Для підвищення фпс в PUBG DLSS точно не допоможе...
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Artem_M
Member
-
Nouriel
Member
а в пабгу твоя 7900хтх просто недогружена, бо проц слабенький і якшо купиш 5080 нічого не зміниться, а можливо і погіршиться, бо нвідія дає більше нагрузку на проц шо відчувається в процесорнозалежних іграх
-
GRISHMAN88
Member
14600k в 4к слабое место?Nouriel: ↑ 16.04.2026 15:49а в пабгу твоя 7900хтх просто недогружена, бо проц слабенький і якшо купиш 5080 нічого не зміниться, а можливо і погіршиться, бо нвідія дає більше нагрузку на проц шо відчувається в процесорнозалежних іграх
-
byaka
Member
Ось R9 7950X3D,теж слабий процGRISHMAN88: ↑ 18.04.2026 02:1114600k в 4к слабое место?Nouriel: ↑ 16.04.2026 15:49
а в пабгу твоя 7900хтх просто недогружена, бо проц слабенький і якшо купиш 5080 нічого не зміниться, а можливо і погіршиться, бо нвідія дає більше нагрузку на проц шо відчувається в процесорнозалежних іграх![]()
-
Nazareth
Junior
Прошу прощения, а как проверить работоспособность изделия, не распаковывая его?shnok: ↑ 15.04.2026 18:17ви б придбали уже розпаковану відеокарту? Мабуть що ні. Тому куди далі дівати відеоадаптери магазину?
ну-ну, понимайте, понимайте и дальше барыг, они вам еще и не такой кал всучат, без возможности возврата.
Я с этим сталкивался. Купил монитор, а на нем битый пиксель. Начал требовать возврата денег, только я им врал, что он мне не подошел из-за того, что не поворачивался в "книжный" режим, про пиксели уже давно знаю. Но не тут-то было. Был ответ от магазина - чтобы использовать право возврата в течении 14 дней, я не имел права распечатывать коробку. Пока не расписал все сайты типа хотлайнов, е-каталогов, промов и им аналогичных, "прекрасными" отзывами об этом магазине и о "гарантии 14 дней" у них (в выражениях не стеснялся). Все-таки вернули деньги, но долго упрашивали, чтобы я поставил себя на место их хозяина-бизнесмена, на что я отвечал - не вопрос, поставлю себя на место бизнесмена сразу, после того, как он себя поставит на моё место.
Вы платите барыгам свои деньги, поэтому не Вы перед барыгами, а барыги должны перед вами лебезить и скакать на одной ноге вокруг вас.
P. S.: Негативные ответы и минусы от барыг приветствуются.
-
GreenMile
Member
Ніяк, справність запакованого виробу гарантує виробник і для цього він дає вам гарантію.Nazareth: ↑ 18.04.2026 17:36Прошу прощения, а как проверить работоспособность изделия, не распаковывая его?shnok: ↑ 15.04.2026 18:17ви б придбали уже розпаковану відеокарту? Мабуть що ні. Тому куди далі дівати відеоадаптери магазину?
Тут як завжди жабогадюкінг: одні хочуть обмацати всю карту, вставити в ПК, протестити 13 днів в хвіст і в гриву, розігнати, заандервольтити і ще бог зна що, а потім на 14 день повернути як "не бита не крашена" не була в експлуатації кольором не підійшла. А інші хочуть купити цнотливу карту з усіма пломбами, на якій муха не сиділа.
І шо робить?
Всі навкруги бариги - один ви д'Артаньян? Вас у вашій історії нічого не бентежить, ні? Ну, наприклад, що ви самі прекрасно розуміючи, що биті пікселі в певній конфігурації не є браком, намагались повернути монітор під зовсім іншим приводом? І так робить більшість, навіть тут: типу попався брак - і вони здають це як "не юзане, але не сподобалося", бо не хочуть чекати на гарантію чи заміну, тобто свідомо обманюють продавця.Nazareth: ↑ 18.04.2026 17:36ну-ну, понимайте, понимайте и дальше барыг, они вам еще и не такой кал всучат, без возможности возврата.
