Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Я зібрав комплект з 4шт ReaperX HPC, останні 2 у нашого форумчанина :beer:

Блін, хотілось би знайти hdd WD Raptor X :rolleyes:
Самий гарних хдд що я коли небудь бачив.
Хоча в мене свого часу був WD Velociraptor 500гб в радіаторі.
saren
Member

Повідомлення

Sanьka
у меня сейчас есть 300гб велоцераптор :-P
Sanьka
Member

Повідомлення

saren: 29.05.2025 22:42 меня сейчас есть 300гб велоцераптор
То не то.
Щоб зрозуміти про що я і чому саме він, ось фото
спойлер
Зображення
Знайшов 1 пропозицію, але то вже перепродаван з неадекватною ціною.
saren
Member

Повідомлення

Sanьka
аааааааааааа :beer:
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Avant
Шкода що не гігові, в мене одна планка, срібний радіатор. Топ мікрон.
Sanьka
:beer:
Sanьka
Member

Повідомлення

Там наче мікрон d9 чіпи самі класні були.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Avant: 29.05.2025 21:55 spoglyadach
А яка ціна стояла, коли Ви домовлялись? Стає цікаво
Ціна була вказана 250 за один ну і типу пара, я запитав чи є в наявності, тіп відписав що так. Ну я йому що хочу купити два, чим відправляєте ну і запитав що по торгу. Він відписав зо 450 я йому окей, він - міняю ціну замовляйте. Я окей зараз замовлю, а потім відбулась якась дурка :-/
Це коли вже налаштувався щось купити, а потім стається магія олх і тобі попадається якийсь невміняшка

Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
Sanьka
Я теж такі зібрав минулого року, дуже непогана пам'ять, правда спочатку мені дістались 3 модуля з комплектом до материнки, а потім вдалося докупити ще 2 таких самих з нікельованою трубкою. Бо ті що з мідною виглядають не гарно через окислення. А що в них по розгону, беруть 1200? Бо коли я їх ганяв на стабільність не було під рукою гоночної материнки зібраної, тільки під АМУДЕ АМ2+ :spy:

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Sanьka: 29.05.2025 22:34 Блін, хотілось би знайти hdd WD Raptor X :rolleyes:
В мого знайомого був такий, запитаю чи він йому ще треба. Раптом сидить медитує вмикаючи рандомне читання з поверхні у вікторії :laugh:
Sanьka
Member

Повідомлення

spoglyadach: 30.05.2025 14:46Я теж такі зібрав минулого року, дуже непогана пам'ять, правда спочатку мені дістались 3
Сама пам'ять мені була не потрібна, тільки радіатори. Пам'ять я віддав камраду Mykolay3ack

А радіки підуть сюди якщо треба буде 4 шт .
спойлер
Зображення
Отправлено спустя 48 секунд:
spoglyadach: 30.05.2025 14:46мого знайомого був такий, запитаю чи він йому ще треба
:beer:
Avant
Member

Повідомлення

spoglyadach: 30.05.2025 14:46 Ціна була вказана 250 за один ну і типу пара, я запитав чи є в наявності, тіп відписав що так. Ну я йому що хочу купити два, чим відправляєте ну і запитав що по торгу. Він відписав зо 450 я йому окей, він - міняю ціну замовляйте. Я окей зараз замовлю, а потім відбулась якась дурка :-/
Це коли вже налаштувався щось купити, а потім стається магія олх і тобі попадається якийсь невміняшка
А, так ми розминулись хвилина в хвилину буквально, я ще здивувався, що ціна зразу змінилась, без очікування. Він мені те саме повідомив, що все є, за 450 віддам, ну я і оформив. Дивно, шо в аукціон вирішив не гратись. Виходить, пощастило мені просто
spoglyadach: 30.05.2025 14:46 магія олх
В тему розмови
:laugh: :facepalm:
Mykolay3ack: 30.05.2025 09:22 Avant
Шкода що не гігові, в мене одна планка, срібний радіатор. Топ мікрон.
Срібний, це ж ранній, я так розумію? А скільки гібова бере? Свою вище штатних 1200 6-6-6-18 поки ще не пробував.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Avant
Срібний, це ж ранній, я так розумію? А скільки гібова бере? Свою вище штатних 1200 6-6-6-18 поки ще не пробував.
Лежить, чекає мене із ЗСУ.
spoglyadach
Member

Повідомлення

А немає ні в кого випадково зайвого бекплейту від Zalman CNPS10X?
spoglyadach
Member

Повідомлення

B-) нєдрочабрь закінчився, тому просто залишу це тут
спойлер
https://www.ebay.com/itm/116613705460?_ ... &recoPos=5
ApostolCV
Member

Повідомлення

А хто знає де можна такі підставки намітити?)
acidburn
Member

Повідомлення

ApostolCV: 01.06.2025 18:59 А хто знає де можна такі підставки намітити?)
Де-де, да просто скачати і всього ділов https://www.printables.com/model/725259 ... ll-of-fame
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 01.06.2025 18:59 А хто знає де можна такі підставки намітити?)
Замовити 3Д-друк по вже існуючим моделям, вийде майже недорого
spoglyadach
Member

Повідомлення

B-) знайшов в себе отаку "прєлєсть" яку купував в принципі заради проца, але має на борту певну кількість сумнівних капациторів. Оце думаю, чи варто витрачати час та кеш на її підйом? Комбайн з пісі-133 та ддр звісно манить, але чипсет сіс на 462 я не щупав

https://theretroweb.com/motherboards/s/ecs-k7s5a
tribute
Member

Повідомлення

spoglyadach: 02.06.2025 17:42 B-) знайшов в себе отаку "прєлєсть" яку купував в принципі заради проца, але має на борту певну кількість сумнівних капациторів. Оце думаю, чи варто витрачати час та кеш на її підйом? Комбайн з пісі-133 та ддр звісно манить, але чипсет сіс на 462 я не щупав

у мене ностальгія по Epox 8RDA3l яку я мав, та Abit NF-7 яку дуже хотів але "не склалось"... а зараз може пошукав би що, але всерівно немає часу "гратись"... :shuffle:

на днях буде "двух голова" сокет370 плата під Р3, вроді MSI з одним процом на борту... колись працювала, але років з 10-15 у людини просто лежала. якщо комусь треба, то можна буде щось "придумати"
Бумик
Member

Повідомлення

tribute
В П.П відпишете потім how much ? :beer:
ApostolCV
Member

Повідомлення

Страшна мамка.... Манера збірки/якість викликає питання.
А що є в кого на Socket A + ISA в продаж?
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 02.06.2025 17:42 B-) знайшов в себе отаку "прєлєсть" яку купував в принципі заради проца, але має на борту певну кількість сумнівних капациторів. Оце думаю, чи варто витрачати час та кеш на її підйом? Комбайн з пісі-133 та ддр звісно манить, але чипсет сіс на 462 я не щупав

У мене така є, але можливо, що іншої ревізії.
плата прикольна тим, що має універсальний agp, можна поставить вуду, а також підтримує бартони типу 2500+ (неофіційна 166 шина)
причому шина там тупо на льоту переключається через спідфан 66(!)/100/133/166/200(у мене висла на 200). Причому замобілений бартон можна загнати до частот першопня, щось на зразок 3*66.

ApostolCV: 02.06.2025 19:23 А що є в кого на Socket A + ISA в продаж?
солтек є КТ133А з перепаяними кандьорами і пісін партнер КТ133
можу зміняти на щось цікаве
Відповісти