Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 3)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
анти__бот
Member
WakeMe
куда там воду)
куда там воду)
-
WakeMe
Member
Воду в каждый доманти__бот:WakeMe
куда там воду)
-
leif
Member
я оце вчадів по велотемі цього року, тепер дивлюсь на воду як зовсім на задротство якесь
ще минулого року думав, що ближчим часом зберу кастом хоч спробувати, тепер бачу, що AIO це мій максимум, а скоріше взагалі на повітря повернусь.
типу велосипедне залізо теж можна купою різних конфігів збирати, постійно щось покращувати, докуповувати, але там ти витратив декілька тисяч євро, катаєшся, воно хоч відчувається і відчувається постійно. воду ж в 97% випадків один раз зібрав-полюбувався на температури і все, далі твій юзер ікспірієнс тупо такий самий як на повітрі хіба що ти сидиш в повній тиші і крутиш мега важкі рендери цілодобово. ну гарний вигляд в кімнати і ЧСВ прокачати теж грошей вартує, не сперечаюсь.
це суто ІМХО, нічого проти захоплень інших людей не маю, кожному свій прикол. але виглядає так, що до мого системнику кастом вода так і не дістанеться саме через те, що в ній бракує якоїсь раціональності.
ще минулого року думав, що ближчим часом зберу кастом хоч спробувати, тепер бачу, що AIO це мій максимум, а скоріше взагалі на повітря повернусь.
типу велосипедне залізо теж можна купою різних конфігів збирати, постійно щось покращувати, докуповувати, але там ти витратив декілька тисяч євро, катаєшся, воно хоч відчувається і відчувається постійно. воду ж в 97% випадків один раз зібрав-полюбувався на температури і все, далі твій юзер ікспірієнс тупо такий самий як на повітрі хіба що ти сидиш в повній тиші і крутиш мега важкі рендери цілодобово. ну гарний вигляд в кімнати і ЧСВ прокачати теж грошей вартує, не сперечаюсь.
це суто ІМХО, нічого проти захоплень інших людей не маю, кожному свій прикол. але виглядає так, що до мого системнику кастом вода так і не дістанеться саме через те, що в ній бракує якоїсь раціональності.
-
анти__бот
Member
Блин, все пропало! Китайси меня опередили, теперь они будут в герои3 играть, по сетке с квантовым шифрованием.
Отправлено спустя 10 минут 56 секунд:
Нужно в Грецию переезжать, 26 тепла
Отправлено спустя 10 минут 56 секунд:
Нужно в Грецию переезжать, 26 тепла
-
Феном Феномыч
Member
Эх, а у меня не срослось. Даже без ВК, на трубе крутит. А обещали до 90°, но по хитрому, типа температура тоже влияет.tablestikus:пару онлайн игр даже не запускает
Равшан?анти__бот:а кто тебе паркет собирал
Короче ничего интересного, новинок нет, цен и тересных нет.
Отправлено спустя 9 минут 38 секунд:
Доска есть, гантели 14 кг есть, желания нет. + Надо найти время в течении дня, и место где развернуться. Хочется просто подставку типа ступеньки, опять же, туго с местом для рук. Короче замкнутый круг. Но тем интересней его разорвать. Придет стэнд, соберу, и займусь этим вопросом. АгаScoffer:Оце мені ще не вистачало гратись в симулятор спортсмена
-
Scoffer
Member
Феном Феномыч
Та я не про те. Там була відповідь про симуляцію велосипеду з картинкою перед монітором, нерівномірною трасою і все таке. Я б ще зрозумів для виступаючих проф спортсменів, у них там своя власна п'янка. А пересічному люду симулювати велик... котрий ще й не те щоб особливо корисним був в плані здоров'я... ну таке собі.
Та я не про те. Там була відповідь про симуляцію велосипеду з картинкою перед монітором, нерівномірною трасою і все таке. Я б ще зрозумів для виступаючих проф спортсменів, у них там своя власна п'янка. А пересічному люду симулювати велик... котрий ще й не те щоб особливо корисним був в плані здоров'я... ну таке собі.
-
Sanьka
Member
Глянул список лучших фильмов 2020года.
Думал что что то пропустил, так как по сути ничего не смотрел 20-го года выпуска.
