Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

isusik63: 29.06.2026 13:25учи , ну это реально смешно
я ж кажу - у мацкальско-мовних - завжди зайва хромосома заважає
ми в Україні, на українському форумі, просто спілкуємось

до речі пуйло хоче щоб ви і далі спілкувались мацкальскою в Україні, він буквально від нас цього вимагає щоб не заважали, і за це нас вбиває
для нього такі як ви - це його опора, його довготривала інвестиція у розвал України

але зайва хромосоама заважає усвідомити прості речі
isusik63
Member

yuriy_dd: 29.06.2026 13:38
isusik63: 29.06.2026 13:25учи , ну это реально смешно
я ж кажу - у мацкальско-мовних - завжди зайва хромосома заважає
ми в Україні, на українському форумі, просто спілкуємось

до речі пуйло хоче щоб ви і далі спілкувались мацкальскою в Україні, він буквально від нас цього вимагає щоб не заважали, і за це нас вбиває
для нього такі як ви - це його опора, його довготривала інвестиція у розвал України

але зайва хромосоама заважає усвідомити прості речі
Юрко , разжигать языковой вопрос тебя твои братья кацапы научили? Смотри дотриндишся , ты щяс всех пацанов в пикселе русскоговорящих назвал даунами , я так понимаю мозга не хватает фильтровать словесный понос .
Ты ответь прямо , зачем сидишь на кацапском форуме и подеснам с своими братьями кацапами?
Тыж сам пишешь на русском и в глаз берешь :lol:
kabostebeztak
Member

А ось стати мого ссд
спойлер
=== START OF SMART DATA SECTION ===
SMART overall-health self-assessment test result: PASSED

SMART/Health Information (NVMe Log 0x02, NSID 0xffffffff)
Critical Warning: 0x00
Temperature: 34 Celsius
Available Spare: 100%
Available Spare Threshold: 5%
Percentage Used: 8%
Data Units Read: 438 780 935 [224 TB]
Data Units Written: 114 545 199 [58,6 TB]
Host Read Commands: 2 913 876 346
Host Write Commands: 1 320 090 565
Controller Busy Time: 101 748
Power Cycles: 1 264
Power On Hours: 7 116
Unsafe Shutdowns: 88
Media and Data Integrity Errors: 0
Error Information Log Entries: 5
Warning Comp. Temperature Time: 0
Critical Comp. Temperature Time: 0
Temperature Sensor 1: 34 Celsius
Temperature Sensor 2: 44 Celsius

Error Information (NVMe Log 0x01, 16 of 256 entries)
No Errors Logged

Self-test Log (NVMe Log 0x06, NSID 0xffffffff)
Self-test status: No self-test in progress
Num Test_Description Status Power_on_Hours Failing_LBA NSID Seg SCT Code
0 Short Completed without error 0 - - - - -
SK hynix BC901 HFS512GEJ9X108N з 2024.
правда у мене 512 гб ссд і юзкейс інтенсивніший (ігри туди-сюди видаляю та встановлюю, від 30 до 150гб, бо то в танки хочеться то в етс2 то в батлфілд, а місця на все не вистачає)
yuriy_dd
Member

isusik63: 29.06.2026 13:42ты щяс всех пацанов в пикселе русскоговорящих назвал даунами , я так понимаю мозга не хватает фильтровать словесный понос .
а що заважає російськомовним зрозуміти прості речі?
а чому україномовні повині гинути, через те що певна к-ть людей так і далі хочуть продовжувати спілкуватись мацкальскою в Україні? споживають і тягнуть до України мацкальску культуру (я сумніваюсь що ви знаєте що таке культура, тому змушений розкрити) - література, музика, кіно (в принципі будь які відео на мацкальскій), релігія, міфологія

для таких колишній мацкальскомовний все записав і пояснив - зможете осягнути? по ідеї це простіше ніж прогрес АРМ:

