S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продовжать покращувати — опубліковано план оновлень на наступний квартал

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Торба лиха
Junior

Повідомлення

Neuromantic: 16.04.2025 10:46 А якщо продав Плювачку, всьо, Захара Бабая не виманити з Терикону?
Я теж продав і квест завис :(
Alligator
Member

Повідомлення

Торба лиха: 16.04.2025 12:24
Neuromantic: 16.04.2025 10:46 А якщо продав Плювачку, всьо, Захара Бабая не виманити з Терикону?
Я теж продав і квест завис :(
Я її продав на Териконі , за 10 секунд до зустрічі з Бабаем :gigi:
І він по одному з варіантів ніби намікає на "вийдем, побазарим", але ніяких дій не робить... тільки відкат збереження до продажу :insane:
VovaII
Member

Повідомлення

Alligator: 16.04.2025 12:19Ось тут цікавить яким чином це зробити хочуть.
Теж не зрозуміло. Вони ж наче щось про консолі говорили, стосовно С2?
Хіба що продажі С2 були такими вдалими, що захотіли і попередні перевести на новий рушій, щоб на хвилі популярності новим гравцям продати — що цілком хороша задумка. Ігри дуже хороші.
Але щось сумніваюсь, що керівництво добре уявляє, скільки роботи їх чекає. Хоча їм простіше, бо російською "ісходнікі"(щось не згадав як воно українською) у них є. — Це я до того, що вихід оновленої трилогії затримається.
Ще не відомо що там із модами буде? Є ж такі моди, що шкода втрачати. Цілком тягнуть на повноцінне ДЛЦ. — Дарма розробники їх ігнорують. Завдяки модам цікавість до гри багатократно довше, ніж без них.
vsx
Member

Повідомлення

Dr_Earnhardt: 16.04.2025 11:08 Вообще где такое прочитали? сталкер 2 и так на Unreal Engine 5.
Или я чегото не понял.
последний пункт
VovaII
Member

Повідомлення

Dr_Earnhardt
Враховуючи, що то аж останній пункт, в кращому випадку це станеться не скоро.
Alligator
Member

Повідомлення

VovaII: 16.04.2025 14:02 Dr_Earnhardt
Враховуючи, що то аж останній пункт, в кращому випадку це станеться не скоро.
Тоді прочитайте заголовок, там вказано рік та квартал :lol:
Kyro
Member

Повідомлення

Йшов 4 місяць після релізу. не знаю який вже патч а на Прип'яті гра вилітає раз в 30-60 хв. При чому в районі 1.2 було набагато стабільніше.
Останній раз особо приємний бо зіпсувало сейви за остатні півтори години включно зі стріляниною в Фундаменті.
Я все розумію але 4 місяці недостатньо щоб просто зробити гру стабільною :mad: .
Вже закінчу та нафіг видалю. Добре що не купив, 3 місяця геймпасу вистачило. Я не так багато граю взагалі але щось навіть не памятаю коли я грав в таке нестабільне творіння. Дуже розчарований.
VovaII
Member

Повідомлення

Alligator: 16.04.2025 16:12Тоді прочитайте заголовок, там вказано рік та квартал
І Ви вірите, що все так і буде? Нажаль з кожним патчем прилітають не тільки виправлення, а і нові негаразди. А в такому випадку очікувати, що все вийде вчасно, не доводиться.
Alligator
Member

Повідомлення

VovaII: 16.04.2025 17:45
Alligator: 16.04.2025 16:12Тоді прочитайте заголовок, там вказано рік та квартал
І Ви вірите, що все так і буде? Нажаль з кожним патчем прилітають не тільки виправлення, а і нові негаразди. А в такому випадку очікувати, що все вийде вчасно, не доводиться.
Не грав у трилогію і не факт, що в оновлену
зіграю. Мене більше баг з Лодочкою і Ріхтером бісить. Якщо Нову Гру+ зроблять то може і повернусь, а зараз не бачу сенсу «після продовження гри ви вже не попадете назад» х4. Нуль бажання шукати сховки там де вже немає продовження гри у відкритому світі. :rotate:
MqM
Member

Повідомлення

VovaII: 16.04.2025 13:17
Alligator: 16.04.2025 12:19Ось тут цікавить яким чином це зробити хочуть.
Теж не зрозуміло. Вони ж наче щось про консолі говорили, стосовно С2?
Хіба що продажі С2 були такими вдалими, що захотіли і попередні перевести на новий рушій, щоб на хвилі популярності новим гравцям продати — що цілком хороша задумка. Ігри дуже хороші.
Але щось сумніваюсь, що керівництво добре уявляє, скільки роботи їх чекає. Хоча їм простіше, бо російською "ісходнікі"(щось не згадав як воно українською) у них є. — Це я до того, що вихід оновленої трилогії затримається.
Ще не відомо що там із модами буде? Є ж такі моди, що шкода втрачати. Цілком тягнуть на повноцінне ДЛЦ. — Дарма розробники їх ігнорують. Завдяки модам цікавість до гри багатократно довше, ніж без них.
Якщо вони не змогли адаптувати стаоі механіки та перенести в С2, то чому думаєте, що спокійно вийде з трилогії усе перенести? Взагалі їм би спершу основну нру доробити, а потім портами на новий рушій займатися
VovaII
Member

Повідомлення

MqM: 21.04.2025 15:51Взагалі їм би спершу основну нру доробити, а потім портами на новий рушій займатися
— "Так отож..." :beer:
Відповісти