Я с этим сталкивался. Купил монитор, а на нем битый пиксель. Начал требовать возврата денег, только я им врал, что он мне не подошел из-за того, что не поворачивался в "книжный" режим, про пиксели уже давно знаю. Но не тут-то было. Был ответ от магазина - чтобы использовать право возврата в течении 14 дней, я не имел права распечатывать коробку. Пока не расписал все сайты типа хотлайнов, е-каталогов, промов и им аналогичных, "прекрасными" отзывами об этом магазине и о "гарантии 14 дней" у них (в выражениях не стеснялся). Все-таки вернули деньги, но долго упрашивали, чтобы я поставил себя на место их хозяина-бизнесмена, на что я отвечал - не вопрос, поставлю себя на место бизнесмена сразу, после того, как он себя поставит на моё место.
Вы платите барыгам свои деньги, поэтому не Вы перед барыгами, а барыги должны перед вами лебезить и скакать на одной ноге вокруг вас.
P. S.: Негативные ответы и минусы от барыг приветствуются.
Ніхто нікого не повинен розуміти, тут "обоє рябоє" - і покупець і продавець. Почніть із себе: хочете щоб до вас ставились добре - ставтесь до інших так само, а не намагайтесь всіх налюбити, а потім плакати, що вам на зустріч не йдуть
-
Nazareth
Junior
GreenMile: ↑ 18.04.2026 21:17хочуть обмацати всю карту, вставити в ПК, протестити 13 днів в хвіст і в гриву, розігнати, заандервольтити і ще бог зна що, а потім на 14 день повернути як "не бита не крашена" не була в експлуатації кольором не підійшла
Так и должно быть по гарантии. Или андервольт, тесты под нагрузкой, программный разгон и еще Бог знает что фирменными утилитами от производителя являются не штатной эксплуатацией? Судя по Вашей логике, я покупаю комлектующие, чтобы хранить их в запечатанной коробке, а то гарантия исчезнет?
это кто так решил? Барыги? А, ну тогда конечно, купите себе монитор с битым пикселем и пользуйтесь им на здоровье потому, что какой-то барыга пропхал "закон", который не считает брак браком.
По другому, по нормальному - никак.
сначала барыга меня обманул.
у нас это не работает, у нас чем лучше вы относитесь к барыге, тем больше он вас обманет.
нет, я так не думал, я это знал, но не давал повода барыге слепить его гнилую отмазку, что по "законам" гарантии, битые пиксели не считаются браком, пусть себе покупает бракованные изделия.GreenMile: ↑ 18.04.2026 21:17Ви думаєте, продавець монітору настуільки дурний, що не розуміє, чого ви намагались монітор повернути?
Когда-то у меня сдох HDD, который был зарегистрирован на сайте WD и на том же сайте была указана гарантия на этот диск - 5 лет, я написал в поддержку WD, там ответили, чтобы я им послал по почте тот диск, сфотографировал почтовую квитанцию и отправил ее им на E-mail и они, согласно той квитанции и не дожидаясь прибытия к ним диска, отправят мне новый, для отправки прислали адрес, только адрес был тогда еще не врагов - российский. Я им написал, что я в Украине, а не в России. Поддержка WD ответила, что у нас есть своё представительство и дали мне номер их телефона. Когда я позвонил в ту "поддержку", то началось - "везите диск к нам, мы его будем РЕМОНТИРОВАТЬ" и гарантия чудесным образом превратилась из 5 лет в 1 год. Вот поэтому у меня всегда цель - не ждать, пока из меня барыга лоха сделает.
-
walkman3000
Member
в залежності від регіону та класу моніторів різна політика стосовно pixel defect warranty, це політика виробникаNazareth: ↑ 19.04.2026 10:41это кто так решил? Барыги? А, ну тогда конечно, купите себе монитор с битым пикселем и пользуйтесь им на здоровье потому, что какой-то барыга пропхал "закон", который не считает брак браком.
