Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artem_M
Member

Повідомлення

GRISHMAN88: 16.04.2026 03:15
Nouriel: 16.04.2026 01:13 цікаво шо за такі ігрулі?
Pubg и тд
Для підвищення фпс в PUBG DLSS точно не допоможе...
Nouriel
Member

Повідомлення

а в пабгу твоя 7900хтх просто недогружена, бо проц слабенький і якшо купиш 5080 нічого не зміниться, а можливо і погіршиться, бо нвідія дає більше нагрузку на проц шо відчувається в процесорнозалежних іграх
GRISHMAN88
Member

Повідомлення

Nouriel: 16.04.2026 15:49
а в пабгу твоя 7900хтх просто недогружена, бо проц слабенький і якшо купиш 5080 нічого не зміниться, а можливо і погіршиться, бо нвідія дає більше нагрузку на проц шо відчувається в процесорнозалежних іграх
14600k в 4к слабое место? :eek:
byaka
Member

Повідомлення

GRISHMAN88: 18.04.2026 02:11
Nouriel: 16.04.2026 15:49
14600k в 4к слабое место? :eek:
Ось R9 7950X3D,теж слабий проц :D
Nazareth
Junior

Повідомлення

shnok: 15.04.2026 18:17ви б придбали уже розпаковану відеокарту? Мабуть що ні. Тому куди далі дівати відеоадаптери магазину?
Прошу прощения, а как проверить работоспособность изделия, не распаковывая его?
shnok: 15.04.2026 18:17Також можна зрозуміти і магазин
ну-ну, понимайте, понимайте и дальше барыг, они вам еще и не такой кал всучат, без возможности возврата.
Я с этим сталкивался. Купил монитор, а на нем битый пиксель. Начал требовать возврата денег, только я им врал, что он мне не подошел из-за того, что не поворачивался в "книжный" режим, про пиксели уже давно знаю. Но не тут-то было. Был ответ от магазина - чтобы использовать право возврата в течении 14 дней, я не имел права распечатывать коробку. Пока не расписал все сайты типа хотлайнов, е-каталогов, промов и им аналогичных, "прекрасными" отзывами об этом магазине и о "гарантии 14 дней" у них (в выражениях не стеснялся). Все-таки вернули деньги, но долго упрашивали, чтобы я поставил себя на место их хозяина-бизнесмена, на что я отвечал - не вопрос, поставлю себя на место бизнесмена сразу, после того, как он себя поставит на моё место.
Вы платите барыгам свои деньги, поэтому не Вы перед барыгами, а барыги должны перед вами лебезить и скакать на одной ноге вокруг вас.
P. S.: Негативные ответы и минусы от барыг приветствуются.
GreenMile
Member

Повідомлення

Nazareth: 18.04.2026 17:36
shnok: 15.04.2026 18:17ви б придбали уже розпаковану відеокарту? Мабуть що ні. Тому куди далі дівати відеоадаптери магазину?
Прошу прощения, а как проверить работоспособность изделия, не распаковывая его?
Ніяк, справність запакованого виробу гарантує виробник і для цього він дає вам гарантію.
Тут як завжди жабогадюкінг: одні хочуть обмацати всю карту, вставити в ПК, протестити 13 днів в хвіст і в гриву, розігнати, заандервольтити і ще бог зна що, а потім на 14 день повернути як "не бита не крашена" не була в експлуатації кольором не підійшла. А інші хочуть купити цнотливу карту з усіма пломбами, на якій муха не сиділа.
І шо робить?
Nazareth: 18.04.2026 17:36ну-ну, понимайте, понимайте и дальше барыг, они вам еще и не такой кал всучат, без возможности возврата.
Я с этим сталкивался. Купил монитор, а на нем битый пиксель. Начал требовать возврата денег, только я им врал, что он мне не подошел из-за того, что не поворачивался в "книжный" режим, про пиксели уже давно знаю. Но не тут-то было. Был ответ от магазина - чтобы использовать право возврата в течении 14 дней, я не имел права распечатывать коробку. Пока не расписал все сайты типа хотлайнов, е-каталогов, промов и им аналогичных, "прекрасными" отзывами об этом магазине и о "гарантии 14 дней" у них (в выражениях не стеснялся). Все-таки вернули деньги, но долго упрашивали, чтобы я поставил себя на место их хозяина-бизнесмена, на что я отвечал - не вопрос, поставлю себя на место бизнесмена сразу, после того, как он себя поставит на моё место.
Вы платите барыгам свои деньги, поэтому не Вы перед барыгами, а барыги должны перед вами лебезить и скакать на одной ноге вокруг вас.
P. S.: Негативные ответы и минусы от барыг приветствуются.
Всі навкруги бариги - один ви д'Артаньян? Вас у вашій історії нічого не бентежить, ні? Ну, наприклад, що ви самі прекрасно розуміючи, що биті пікселі в певній конфігурації не є браком, намагались повернути монітор під зовсім іншим приводом? І так робить більшість, навіть тут: типу попався брак - і вони здають це як "не юзане, але не сподобалося", бо не хочуть чекати на гарантію чи заміну, тобто свідомо обманюють продавця.
Ніхто нікого не повинен розуміти, тут "обоє рябоє" - і покупець і продавець. Почніть із себе: хочете щоб до вас ставились добре - ставтесь до інших так само, а не намагайтесь всіх налюбити, а потім плакати, що вам на зустріч не йдуть :teacher: Ви думаєте, продавець монітору настуільки дурний, що не розуміє, чого ви намагались монітор повернути? :rotate:
Nazareth
Junior

