzz
Member

bes: 02.05.2025 15:26
Zzzz: 02.05.2025 15:20 мати доступ до бібліотеки старих ігр,в які я або вже грав, або мені не цікаво в них грати.
то ты говоришь что тебе надо старые игры - то уже не надо :laugh: :lol:

Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
Zzzz: 02.05.2025 15:20 Ціна екстра підписки - 2.2к.
ну 2150 без акций \ 12 = 179 грн. +29 грн это серьезный удар по бюджету
Я кажу що мені потрібні старі ігри, в які я хочу грати, а не які мені дають грати за мої гроші, розумієш різницю? Дефолтні думки консольщика, коли вся твоя бібліотека обмежена одним поколінням і пидпискою.

Акція раз в рік і то, якщо нема підписки діючої.
ще раз кажу, карще витратити ці гроші на нормальну гру, ніж на підписку. Особисто для мене, може тобі по кайфу грати у всякий шлак і те шо вже ніхто не хоче купувати, будь ласка.
bes
Member

У вас какая то странная экономия. Покупать дешевое устройство для игр и покупать "дешевую" подписку для вас не экономия. Собирать даже БУ компьютер в два раза дороже и тратить деньги отдельно на игры - это экономно :laugh:
Zzzz
Member

bes: 02.05.2025 15:27 так там в подписка и ААА есть типа игр сони и всякие юбисофты. Там только покупая игры сони отдельно можно оплатить подписку на больше чем пару лет :laugh:
Майже всі ААА від юбіків я просто купив і все, бо хочу грати в них коли вони вийшли і коли я захочу, а не коли вони є і стануть доступні в підписці. Я собі можу це дозволити, друже, бо не купую всякий шлак як підписку на PS5 :lol:
Але знову ж таки, про ААА від юбіків, це просто боль. Вальгалу купив на релізі, грав аж пару годин. Так само і міраж і так же Легіон.
Єдине що я зміг пограти від юбіків, це фар край 6.
bes
Member

Zzzz: 02.05.2025 15:33 Майже всі ААА від юбіків я просто купив і все
ну видишь а говоришь в ерунду играть не хочешь, подписка плейстешен для тебя просто создана в колабе с юбиками :laugh: :lol:
SKYJAKER
Member

Розробка збільшила росходи? серйозно!! та вже он мабуть чверть роботи робиться самими пристроями (трасування, ассети та інше), якось дивно виходе, раніше розробка була меньша а якість вища а тепер розробка дорожче а якість наближається до 0. Про працьовитівсть продукту на старті вже мабуть і забули з років 10 тому. Так і скажіть шо "ми майкі і футболки хочемо краще перебдіти ніж недобдіти бо хто зна шо ще у голові у трампушкі тому ціни вгору ! а скинути можна завжди. А так Made PCBOYARE Great Again (MPGA)
7mindfields
Member

Оце я розумію відповідь sony :lol:
Voozy
Member

У иксбокса, конечно, яйца это делать)
Ладно - плейстейшн со своей львиной долей рынка, или Нинтендо со своими детьми и аутистами.
А у Майков откуда такая самоуверенность?

Это я про игры. На консоли - это из-за тарифов. И цены поднимут везде, а не только в США.
Reinmar
Member

l-m: 02.05.2025 14:54
Reinmar: 02.05.2025 13:13Приклад : захотів я пограти в кінцо, пройшов Detroit, кажу другу - пограй теж, друг консольщик, каже не можу, хоча має і пс5 і бокс, кажу - чого? так треба мати пс4.
Detroit працює на PS5. Друг вигаданий чи що?
працює чи є пс5 версія? Людина не хоче придбати гру з старої консолі, щоб там в поганій графіці дивитись,як там сумісності працюють
AceDeLaeda
Member

bes: 02.05.2025 11:20
Lekrs: 02.05.2025 11:13 Прям всі? Заради однієї гри? Щоб пограти в 30 фпс? :laugh:
я даже не знаю как ты компьютер собрал если не нашел как в консоли на релизаx на пс5 включить режим производительности :D

Отправлено спустя 6 минут 22 секунды:
AceDeLaeda: 02.05.2025 11:12 Так це дорожче ніж коробка, але через рік, може більше, може меньше, в залежності як багато ігр ви купуєте , ця різниця нівелюється. Це те що стосується фінансів.
это типа не покупать игры? так как цены на игры в регионах что на пк что на консолях примерно одинаковые :laugh: :lol:
Bannerlord ціна ПС магазин 1499 гривень, ціна стім 849грн...майже в два рази. В два рази Карл... Вибрав цю гру, бо саме зараз її граю і останьою придбав. Можливо на всі інші не така різниця я не перевіряв. До цього грав в підписці геймпас.
ПС Якщо ви скинете смайли які сміються - я остаточно переконаюсь, що в Вас якийсь розлад психіки. Бо саме такі смайли Ви ставите скрізь, навіть якщо вони не доречні.