-
GreenMile
Member
Не має. Виробник вам гарантує працездатність карти за заданими ним параметрами, те, шо ви там хочете щось розігнати і воно не їде - це виключно ваші проблеми. Рівно так само, як з ХМР/ЕХРО, гарантуються базові частоти, а не то, що конкретно у вас воно поїде в розгоні. Виробник вам не давав опцію "розпакувати 10 нових карт і обрату одну яка вам найбільше сподобалась".Nazareth: ↑ 19.04.2026 10:41GreenMile: ↑ 18.04.2026 21:17хочуть обмацати всю карту, вставити в ПК, протестити 13 днів в хвіст і в гриву, розігнати, заандервольтити і ще бог зна що, а потім на 14 день повернути як "не бита не крашена" не була в експлуатації кольором не підійшла
Так и должно быть по гарантии. Или андервольт, тесты под нагрузкой, программный разгон и еще Бог знает что фирменными утилитами от производителя являются не штатной эксплуатацией? Судя по Вашей логике, я покупаю комлектующие, чтобы хранить их в запечатанной коробке, а то гарантия исчезнет?
Не плутайте "гарантію" і "повернення в 14 днів", гарантія не залежить від розпакування коробки.
З автомобілями так само: ви купляєте машину на ХХХ кінських сил, а якщо ви її втюнили на +100 к.с. і двигун відригнув - це ваші проблеми і ризики. Дитячий садок яийсь.
Це виробник вирішує. Не подобається - не купляйте в цього виробника.Nazareth: ↑ 19.04.2026 10:41это кто так решил? Барыги? А, ну тогда конечно, купите себе монитор с битым пикселем и пользуйтесь им на здоровье потому, что какой-то барыга пропхал "закон", который не считает брак браком.
Я вам таємницю відкрию - у виробників є лінійки моніторів з гарантією на 0 битих пікселів, от у мене саме такий - я його навіть не розпаковував: приїхала коробка, я подивився щоб вона була в заводському пакуванні і скотчі і все, забрав додому.
Що є браком - вирішує виробник, він про це попереджає, те що це вам не подобається - це виключно ваші проблеми - ви можете не купляти такий монітор у такого виробника, все.
Дитячий садок х2.
Ще й як "как": ви можете повідомити продавця, що хочете спочатку відкрити і перевірити на пікселі, далі він вам каже ок, або що він таке не дозволяє - на цьому ви завершуєте спілкування і купляєте у того, хто вам без проблем дасть перевірку. Тільки потім не дивуйтесь що вам приїде монік не під заводскими пломбами, а який вже хтось відкривав, можливо продавець робив перевірку щоб монік туди-сюди не катався.
Вас ніхто не обманював, оскільки ви отримали новий запакований виробником монітор, який ніхто до вас не розпаковував. Продавець тут до чого?
Про що і мова, ви самі себе ведете як засранець, проте від когось вимагаєте гарного ставлення, всі навкруги бариги один ви - хорошийNazareth: ↑ 19.04.2026 10:41у нас это не работает, у нас чем лучше вы относитесь к барыге, тем больше он вас обманет.
Так вони і не рахуються браком виробником, те що ви не можете це прийняти - це суто ваші психостатеві проблеми.Nazareth: ↑ 19.04.2026 10:41нет, я так не думал, я это знал, но не давал повода барыге слепить его гнилую отмазку, что по "законам" гарантии, битые пиксели не считаются браком,пусть себе покупает бракованные изделия.
Дитячий садок х3.
Ми обговорюємо биті пікселі монітора, які виробником не вважаються браком, а не ваші історії з хдд.
Ще раз: не хочете битих пікселів - купляйте монітори, на які діє "zero dead pixel policy", або якщо хочете обрати собі без пікселів - то обговорюйте це з продавцем до покупки, як нормальна доросла людина, а не ображена на світ дитина і не виносьте мізки продавцям, які до цього жодного відношення не мають.
Ви завжди можете купити в іншому місці у іншого продавця.
До речі, те що ви про покупці не знайдете пікселів не гарантує, що вони не вилізуть через тиждень, приклади були навіть тут, тому для таких як ви є монітори де биті пікселі не допускаються - купляйте такі і будьте щасливі.
