А це вони на звичайних 580 асус, чи рог матрікс платінум? Дивлюсь розбір матрікс платінум, фужицу не бачуspoglyadach: ↑ 19.05.2025 21:18 Да вони і на відюхах робили нерви людям, там такі частіше юзали на тому ж ацуц 580
Новини
Останні статті і огляди
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Avant
Member
-
wander
Junior
От і я так думаю. А в мене ще на платі з іншої сторони ножки типу резинові приклеєні.. І то так добротно, фіг їх ще знімеш.spoglyadach: ↑ 19.05.2025 21:02 Я щось пропустив, не знав що на LGA 775 встигли потрапити ці інноваційні компоненти, а зараз відкрив фото і побачив що таки над слотами пам'яті втулили. Блін ну місце складне, треба там якийсь потужний тепловий екран на слоти вигадувати, і 100% краще з підігрівом нижнім працювати. В мене просто тільки звичайна рампага і там наче немає цих новомодних компонентів![]()
-
Avant
Member
Квад з неробочими датчиками температурами - це якийсь інвалід праці, чи звичайний випадок? Віддали заглушкою в сокет, всі температури, крім першого ядра не реагують ні на що взагалі. В біосі, відповідно, теж постійно 39 світиться. Що на 333, що на 500 шині, що під нагрузкою, що без, температури 39\58. Кондюки на пузі всі, візуально ок
-
spoglyadach
Member
Кондюки на пузі ніяк не впливають бо той діод всередині проца стоїть, хібащо можна спробувати материнку свапнути може там якась бідося чи може біос. Бо ці дані зчитує саме материнка з датчиків проца
-
Бумик
Member
Куплю по місцю ( Київ Дарницький/Дніпровський район) за недорого або прийму в дар вентилятор 92 мм.Сам під'їду й заберу.Бажано навіть непрацюючий.Стандартний корпусний товщиною 25 мм.Суть у чому -потрібна тільки вертуха з оською,щоб замінити у модінговоиу кулерї.
-
geka3250
Member
-
Avant
Member
Відпишіть в лс по цінах, подумаємоgeka3250: ↑ 23.05.2025 21:17 Привет!
Вроде здесь спрашивали за моддерскую подсветку на CCFL лампах. Нашлись 3 такие комплекта.
Голубая - работает хорошо, 2 УФ средней усталости, 2 УФ сильной усталости. К сожалению, во время проверки сломалась ещё чёрная коробочка на 2 лампы. Нужны кому?
-
saren
Member
geka3250
В коробочке 2-3-4 дешевых транзистора, транс и пара кондеров...
свои не нашел
В коробочке 2-3-4 дешевых транзистора, транс и пара кондеров...
свои не нашел
-
spoglyadach
Member
-
geka3250
Member
spoglyadach
Ха-ха, це ж ТЛЗ, а не ці вот холодні світлодіоди. Воно і повинно придавати звуку додаткові гармоніки
Ха-ха, це ж ТЛЗ, а не ці вот холодні світлодіоди. Воно і повинно придавати звуку додаткові гармоніки
-
Бумик
Member
Шановні поцінувачи -таке питання (вибачте,це майже оффтоп.бо карта більш-менш сучасна,але темка актуальна а створювати окрему тему заради такого питання не комільфо).
Продає людина GTX 1070 Ti.Тести,шмести начебто є.Але здивував скрін ГПУ-З.Тобто.режим роботи карти X16 3.0@X4 3.0
Задав йому питання.чому так,хай зробить рендер,щоб побачити,перемикаається вона в 3Д чи ні,на Х16.Він відповів,що карта вже запакована на відправку а в залізі він не розуміється,чому так.
В мене думки- карта вставлена НЕ в перший слот.Друге- багато ССД *напихали*,та *відрізались* лінії з слота карти.Але ж не можуть ті ж ССД *забрати* 12 ліній.Начебто,якщо декілька їх ставити, можуть *забратися* лінії PCI-E з слоту карти,але начебто до Х8.
Третє -карта проблемна з пошкодженими діффлініямі.