Відправлено через 6 хвилин 19 секунд:
SKYRIM вічна класика. Ціна в магазині соні 1199 грн. Ціна в магазині стім 649грн. Як казав класик, -Думайте.
bes
Member

часто по скидкам цена 749 грн
спойлер
Снимок экрана 2025-05-02 221642.png
Отправлено спустя 2 минуты :
AceDeLaeda: 02.05.2025 22:06 SKYRIM вічна класика. Ціна в магазині соні 1199 грн.
ну есть в подписке
спойлер
photo_2025-05-02_22-18-57.jpg
Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
да мы оба понимаем что ты имел ввиду и как можно сэкономить 1000 долларов за год на пк. Нету такой разницы на плейстейшен и на пк между ценами на игры что бы сэкономить такую гигантскую разницу - если покупать игры на двух платформах. Даже те примеры что ты привел это 10 - 15 долларов :laugh: :lol:
yurius_r
Member

Цікаво, що ті 50$ на ціні консолі жодним чином не змінять ні думку ПК панів ні консольщиків. Але всі учасники обговорення достали всі ті самі плюси і мінуси обидвох підходів і думають що от зараз то точно! Все так і залишиться як і було.
Zzzz
Member

bes: 02.05.2025 22:21
спойлер
AceDeLaeda: 02.05.2025 22:06 SKYRIM вічна класика. Ціна в магазині соні 1199 грн.
ну есть в подписке
спойлер
да мы оба понимаем что ты имел ввиду и как можно сэкономить 1000 долларов за год на пк. Нету такой разницы на плейстейшен и на пк между ценами на игры что бы сэкономить такую гигантскую разницу - если покупать игры на двух платформах. Даже те примеры что ты привел это 10 - 15 долларов :laugh: :lol:
спойлер
ну есть в подписке
спойлер
Гра Ціна PS5 Ціна PC
Assassin’s Creed Shadows 2 299 1 999
Split Fiction 1 599 1 299
Monster Hunter Wilds 2 199 1 999
Black Myth: Wukong 1 999 1 699
GTA V 899 674

Умовно, беремо всього 5 ігр де є різниця в ціні + підписка 2.4к, вже маємо різницю біля 4к гривнів, просто на повітрі.
4к гривнів зараз, це якийсь SSD на 1ТБ чи райзен 5700х :gigi:
І давай тут не розказуй про торенти, ніколи в житті не повірю що ти не піратиш на плойці. Якщо ти не знаєш часом, чи може забув, або просто тобі вигідно не говорити цього, то купівля бу диска чи ділити акк на 2х, це теж піратство ;)
bes
Member

Zzzz: 02.05.2025 23:40
спойлер

ну есть в подписке
спойлер

спойлер

ну есть в подписке
спойлер

Гра Ціна PS5 Ціна PC
GTA V 899 674

Умовно, беремо всього 5 ігр де є різниця в ціні + підписка 2.4к, вже маємо різницю біля 4к гривнів, просто на повітрі.
І давай тут не розказуй про торенти, ніколи в житті не повірю що ти не піратиш на плойці. Якщо ти не знаєш часом, чи може забув, або просто тобі вигідно не говорити цього, то купівля бу диска чи ділити акк на 2х, це теж піратство ;)
а зачем ты подписку считаешь если ты собрался покупать игры отдельно судя по закидону ? Если тебе надо только онлайн, есть базовая подписка 1200 грн вроде стоит и теже 3 игры каждый месяц - посчитай сколько будет стоить полностью компьютер как готовое устройство и сколько он потеряет денег за цикл консоли 7-8 лет а консоль можно будет продать на баксов 150 дешевле всего лишь . В тех играх что ты привел это разница в цене 1625 грн = 41$ это достойно что бы выкинуть + 500 баксов и потерять где то еще столько же потом после того как ты соберешься через 2 - 3 года обновить это все. :laugh: :lol: Консоль это везде самое дешевое устройство для игр, что вы пытаетесь доказать ? по экономики тут навряд вы сможете выиграть - если учесть все моменты.