-
oversteve
Member
підкажіть плз у кого з виробників в Україні реально така політика з 0 битих пікселів?GreenMile: ↑ 19.04.2026 11:48 До речі, те що ви про покупці не знайдете пікселів не гарантує, що вони не вилізуть через тиждень, приклади були навіть тут, тому для таких як ви є монітори де биті пікселі не допускаються - купляйте такі і будьте щасливі.
-
GreenMile
Member
Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).oversteve: ↑ 19.04.2026 12:38підкажіть плз у кого з виробників в Україні реально така політика з 0 битих пікселів?GreenMile: ↑ 19.04.2026 11:48 До речі, те що ви про покупці не знайдете пікселів не гарантує, що вони не вилізуть через тиждень, приклади були навіть тут, тому для таких як ви є монітори де биті пікселі не допускаються - купляйте такі і будьте щасливі.
Зараз треба читати бо 6 років пройшло вже.
-
Ektalion
Member
0 яскравих і 6 чорних пікселів допускається (с) Делл.GreenMile: ↑ 19.04.2026 13:51 Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).
-
Nazareth
Junior
типа "гарантия"...Ektalion: ↑ 19.04.2026 14:26GreenMile: ↑ 19.04.2026 13:51 Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).
0 яскравих і 6 чорних пікселів допускається (с) Делл.
-
GreenMile
Member
Значить, за 6 років нічого не змінилось у Делла. Але, знайти 6 чорних пікселів серед 3'686'400 штук для 2к матриці - то задача не для всіх, я думаю, більшість навіть не в курсі що в них на моніторі такі пікселі десь єEktalion: ↑ 19.04.2026 14:260 яскравих і 6 чорних пікселів допускається (с) Делл.GreenMile: ↑ 19.04.2026 13:51 Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).
-
Striker
Member
Про що базар? Всі свої останні 3 монітори спочатку перевіряв в магазині, а потім оплачував. 1 в Алло і 2 в Telemart. В період за останні 3.5 роки. Просто не треба купувати у невідомо кого. В великих мережах здати щось набагато простіше. Повертав мікрофон Fifine в Алло на 14-й день без проблем, бо давав шум і я думав, що це в мене може налаштування неправильні. І здохший SSD Patriot в Comfy, декілька роутерів.
-
walkman3000
Member
ну з'явився на 15 день один або два кольорових і шо робити будете? вам так само в алло чи телемарті ткнуть у лице регіональною політикою виробника, плюс це все у інструкції єStriker: ↑ 19.04.2026 16:15Просто не треба купувати у невідомо кого
-
Striker
Member
Так це називається "не пощастило". Ми ж за первинний огляд говоримо чи як? Я просто прочитав по діагоналі лонгріди.walkman3000: ↑ 19.04.2026 16:27ну з'явився на 15 день один або два кольорових і шо робити будете? вам так само в алло чи телемарті ткнуть у лице регіональною політикою виробника, плюс це все у інструкції є
-
spong
Member
Я тоже не понимаю о чем спор. Есть закон, в течении 14 дней можно вернуть товар, если сохранен товарный вид. При чем здесь "барыги", покупатели итд... 
-
walkman3000
Member
Striker
spong
чел в 2077 придбав мон без перевірки
у бариги без перевірки
не знаю деталей але схоже що біба знайшов бобу
spong
чел в 2077 придбав мон без перевірки
-
Cirax
Member
Если товар не использовался, и сохранён внешний вид.spong: ↑ 19.04.2026 17:41 Я тоже не понимаю о чем спор. Есть закон, в течении 14 дней можно вернуть товар, если сохранен товарный вид. При чем здесь "барыги", покупатели итд...![]()
Во всех олед мониторах, да и во многих других стоят счётчики отработаного времени.
Принёс в магазин на возврат - глянули в меню, и досвидос.
Ektalion: ↑ 19.04.2026 14:260 яскравих і 6 чорних пікселів допускається (с) Делл.GreenMile: ↑ 19.04.2026 13:51 Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).
Вроде 5 было, 6й уже замена.