Що це за статистика і що вона нам дає?Yaroslav308: ↑ 19.03.2025 19:58Вот другая статистика
Останні статті і огляди
Новини
В AMD заявляють, що вже продали 200 тисяч Radeon RX 9070 (XT)
-
zalizo_org
Member
-
Mixx
Member
Мене якось навіть більше здивували не продажі, бачучи, що релізнув хуанга це було досить очікувано, а відсутність серйозних софтових болячок з новими картами амд, та і поточна 7800хт в порівнянні з 6700хт та 6800хт на початку 23го - небо і земля.
-
kairo
Member
MSRP + податки.citizen17: ↑ 19.03.2025 18:48яка ціна буде для неї адекватною?kairo: ↑ 19.03.2025 17:15 AMD робить прекрасні процесори. 9070 ХТ була б хітовою картою, якби мала адекватну ціну, так що мимо.
-
vsx
Member
какое отношение это имеет к данной теме?Zakarul: ↑ 19.03.2025 20:24 не покупал, не покупаю и не буду покупать карты дороже 250 - 300 уе.
И так думает огромное количество людей, которые до сих пор сидят на условных 1050 и ниже.
-
Балтазар
Member
Эта статистика,которая даёт нам представление о совокупном рынке ПК игр(AAA,AA,indie,внутриигровые донаты,длс)zalizo_org: ↑ 19.03.2025 20:58Що це за статистика і що вона нам дає?Yaroslav308: ↑ 19.03.2025 19:58Вот другая статистика
-
ДядяСаша
Member
Видно Ліза довольна, прямо вділа піджак під колір переможців, про це свідчиття зниження цін від жупана.
Те що продали 200к я повірю.
Бо чомусь усі порівнюють 9070 з 5070, 9070хт з 5070ті. Так, червоні трохи програють, але ж дотягнутись до зелених важко і це я вважаю перемогою з боку АМД. Якщо порівняти з такими ж картами минулого покоління 7700 та 7800, які тоді зливали жостко 4000 серії, то можна побачити серйозну перевагу нових карт над старим поколінням (АМД vs АМД) і це не 20%, а значний приріст.
Ото всі карти купили фанати АМД.
Так, я розумію, що можна назвать карти, як хочеш, а головне то продуктивність.
Але не слід забувати і їх позиціювання на ринку а отже і ціну. Тобто назва виправдана ціною.
Це ще ми не бачили 9060! Я думаю і це буде хіт.
Щодо стратегії в цілому, то я вже якось казав, що не буде вже карт початкового рівня і середнього - їх замінять встройки, що зараз фактично і є у варіантах від ryzen 8000 серії та АІ 300 серії (strix halo). З останніх ще будуть варіанти крім 8060s, заповнять нішу якісь 8050, 8040. Ліза давить не тільки мідл з 9000 серією, а й лоу сегмент ринку за допомого того, що зараз добре продається - проців!
Пока інтел шукає замовників на 1.8нм ліза захоплює покинуті Інтелом позиції.
Аплодую стоячи.
Те що продали 200к я повірю.
Бо чомусь усі порівнюють 9070 з 5070, 9070хт з 5070ті. Так, червоні трохи програють, але ж дотягнутись до зелених важко і це я вважаю перемогою з боку АМД. Якщо порівняти з такими ж картами минулого покоління 7700 та 7800, які тоді зливали жостко 4000 серії, то можна побачити серйозну перевагу нових карт над старим поколінням (АМД vs АМД) і це не 20%, а значний приріст.
Ото всі карти купили фанати АМД.
Так, я розумію, що можна назвать карти, як хочеш, а головне то продуктивність.
Але не слід забувати і їх позиціювання на ринку а отже і ціну. Тобто назва виправдана ціною.
Це ще ми не бачили 9060! Я думаю і це буде хіт.
Щодо стратегії в цілому, то я вже якось казав, що не буде вже карт початкового рівня і середнього - їх замінять встройки, що зараз фактично і є у варіантах від ryzen 8000 серії та АІ 300 серії (strix halo). З останніх ще будуть варіанти крім 8060s, заповнять нішу якісь 8050, 8040. Ліза давить не тільки мідл з 9000 серією, а й лоу сегмент ринку за допомого того, що зараз добре продається - проців!
Пока інтел шукає замовників на 1.8нм ліза захоплює покинуті Інтелом позиції.
Аплодую стоячи.
-
Artem_K
Member
Розходимося. АМД заперечує інформацію.
"AMD зв’язалася з Tom’s Hardware, щоб пояснити, що жодних заяв щодо продажів на заході не було. Була дискусія про високий попит на RX 9000 (і X3D), але заява про 200 тис. не була частиною цієї розмови, згідно з AMD. Сторінка Benchlife, яка, здається, була першоджерелом заяви, також була вилучена."
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... -worldwide
"AMD зв’язалася з Tom’s Hardware, щоб пояснити, що жодних заяв щодо продажів на заході не було. Була дискусія про високий попит на RX 9000 (і X3D), але заява про 200 тис. не була частиною цієї розмови, згідно з AMD. Сторінка Benchlife, яка, здається, була першоджерелом заяви, також була вилучена."
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... -worldwide