Повідомлення

GreenMile: 18.04.2026 21:17хочуть обмацати всю карту, вставити в ПК, протестити 13 днів в хвіст і в гриву, розігнати, заандервольтити і ще бог зна що, а потім на 14 день повернути як "не бита не крашена" не була в експлуатації кольором не підійшла

Так и должно быть по гарантии. Или андервольт, тесты под нагрузкой, программный разгон и еще Бог знает что фирменными утилитами от производителя являются не штатной эксплуатацией? Судя по Вашей логике, я покупаю комлектующие, чтобы хранить их в запечатанной коробке, а то гарантия исчезнет?

GreenMile: 18.04.2026 21:17биті пікселі в певній конфігурації не є браком
это кто так решил? Барыги? А, ну тогда конечно, купите себе монитор с битым пикселем и пользуйтесь им на здоровье потому, что какой-то барыга пропхал "закон", который не считает брак браком.
GreenMile: 18.04.2026 21:17намагались повернути монітор під зовсім іншим приводом?
По другому, по нормальному - никак.
GreenMile: 18.04.2026 21:17свідомо обманюють продавця.
сначала барыга меня обманул.
GreenMile: 18.04.2026 21:17хочете щоб до вас ставились добре - ставтесь до інших так само
у нас это не работает, у нас чем лучше вы относитесь к барыге, тем больше он вас обманет.
GreenMile: 18.04.2026 21:17Ви думаєте, продавець монітору настуільки дурний, що не розуміє, чого ви намагались монітор повернути?
нет, я так не думал, я это знал, но не давал повода барыге слепить его гнилую отмазку, что по "законам" гарантии, битые пиксели не считаются браком, пусть себе покупает бракованные изделия.

Когда-то у меня сдох HDD, который был зарегистрирован на сайте WD и на том же сайте была указана гарантия на этот диск - 5 лет, я написал в поддержку WD, там ответили, чтобы я им послал по почте тот диск, сфотографировал почтовую квитанцию и отправил ее им на E-mail и они, согласно той квитанции и не дожидаясь прибытия к ним диска, отправят мне новый, для отправки прислали адрес, только адрес был тогда еще не врагов - российский. Я им написал, что я в Украине, а не в России. Поддержка WD ответила, что у нас есть своё представительство и дали мне номер их телефона. Когда я позвонил в ту "поддержку", то началось - "везите диск к нам, мы его будем РЕМОНТИРОВАТЬ" и гарантия чудесным образом превратилась из 5 лет в 1 год. Вот поэтому у меня всегда цель - не ждать, пока из меня барыга лоха сделает.
walkman3000
Member

Повідомлення

Nazareth: 19.04.2026 10:41это кто так решил? Барыги? А, ну тогда конечно, купите себе монитор с битым пикселем и пользуйтесь им на здоровье потому, что какой-то барыга пропхал "закон", который не считает брак браком.
в залежності від регіону та класу моніторів різна політика стосовно pixel defect warranty, це політика виробника :learn: барига дає вам можливість придбати щось дешевше ніж у баригі левелом вище, все
GreenMile
Member

Повідомлення

Nazareth: 19.04.2026 10:41
GreenMile: 18.04.2026 21:17хочуть обмацати всю карту, вставити в ПК, протестити 13 днів в хвіст і в гриву, розігнати, заандервольтити і ще бог зна що, а потім на 14 день повернути як "не бита не крашена" не була в експлуатації кольором не підійшла