Відправлено через 58 секунд:
isusik63: 29.06.2026 13:42разжигать языковой вопрос
я кажу про одну з найбільших загроз Україні - але такі як ви це сприймають що бідненьких притискають
leif
Member

yuriy_dd: 28.06.2026 22:28багато хто хоче макос, хочуть мобільність швидкість та автономність
багато хто хоче, а багато хто не хоче, змирись.
yuriy_dd: 28.06.2026 22:28ніхто тут в темі не виклав реальної автономності х86 - бояться зганьбитись
так ти ж скидав огляд деллу недавно! це шо не рахується? чи це не "реальна" автономність, а "реальна" тільки у тебе і на 3дн'юз, які ти скидаєш кацапам на хоботі як джерело знань? а ще у анонімного відгуку без жодних пруфів на сайті делл :lol: :laugh:
yuriy_dd: 28.06.2026 22:28для мобільності - 13" зручніше.
удачі ломати спину і очі в чудовій мобільній роботі, це твій вибір, твоє здоров'я, але у інших можуть бути інші погляди на це, сподіваюсь, у тебе вистачає критичного мислення (с) це усвідомити. вистачає ж?
yuriy_dd: 28.06.2026 22:28Старим дідам
це що знову якісь комплекси полізли, Юрєц? :laugh: подумаєш -- 49 років, ти ще не такий старий, не парься так, облиш ці проекції.
yuriy_dd: 28.06.2026 22:28старі діди - не вміють вчитись, ведуть себе як лохи яких так легко розвести щоб вони заплатили великі гроші
розумні люди - можуть купувати дешево, нове, з гарантією
:lol: :lol:
чергові "43+ години ютубу від 1 заряду" і "10 підтягувань". яке ж ти балаболище, Юрчік

Відправлено через 44 секунди:
yuriy_dd: 29.06.2026 13:58а чому україномовні повині гинути, через те що певна к-ть людей так і далі хочуть продовжувати спілкуватись мацкальскою в Україні?
о ти вже настільки обісраний, що хочеш, щоб топік закрили? саме так ти цього доб'єшся. продовжуй

Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
yuriy_dd: 29.06.2026 13:58одну з найбільших загроз Україні
одна з найбільших загроз це такі лицеміри-малороси як ти, клоун. які тут повчають когось якою мовою їм говорити, і тут же до кацапів біжать на форум спілкувати російською, піджавши хвіст і заткнувшись про війну. жалюгідні істоти
yuriy_dd
Member

leif: 29.06.2026 14:05о ти вже настільки обісраний, що хочеш, щоб топік закрили? саме так ти цього доб'єшся. продовжуй
мені все одно, адміни і так мої повідомлення труть, і мене обмежуюють - хоча жодного зауваження мені не дали, як і повністю дозволяють образи від інших

і я знаю які поціновувачі мацкальскої був цей ресурс давніше
leif: 29.06.2026 14:05і заткнувшись про війну. жалюгідні істоти
в інших речах ви не сильно розумніші ніж у процах
leif
Member

yuriy_dd: 29.06.2026 14:10мені все одно
ясно. думаю, це полізло підсвідоме бажання нарешті лівнути з цього форуму і більше часу проводити у кацапів на хоботі :yes:

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
yuriy_dd: 29.06.2026 14:10в інших речах ви не сильно розумніші ніж у процах
обоснуй
kabostebeztak
Member

yuriy_dd: 29.06.2026 14:10
leif: 29.06.2026 14:05о ти вже настільки обісраний, що хочеш, щоб топік закрили? саме так ти цього доб'єшся. продовжуй
мені все одно, адміни і так мої повідомлення труть, і мене обмежуюють - хоча жодного зауваження мені не дали, як і повністю дозволяють образи від інших

і я знаю які поціновувачі мацкальскої був цей ресурс давніше
leif: 29.06.2026 14:05і заткнувшись про війну. жалюгідні істоти
в інших речах ви не сильно розумніші ніж у процах
Гейм ван зі сталкашом відео знімав колись і постійно робив референси на технокнязя і ремонтяша
а тепер збирає на армію
isusik63
Member

yuriy_dd: 29.06.2026 13:58
isusik63: 29.06.2026 13:42ты щяс всех пацанов в пикселе русскоговорящих назвал даунами , я так понимаю мозга не хватает фильтровать словесный понос .
а чому україномовні повині гинути, через те що певна к-ть людей так і далі хочуть продовжувати спілкуватись мацкальскою в Україні? споживають і тягнуть до України мацкальску культуру (я сумніваюсь що ви знаєте що таке культура, тому змушений розкрити) - література, музика, кіно (в принципі будь які відео на мацкальскій), релігія, міфологія

для таких колишній мацкальскомовний все записав і пояснив - зможете осягнути? по ідеї це простіше ніж прогрес АРМ:

isusik63: 29.06.2026 13:42разжигать языковой вопрос
я кажу про одну з найбільших загроз Україні - але такі як ви це сприймають що бідненьких притискають
Не включай дурака комуняка Юрко , ты валиш по дёснам на кацапском форуме с кацапами а тут включаешь патриота , называешь даунами ыпацанов руско говорящих в пикселе . Ну тупо это смешно , на этом форуме нет запрета писать на руском , а на кацапском ты можешь писать на Украинском ? Не позорься , а то твой интернет трёп доведет тебя до беды ...