Оказывается за год вообще ничего нормального не было.
Думал что что то пропустил, так как по сути ничего не смотрел 20-го года выпуска.
-
Феном Феномыч
Member
Не, это я понял. Ну для серьезного увлечения вело, может и пойдет. Я о том, что излишние нагрузки, здоровья не добавят, ни суставам ни хрящам и т.д.Scoffer:Та я не про те. Там була відповідь про симуляцію велосипеду з картинкою перед монітором, нерівномірною трасою і все
Ну чего, может цель вело путешествие. + К сезону подготовится. Но это 1,5 землекопа.Scoffer:. А пересічному люду симулювати
-
_clawfinger_
Member
Все переносять, чекають закінчення карантину. В минулому році суцільні переноси, в цьому теж так будуть. Вже де-хто збанкрутував навіть.Sanьka:Думал что что то пропустил, так как по сути ничего не смотрел 20-го года выпуска.
Так що дивись старі хіти хіба що. Сьогодні особлива розвага буде, паперові анонси заліза))
-
Scoffer
Member
ви так розказуєте наче там окрім негротрансгендерів взагалі є що дивитись і без карантинів
я частково переліз на китайський кінематограф
я частково переліз на китайський кінематограф
-
_clawfinger_
Member
Scoffer так от чому Китай тобі так до вподоби...

-
Sanьka
Member
взрослый кинематограф?Scoffer:я частково переліз на китайський кінематограф
Я видел несколько короткометражек. Ну так себе. Актеров было мало(всего 2 чел), и бюджет видимо не высокий. Хотя работа оператора однозначно заслуживала похвалы.
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Ну там зустрічається періодами норм кіно. Не сильно часто, але враховуючи, що голівуд зовсім здурів, то вибору небагато. Можна ще підсісти на індійське
Ну там зустрічається періодами норм кіно. Не сильно часто, але враховуючи, що голівуд зовсім здурів, то вибору небагато. Можна ще підсісти на індійське
-
DuckRider
Member
viewtopic.php?t=243747
Будто в цирк кретинов зашел... Что они делают на сайте - загадка
Будто в цирк кретинов зашел... Что они делают на сайте - загадка
-
анти__бот
Member
Scoffer
А фильмы Куросавы уже пересмотрел?
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
DuckRider
Ты всю тему перечитал, там перлы есть?
DuckRider
-
Scoffer
Member
анти__бот
Нє, ні японців, ні корейців в плані кінематографа я не розумію. Вони прям зовсім дивні.
Можна під пивас подивитись японські жахи в якості комедії хіба що.
Нє, ні японців, ні корейців в плані кінематографа я не розумію. Вони прям зовсім дивні.
-
DuckRider
Member
Там только ослы с тестами в 4к и те, кто им пишет про то, что тесты в 4к - не тесты камняанти__бот:Scoffer
DuckRider
Отправлено спустя 41 секунду:
А как же Hentai kamen?Scoffer:анти__бот
-
Sanьka
Member
Я когда то смотрел Пирата харлока и Файнал Фентези. ПонравилосьScoffer:Нє, ні японців, ні корейців в плані кінематографа я не розумію
-
анти__бот
Member
Scoffer
Какие ужастики, я тебе про такие фильмы как: семь самураев, харакири, жить, ран.
Ещё мультики полнометражные Миязаки, тоже хороши.
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Для начала можно харакири посмотреть.
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
Ой наврал, глянул в гугле, Кобаяши харакири снял.
Отправлено спустя 6 минут 11 секунд:
Можно ещё Хичкока смотреть, если не видел, там тоже много нормальных фильмов.
Какие ужастики, я тебе про такие фильмы как: семь самураев, харакири, жить, ран.
Ещё мультики полнометражные Миязаки, тоже хороши.
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Для начала можно харакири посмотреть.
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
Ой наврал, глянул в гугле, Кобаяши харакири снял.
Отправлено спустя 6 минут 11 секунд:
Можно ещё Хичкока смотреть, если не видел, там тоже много нормальных фильмов.
-
leif
Member
анти__бот
ти визначення бариги вигадав там? )))
ти визначення бариги вигадав там? )))