Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Yurius
Member
Кожен пост тут пана више, це рука-обличчя 
-
Hells Angels
Member
тут питають за коди на знижку для кліка, як би це був всратий магазин то його би обходили як прокаженогоMelki: ↑ 29.07.2026 20:20Клик не серовоз?
телемарт може по первах і був притомним магазином, зараз це вже не цікавоMelki: ↑ 29.07.2026 20:20Телемарт
купив київстар, можна сказати аміньMelki: ↑ 29.07.2026 20:20Комфи
-
oversteve
Member
но проблем, ось комфіMelki: ↑ 29.07.2026 20:20 Клик не серовоз? так-то тот магаз что я привел, 6 лет на ек.юа, против 4 лет у клика
для меня ориенторм белой цены всегда был Телемарт и Комфи, и у первого цена на эту-же карту (самое дешевое исполнение в мире) значительно выше
https://comfy.ua/ua/videokarta-inno3d-n ... nt=3460525
-
Melki
Member
еще и рассрочки интереснейoversteve: ↑ 29.07.2026 20:24ось комфі
агрумент, но лично я против серовозов ничего не имею, сколько было у меня серого, всё всегда было хорошо, но вопрос остался открытымHells Angels: ↑ 29.07.2026 20:24як би це був всратий магазин то його би обходили як прокаженого
-
oversteve
Member
воно все добре, доки не настає гарантійний випадокMelki: ↑ 29.07.2026 20:29 агрумент, но лично я против серовозов ничего не имею, сколько было у меня серого, всё всегда было хорошо, но вопрос остался открытым
-
Hells Angels
Member
як би її ціна була 60к а не 80к то розумієш що в разі чого 20к є на ремонт чогось там(звістно не чіпаMelki: ↑ 29.07.2026 20:29агрумент, но лично я против серовозов ничего не имею, сколько было у меня серого, всё всегда было хорошо, но вопрос остался открытым
-
Melki
Member
часто у тебя было?oversteve: ↑ 29.07.2026 20:36гарантійний випадок
у меня один раз, но фактически я сам
ну не корми, купи сам привези, я только предложилHells Angels: ↑ 29.07.2026 20:39просто кормиш сіровоза
-
oversteve
Member
з відяхами в межах гарантійного терміну не було, але якось не дуже хочеться випробовувати долю
-
Hells Angels
Member
добре, не знаєш коли там все закінчиться?Melki: ↑ 29.07.2026 21:04ну не корми, купи сам привези
-
Melki
Member
де и что?Hells Angels: ↑ 29.07.2026 21:13коли там все закінчиться?
-
Hells Angels
Member
завершиться те від чого ти в європу втік, а то я тут як і більшість не виїздні, і ще й заставляють поїхати купити карточку подешевшеMelki: ↑ 29.07.2026 21:28де и что?
-
Melki
Member
я не заставлял, опережая твою желчь, купить можно удаленно, не выезжая...Hells Angels: ↑ 29.07.2026 21:42заставляють поїхати
- спойлер
я не в европе и не убежал, а спасал свою жизнь от освободителей, которые пришли в мой город, а в последствии и в мой дом (к тому моменту я вовремя уехал) и ты сильно ошибаешься, если считаешь что мне тут хорошо и я счастлив. Некоторая финансовая свобода, как может показаться издалека, нифига счастья не приносит и я ни кому не желаю начинать новую жизнь с 40 евро в кармане и чемоданом в чужой стране без знания языка без будущего и без надежд, где всё что ты знал и умел 37 лет равно 0.Hells Angels: ↑ 29.07.2026 21:42ти в європу втік
-
Hells Angels
Member
купляти де, в європі де такі самі ціни як в Україні? а потім ще платити митних платежів 33%, серйозно?Melki: ↑ 29.07.2026 22:10купить можно удаленно, не выезжая...