Продає людина GTX 1070 Ti.Тести,шмести начебто є.Але здивував скрін ГПУ-З.Тобто.режим роботи карти X16 3.0@X4 3.0
- спойлер
Задав йому питання.чому так,хай зробить рендер,щоб побачити,перемикаається вона в 3Д чи ні,на Х16.Він відповів,що карта вже запакована на відправку а в залізі він не розуміється,чому так.
В мене думки- карта вставлена НЕ в перший слот.Друге- багато ССД *напихали*,та *відрізались* лінії з слота карти.Але ж не можуть ті ж ССД *забрати* 12 ліній.Начебто,якщо декілька їх ставити, можуть *забратися* лінії PCI-E з слоту карти,але начебто до Х8.
Третє -карта проблемна з пошкодженими діффлініямі.
-
geka3250
Member
Бумик
карта вставлена у слот, котрий виходить з хаба, пилюка в роз'ємі, пошкоджені конденсатори ліній PCIE, частковий відвал GPU, підгорівший контролер PCIE процесора. Щось із цього.
Кількість ліній від навантаження вміли змінювати тільки мобільні карти Nvidia fermi, якщо пам'ять не підводить.
карта вставлена у слот, котрий виходить з хаба, пилюка в роз'ємі, пошкоджені конденсатори ліній PCIE, частковий відвал GPU, підгорівший контролер PCIE процесора. Щось із цього.
Кількість ліній від навантаження вміли змінювати тільки мобільні карти Nvidia fermi, якщо пам'ять не підводить.
-
Бумик
Member
geka3250
От і я ж до чого-вона задля зменшення споживання може переходити з версії 3.0 на 2.0,або на 1.1.Але ж не зменшенням ліній-так і повинно зоставатись Х16.
Відправлено через 53 хвилини 43 секунди:
Все таки подивився у інших продавців картки 1070.То роблять на робочому столі у режимі Х16@ Х8.У одного також у режимі Х16@ Х4 ,як у вишезазначеного продавця.Може,це воно перемикається на встройку?Тобто,на Райзенах.
От і я ж до чого-вона задля зменшення споживання може переходити з версії 3.0 на 2.0,або на 1.1.Але ж не зменшенням ліній-так і повинно зоставатись Х16.
Відправлено через 53 хвилини 43 секунди:
Все таки подивився у інших продавців картки 1070.То роблять на робочому столі у режимі Х16@ Х8.У одного також у режимі Х16@ Х4 ,як у вишезазначеного продавця.Може,це воно перемикається на встройку?Тобто,на Райзенах.
-
ApostolCV
Member
-
acidburn
Member
У сенсі, купили по дешевці на ібей і тепер перепродають?ApostolCV: ↑ 26.05.2025 21:57 Бачили , що з'явилося на українському OLX ?)
- спойлер
-
spoglyadach
Member
-
Avant
Member
-
anatolikostis
Member
Avant
ох и давала копоти связка подобной памяти на фуфыксе5000 в бенчах: напряжения держала страшные по нонешним меркам, жаль все то осталось под орками из-за невозможности переместить майно.
покупал в Донецке
ох и давала копоти связка подобной памяти на фуфыксе5000 в бенчах: напряжения держала страшные по нонешним меркам, жаль все то осталось под орками из-за невозможности переместить майно.
покупал в Донецке
-
spoglyadach
Member
Avant
Ну круто, хоч знаю хто вихопив в мене з рук ці модулі, бо я з цим продаваном (мурлом) про все домовився навіть поторгувався. І поки оплачував з пригодами через грьобаний приват їх хтось тупо замовив, а цей продаван йому взагалі пофіг на домовленості
Ну круто, хоч знаю хто вихопив в мене з рук ці модулі, бо я з цим продаваном (мурлом) про все домовився навіть поторгувався. І поки оплачував з пригодами через грьобаний приват їх хтось тупо замовив, а цей продаван йому взагалі пофіг на домовленості
-
Avant
Member
spoglyadach
А яка ціна стояла, коли Ви домовлялись? Стає цікаво
А яка ціна стояла, коли Ви домовлялись? Стає цікаво