Може й так, я ж не проти. В мене на -100 вже деякі ігри, типу Кіберпанку, вже нестабільно працюють. На -50 наче всі нормально йдуть. Так, якщо подивитися на всі 9070 XT, то Aorus буде посередня або вище середнього чисто із-за того, що є кращі охолодження. Але я свідомо заплатив за розширену гарантію, бо більше ніхто в АМД не давав більше 3 років. Для мене це основне.Yurius: ↑ 25.07.2026 15:34зато мій екземпляр їде -100мв стабільно і по факту бустить вище
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Striker
Member
-
Hells Angels
Member
поцікавтесь чи на проблему з термогелем поширюється гарантія, бо він і в горизонтальному положенні стікає та залишає зазор між врам та охладомStriker: ↑ 25.07.2026 16:37Але я свідомо заплатив за розширену гарантію
-
Striker
Member
Hells Angels
Я напочатку року чистив системник і виймав карту, приблизно 8 місяців прошло з моменту покупки. То нічого взагалі не побачив. Але я не дуже багато граю і не смажу карту великим споживанням. Фотки тут тоді викладав.
Я напочатку року чистив системник і виймав карту, приблизно 8 місяців прошло з моменту покупки. То нічого взагалі не побачив. Але я не дуже багато граю і не смажу карту великим споживанням. Фотки тут тоді викладав.
-
Hells Angels
Member
Striker просто час від часу подивлятись на темпу памяті, коли попре вверх тоді думать що робить
-
Vader
Member
SPEC1AL1ST
Це треба відео записати,щоб не було питань.Це дуже тиха карта.
Це треба відео записати,щоб не було питань.Це дуже тиха карта.
-
SPEC1AL1ST
Member
та чесно я і в фурмарку не чув, в іграх впевнений - буде менше. я вище скрін з КСД2 кидав.Patruletz: ↑ 25.07.2026 15:39може відяшка в іграх крутить притомні оберти, а не як у фурмарку 2300?SPEC1AL1ST: ↑ 25.07.2026 15:35не знаю, корпус за монитором. может хороший охлад сам по себе, что вентили тихие.