-
Melki
Member
было бы желание, друзья, знакомые...Hells Angels: ↑ 29.07.2026 22:31купляти де
"кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - ищет оправдания"
так выходит чтоHells Angels: ↑ 29.07.2026 22:31митних платежів 33%
не зря?Hells Angels: ↑ 29.07.2026 20:39кормиш сіровоза
-
daesz
Member
Якщо не помиляюсь,то це працює на 'взкриті' товари/розцінюється як товар для особистого використання.Hells Angels: ↑ 29.07.2026 22:31купляти де, в європі де такі самі ціни як в Україні? а потім ще платити митних платежів 33%, серйозно?Melki: ↑ 29.07.2026 22:10купить можно удаленно, не выезжая...
-
oversteve
Member
тут різні варінтиHells Angels: ↑ 29.07.2026 22:31купляти де, в європі де такі самі ціни як в Україні? а потім ще платити митних платежів 33%, серйозно?Melki: ↑ 29.07.2026 22:10купить можно удаленно, не выезжая...
хтось занижає вартість і якщо повезе, то митниця до посилки не причепиться і воно проїде, але то вже від конкретних речей залежить
можна, як пропонують, через добрих знайомих - вони купують по номіналу, везуть сюди, при цьому можуть ще отримати від ЄС повернення ПДВ, бо вивозять за його межі, у нас завозять без розмитнення і виходить досить смачна ціна десь на 17% нижче європейської
можна через сіровозів, там така сама як зі знайомими схема, тільки вони ще свою мзду за послуги беруть і там вже залежності від розміру цієї мзди вихідна ціна може бути як більше тої, що в ЄС, так і менше
Відправлено через 9 хвилин 16 секунд:
от тут залежить від того, як пощастить і що саме в посилці, якийсь телефон чи ноут 99% зупинять, а якщо якась незрозуміла фігня, і з декларованою вартістю не на межі, то з великою імовірністю ніхто не зверне увагуS0N1C: ↑ 29.07.2026 22:57 якщо через таможню йде, то їм все одно взкрите воно чи ні, навіть вживане - треба платити податки
якщо поштою
-
Hells Angels
Member
воно цікаве лише у випадку коли найменше чужих у схемі.oversteve: ↑ 29.07.2026 23:09тут різні варінти
хтось зі знайомих купив карту, поїхав на кордон пробив виїзд для неї, коробку з-під карти довели до жахливого стану, карту витягнули з пакета поклали назад в коробку, і хтось інший провозить цю карту як особисту річ для власного користування
посередники працюють і з ними можна порішать що вони отримають гроші за свої послуги з таксфрі, де вони заберуть з 23% більшу половину і тобі можуть лишити 5%.
передавати як звичайну посилку через нову пошту чи міст не варіант, на тій стороні ще до відправки вона попаде під рентген, а потім і під розпаковку та нарахування податку.
-
daesz
Member
Ми ж говоримо про товари провезені з собою в поїзді/маршрутці/машині, камон.S0N1C: ↑ 29.07.2026 22:57 якщо через таможню йде, то їм все одно взкрите воно чи ні, навіть вживане - треба платити податки
якщо поштою
-
oversteve
Member
попадає, але тамошнім митникам взагалі пофіг що там від них їде в тій посилці, якщо це не щось заборонене і ніхто не буде доколупуватись чи там річ коштує 100 баксів, чи 1к баксів, а от на нашій митниці вже залежить від обізнаності митників у вартості конкретних речей, і якийсь телефон зупинять і перевірять з великою імовірністю, навіть якщо це якийсь бабушкофон за пару копійок, а якщо там якась абстрактна специфічна фігня невідомого призначення і не дуже габаритна, то скорше за все ніхто її пиняти не буде, навіть якщо там в 10 разів вартість заниженаHells Angels: ↑ 29.07.2026 23:23 передавати як звичайну посилку через нову пошту чи міст не варіант, на тій стороні ще до відправки вона попаде під рентген, а потім і під розпаковку та нарахування податку.
питання тільки в тому, чи можна відеокарту віднести до такої "абстрактної фігні", чи ні, наприклад якийсь там тредріпер 99% що проїде без заморочок, якщо написати юсед кпу і вказати вартість 70-80 баксів