Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Striker
Member

Повідомлення

Yurius: 25.07.2026 15:34зато мій екземпляр їде -100мв стабільно і по факту бустить вище
Може й так, я ж не проти. В мене на -100 вже деякі ігри, типу Кіберпанку, вже нестабільно працюють. На -50 наче всі нормально йдуть. Так, якщо подивитися на всі 9070 XT, то Aorus буде посередня або вище середнього чисто із-за того, що є кращі охолодження. Але я свідомо заплатив за розширену гарантію, бо більше ніхто в АМД не давав більше 3 років. Для мене це основне.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Striker: 25.07.2026 16:37Але я свідомо заплатив за розширену гарантію
поцікавтесь чи на проблему з термогелем поширюється гарантія, бо він і в горизонтальному положенні стікає та залишає зазор між врам та охладом
Striker
Member

Повідомлення

Hells Angels
Я напочатку року чистив системник і виймав карту, приблизно 8 місяців прошло з моменту покупки. То нічого взагалі не побачив. Але я не дуже багато граю і не смажу карту великим споживанням. Фотки тут тоді викладав.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Striker просто час від часу подивлятись на темпу памяті, коли попре вверх тоді думать що робить
Vader
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST
Це треба відео записати,щоб не було питань.Це дуже тиха карта. :up:
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Patruletz: 25.07.2026 15:39
SPEC1AL1ST: 25.07.2026 15:35не знаю, корпус за монитором. может хороший охлад сам по себе, что вентили тихие.
може відяшка в іграх крутить притомні оберти, а не як у фурмарку 2300?
та чесно я і в фурмарку не чув, в іграх впевнений - буде менше. я вище скрін з КСД2 кидав.
Відповісти