Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yurius
Member

Повідомлення

Кожен пост тут пана више, це рука-обличчя :facepalm:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 20:20Клик не серовоз?
тут питають за коди на знижку для кліка, як би це був всратий магазин то його би обходили як прокаженого :laugh:
Melki: 29.07.2026 20:20Телемарт
телемарт може по первах і був притомним магазином, зараз це вже не цікаво
купив київстар, можна сказати амінь
oversteve
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 20:20 Клик не серовоз? так-то тот магаз что я привел, 6 лет на ек.юа, против 4 лет у клика
для меня ориенторм белой цены всегда был Телемарт и Комфи, и у первого цена на эту-же карту (самое дешевое исполнение в мире) значительно выше
но проблем, ось комфі
https://comfy.ua/ua/videokarta-inno3d-n ... nt=3460525
Melki
Member

Повідомлення

еще и рассрочки интересней :super: :super: :super:
Hells Angels: 29.07.2026 20:24як би це був всратий магазин то його би обходили як прокаженого
агрумент, но лично я против серовозов ничего не имею, сколько было у меня серого, всё всегда было хорошо, но вопрос остался открытым
oversteve
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 20:29 агрумент, но лично я против серовозов ничего не имею, сколько было у меня серого, всё всегда было хорошо, но вопрос остался открытым
воно все добре, доки не настає гарантійний випадок :D
Hells Angels
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 20:29агрумент, но лично я против серовозов ничего не имею, сколько было у меня серого, всё всегда было хорошо, но вопрос остался открытым
як би її ціна була 60к а не 80к то розумієш що в разі чого 20к є на ремонт чогось там(звістно не чіпа :gigi: ) а так виходить що просто кормиш сіровоза
Melki
Member

Повідомлення

oversteve: 29.07.2026 20:36гарантійний випадок
часто у тебя было?
у меня один раз, но фактически я сам
Hells Angels: 29.07.2026 20:39просто кормиш сіровоза
ну не корми, купи сам привези, я только предложил
oversteve
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 21:04
oversteve: 29.07.2026 20:36гарантійний випадок
часто у тебя было?
з відяхами в межах гарантійного терміну не було, але якось не дуже хочеться випробовувати долю :gigi:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 21:04ну не корми, купи сам привези
добре, не знаєш коли там все закінчиться? :laugh:
Melki
Member

Повідомлення

Hells Angels: 29.07.2026 21:13коли там все закінчиться?
де и что?
Hells Angels
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 21:28де и что?
завершиться те від чого ти в європу втік, а то я тут як і більшість не виїздні, і ще й заставляють поїхати купити карточку подешевше :shuffle:
Melki
Member

Повідомлення

Hells Angels: 29.07.2026 21:42заставляють поїхати
я не заставлял, опережая твою желчь, купить можно удаленно, не выезжая...
спойлер
Hells Angels: 29.07.2026 21:42ти в європу втік
я не в европе и не убежал, а спасал свою жизнь от освободителей, которые пришли в мой город, а в последствии и в мой дом (к тому моменту я вовремя уехал) и ты сильно ошибаешься, если считаешь что мне тут хорошо и я счастлив. Некоторая финансовая свобода, как может показаться издалека, нифига счастья не приносит и я ни кому не желаю начинать новую жизнь с 40 евро в кармане и чемоданом в чужой стране без знания языка без будущего и без надежд, где всё что ты знал и умел 37 лет равно 0.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Melki: 29.07.2026 22:10купить можно удаленно, не выезжая...
купляти де, в європі де такі самі ціни як в Україні? а потім ще платити митних платежів 33%, серйозно?
Melki
Member

Повідомлення

было бы желание, друзья, знакомые...
"кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - ищет оправдания"
Hells Angels: 29.07.2026 22:31митних платежів 33%
так выходит что
Hells Angels: 29.07.2026 20:39кормиш сіровоза
не зря?
daesz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 29.07.2026 22:31
купляти де, в європі де такі самі ціни як в Україні? а потім ще платити митних платежів 33%, серйозно?
Якщо не помиляюсь,то це працює на 'взкриті' товари/розцінюється як товар для особистого використання.
S0N1C
Member

Повідомлення

якщо через таможню йде, то їм все одно взкрите воно чи ні, навіть вживане - треба платити податки :shuffle:
якщо поштою
Востаннє редагувалось 29.07.2026 23:04 користувачем S0N1C, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

Hells Angels: 29.07.2026 22:31
тут різні варінти
хтось занижає вартість і якщо повезе, то митниця до посилки не причепиться і воно проїде, але то вже від конкретних речей залежить
можна, як пропонують, через добрих знайомих - вони купують по номіналу, везуть сюди, при цьому можуть ще отримати від ЄС повернення ПДВ, бо вивозять за його межі, у нас завозять без розмитнення і виходить досить смачна ціна десь на 17% нижче європейської
можна через сіровозів, там така сама як зі знайомими схема, тільки вони ще свою мзду за послуги беруть і там вже залежності від розміру цієї мзди вихідна ціна може бути як більше тої, що в ЄС, так і менше

Відправлено через 9 хвилин 16 секунд:
S0N1C: 29.07.2026 22:57 якщо через таможню йде, то їм все одно взкрите воно чи ні, навіть вживане - треба платити податки :shuffle:
якщо поштою
от тут залежить від того, як пощастить і що саме в посилці, якийсь телефон чи ноут 99% зупинять, а якщо якась незрозуміла фігня, і з декларованою вартістю не на межі, то з великою імовірністю ніхто не зверне увагу
Hells Angels
Member

Повідомлення

oversteve: 29.07.2026 23:09тут різні варінти
воно цікаве лише у випадку коли найменше чужих у схемі.
хтось зі знайомих купив карту, поїхав на кордон пробив виїзд для неї, коробку з-під карти довели до жахливого стану, карту витягнули з пакета поклали назад в коробку, і хтось інший провозить цю карту як особисту річ для власного користування

посередники працюють і з ними можна порішать що вони отримають гроші за свої послуги з таксфрі, де вони заберуть з 23% більшу половину і тобі можуть лишити 5%.

передавати як звичайну посилку через нову пошту чи міст не варіант, на тій стороні ще до відправки вона попаде під рентген, а потім і під розпаковку та нарахування податку.
daesz
Member

Повідомлення

S0N1C: 29.07.2026 22:57 якщо через таможню йде, то їм все одно взкрите воно чи ні, навіть вживане - треба платити податки :shuffle:
якщо поштою
Ми ж говоримо про товари провезені з собою в поїзді/маршрутці/машині, камон.
oversteve
Member

Повідомлення

Hells Angels: 29.07.2026 23:23 передавати як звичайну посилку через нову пошту чи міст не варіант, на тій стороні ще до відправки вона попаде під рентген, а потім і під розпаковку та нарахування податку.
попадає, але тамошнім митникам взагалі пофіг що там від них їде в тій посилці, якщо це не щось заборонене і ніхто не буде доколупуватись чи там річ коштує 100 баксів, чи 1к баксів, а от на нашій митниці вже залежить від обізнаності митників у вартості конкретних речей, і якийсь телефон зупинять і перевірять з великою імовірністю, навіть якщо це якийсь бабушкофон за пару копійок, а якщо там якась абстрактна специфічна фігня невідомого призначення і не дуже габаритна, то скорше за все ніхто її пиняти не буде, навіть якщо там в 10 разів вартість занижена

питання тільки в тому, чи можна відеокарту віднести до такої "абстрактної фігні", чи ні, наприклад якийсь там тредріпер 99% що проїде без заморочок, якщо написати юсед кпу і вказати вартість 70-80 баксів
Відповісти