Ты сам пересмотри видео 100 раз и иди сри-спамь за язык на свой кацапский форум а не лупись с ними по дёснам , абсурд тыкать тут людям на язык и самому писать . :lol:

Отправлено спустя 44 минуты 54 секунды:
leif: 29.06.2026 14:14
yuriy_dd: 29.06.2026 14:10мені все одно
ясно. думаю, це полізло підсвідоме бажання нарешті лівнути з цього форуму і більше часу проводити у кацапів на хоботі :yes:

yuriy_dd: 29.06.2026 14:10в інших речах ви не сильно розумніші ніж у процах
обоснуй
На таких как Юрко и розчитывали кацапы и в 14 и в 22, не получилось , комуняк как Юрко оказалось мало . Щяс Юрко зачищает свои профили в одноклассниках и контакте :lol:
kabostebeztak
Member

isusik63: 29.06.2026 15:47
yuriy_dd: 29.06.2026 13:58

Не включай дурака комуняка Юрко , ты валиш по дёснам на кацапском форуме с кацапами а тут включаешь патриота , называешь даунами ыпацанов руско говорящих в пикселе . Ну тупо это смешно , на этом форуме нет запрета писать на руском , а на кацапском ты можешь писать на Украинском ? Не позорься , а то твой интернет трёп доведет тебя до беды ...

Ты сам пересмотри видео 100 раз и иди сри-спамь за язык на свой кацапский форум а не лупись с ними по дёснам , абсурд тыкать тут людям на язык и самому писать . :lol:

leif: 29.06.2026 14:14

обоснуй
На таких как Юрко и розчитывали кацапы и в 14 и в 22, не получилось , комуняк как Юрко оказалось мало . Щяс Юрко зачищает свои профили в одноклассниках и контакте :lol:
ЩООО ВІН ЩЕ Й КОМУНІСТ?
Чи це ти просто його так ображаєш?
isusik63
Member

kabostebeztak: 29.06.2026 17:24
isusik63: 29.06.2026 15:47

ЩООО ВІН ЩЕ Й КОМУНІСТ?
Чи це ти просто його так ображаєш?

Я держал паритет и не переходил на оскорбление и пытался конструктивно висит диалог , но Юрко с "трибуны" ведёт монолог и переходит грань , он путает нас с кацапами с которыми долбит а в десна .
Так поведение комуняки , передивает пелотки на проф уровне , с кацапами лупитса в десна на кацапском форуме , а русскоязычных вояк наших даунами называет , игнорирования других мнений которые разнятся с политикой "партии" епл , в совке коммунисты были везде , и во Львове тоже , Юрко их последователь или скрытый участник. . Есть политика "партии"епл все хто против те тупи фанаты , он тут в теме спамит - как с требуны выступает в комсомоле :lol:
yuriy_dd
Member

isusik63: 29.06.2026 15:47на этом форуме нет запрета писать на руском
якраз і погано, але чому дивуватись - можна подивитись на якій тут писалось багато років
я можу з вами навіть англійською спілкуватись, а ви не здатні навіть українською
isusik63: 29.06.2026 15:47На таких как Юрко и розчитывали кацапы и в 14 и в 22
якраз в 14 захопили рівно по межі де мацкальска мова переважає.

Ще раз - в Україні, спілкуватись українською. На форумі - тим більше. Все решта - ваші гнилі відмазки.

Відправлено через 9 хвилин 10 секунд:
isusik63: 29.06.2026 15:47Ты сам пересмотри видео 100 раз
відео подивились? подужали? спеціально для таких як ви, знято такими які були як ви
чи зразу в заперечення?
leif
Member

yuriy_dd: 29.06.2026 18:56якраз в 14 захопили рівно по межі де мацкальска мова переважає.
Юрій, ти отримуєш +1 балабол-поінт, це повна брехня. ти що взагалі на сході не бував ніколи?

Відправлено через 40 секунд:
yuriy_dd: 29.06.2026 18:56я можу з вами навіть англійською спілкуватись
а слабо українською на ixbt? доведи, що ти справжній патріот!
Filabatya
Member

зразу забанять, як скаженого пса :gigi:
Ответить