Отправлено спустя 10 минут 34 секунды:
4к гривнів зараз 5700х :gigi:
расскажи это тем кто его брал на релизи по 12-14 к сколько он уже денег потерял на компьютере? или надо покупать всегда не актуальное железо 5 летней давности? :laugh: Звучит очень экономно если с момента релиза это 3 года - уже потерял 10 к только на процессоре :lol:
Zzzz
Member

bes: 03.05.2025 00:02

Гра Ціна PS5 Ціна PC
GTA V 899 674

а зачем ты подписку считаешь если ты собрался покупать игры отдельно судя по закидону ? Если тебе надо только онлайн, есть базовая подписка 1200 грн вроде стоит и теже 3 игры каждый месяц - посчитай сколько будет стоить полностью компьютер как готовое устройство и сколько он потеряет денег за цикл консоли 7-8 лет а консоль можно будет продать на баксов 150 дешевле всего лишь . В тех играх что ты привел это разница в цене 1625 грн = 41$ это достойно что бы выкинуть + 500 баксов и потерять где то еще столько же потом после того как ты соберешься через 2 - 3 года обновить это все. :laugh: :lol: Консоль это везде самое дешевое устройство для игр, что вы пытаетесь доказать ? по экономики тут навряд вы сможете выиграть - если учесть все моменты.

Отправлено спустя 10 минут 34 секунды:
4к гривнів зараз 5700х :gigi:
расскажи это тем кто его брал на релизи по 12-14 к сколько он уже денег потерял на компьютере? или надо покупать всегда не актуальное железо 5 летней давности? :laugh: Звучит очень экономно если с момента релиза это 3 года - уже потерял 10 к только на процессоре :lol:
який жах, а ти мабуть на плойці заробляєш гроші, а не втрачаєш? :lol:
Люди на ПК заробляють гроші, відкрию тобі таємницю :laugh:

Щодо залізяк на релізі, наскільки я пам'ятаю, на релізі плойку пихали перекупи по 30к :lol: :lol: :lol:
Благо вдалось урвати собі по офіційній ціні :laugh:
Теорія про найдешевший ігровий девайс працює тільки в тих країнах, де ціни на ігри не відрізняються і де не піратять ігри, це явно не про Україну і не про те як у нас юзають плойку.
bes
Member

Zzzz: 03.05.2025 00:09 Люди на ПК заробляють гроші, відкрию тобі таємницю :laugh:
ну судя по тому что ты хвастаешься БУшной картой то не много зарабатываешь, потом компьютер можно взять и попроще для работы. Мы же обговариваем устройство для игры - и вы тут притянули экономику игры на нем, я просто считаю и смеюсь с того что компьютер про экономию :laugh: Я то знаю что такое собрать компьютер и потом спустя 3 - 4 года его еще обновить и сколько это стоит
Zzzz
Member

bes: 03.05.2025 00:02 или надо покупать всегда не актуальное железо 5 летней давности? :laugh: Звучит очень экономно если с момента релиза это 3 года - уже потерял 10 к только на процессоре :lol:
а шо, на плойці кожен раз свіжі залізяки, коли ти її купуєш? :lol: :lol: :lol: Тут вабще випав :laugh:
bes
Member

Zzzz: 03.05.2025 00:09 на релізі плойку пихали перекупи по 30к :lol: :lol: :lol:
ну я во первых официально купил в розетке по ррц а во вторых сколько тогда видеокарты стоили или ты забыл?
Zzzz
Member

bes: 03.05.2025 00:18
Zzzz: 03.05.2025 00:09 Люди на ПК заробляють гроші, відкрию тобі таємницю :laugh:
ну судя по тому что ты хвастаешься БУшной картой то не много зарабатываешь, потом компьютер можно взять и попроще для работы. Мы же обговариваем устройство для игры - и вы тут притянули экономику игры на нем, я просто считаю и смеюсь с того что компьютер про экономию :laugh: Я то знаю что такое собрать компьютер и потом спустя 3 - 4 года его еще обновить и сколько это стоит
ооо, вже пішло про те скільки я заробляю :lol: Позвеш коли дійдеш до моменту з мамкою :lol:
Последний раз редактировалось Zzzz 03.05.2025 00:20, всего редактировалось 1 раз.
Ответить