Так и должно быть по гарантии. Или андервольт, тесты под нагрузкой, программный разгон и еще Бог знает что фирменными утилитами от производителя являются не штатной эксплуатацией? Судя по Вашей логике, я покупаю комлектующие, чтобы хранить их в запечатанной коробке, а то гарантия исчезнет?
Не має. Виробник вам гарантує працездатність карти за заданими ним параметрами, те, шо ви там хочете щось розігнати і воно не їде - це виключно ваші проблеми. Рівно так само, як з ХМР/ЕХРО, гарантуються базові частоти, а не то, що конкретно у вас воно поїде в розгоні. Виробник вам не давав опцію "розпакувати 10 нових карт і обрату одну яка вам найбільше сподобалась".
Не плутайте "гарантію" і "повернення в 14 днів", гарантія не залежить від розпакування коробки.
З автомобілями так само: ви купляєте машину на ХХХ кінських сил, а якщо ви її втюнили на +100 к.с. і двигун відригнув - це ваші проблеми і ризики. Дитячий садок яийсь.

Nazareth: 19.04.2026 10:41
GreenMile: 18.04.2026 21:17биті пікселі в певній конфігурації не є браком
это кто так решил? Барыги? А, ну тогда конечно, купите себе монитор с битым пикселем и пользуйтесь им на здоровье потому, что какой-то барыга пропхал "закон", который не считает брак браком.
Це виробник вирішує. Не подобається - не купляйте в цього виробника.
Я вам таємницю відкрию - у виробників є лінійки моніторів з гарантією на 0 битих пікселів, от у мене саме такий - я його навіть не розпаковував: приїхала коробка, я подивився щоб вона була в заводському пакуванні і скотчі і все, забрав додому.
Що є браком - вирішує виробник, він про це попереджає, те що це вам не подобається - це виключно ваші проблеми - ви можете не купляти такий монітор у такого виробника, все.
Дитячий садок х2.

Nazareth: 19.04.2026 10:41По другому, по нормальному - никак.
Ще й як "как": ви можете повідомити продавця, що хочете спочатку відкрити і перевірити на пікселі, далі він вам каже ок, або що він таке не дозволяє - на цьому ви завершуєте спілкування і купляєте у того, хто вам без проблем дасть перевірку. Тільки потім не дивуйтесь що вам приїде монік не під заводскими пломбами, а який вже хтось відкривав, можливо продавець робив перевірку щоб монік туди-сюди не катався.
Nazareth: 19.04.2026 10:41сначала барыга меня обманул.
Вас ніхто не обманював, оскільки ви отримали новий запакований виробником монітор, який ніхто до вас не розпаковував. Продавець тут до чого? :facepalm:
Nazareth: 19.04.2026 10:41у нас это не работает, у нас чем лучше вы относитесь к барыге, тем больше он вас обманет.
Про що і мова, ви самі себе ведете як засранець, проте від когось вимагаєте гарного ставлення, всі навкруги бариги один ви - хороший :apes:
Nazareth: 19.04.2026 10:41нет, я так не думал, я это знал, но не давал повода барыге слепить его гнилую отмазку, что по "законам" гарантии, битые пиксели не считаются браком,пусть себе покупает бракованные изделия.
Так вони і не рахуються браком виробником, те що ви не можете це прийняти - це суто ваші психостатеві проблеми.
Дитячий садок х3.

Nazareth: 19.04.2026 10:41 Когда-то у меня сдох HDD, который был зарегистрирован на сайте WD
Ми обговорюємо биті пікселі монітора, які виробником не вважаються браком, а не ваші історії з хдд.
Ще раз: не хочете битих пікселів - купляйте монітори, на які діє "zero dead pixel policy", або якщо хочете обрати собі без пікселів - то обговорюйте це з продавцем до покупки, як нормальна доросла людина, а не ображена на світ дитина і не виносьте мізки продавцям, які до цього жодного відношення не мають.
Ви завжди можете купити в іншому місці у іншого продавця.

До речі, те що ви про покупці не знайдете пікселів не гарантує, що вони не вилізуть через тиждень, приклади були навіть тут, тому для таких як ви є монітори де биті пікселі не допускаються - купляйте такі і будьте щасливі.
oversteve
Member

Повідомлення

GreenMile: 19.04.2026 11:48 До речі, те що ви про покупці не знайдете пікселів не гарантує, що вони не вилізуть через тиждень, приклади були навіть тут, тому для таких як ви є монітори де биті пікселі не допускаються - купляйте такі і будьте щасливі.
підкажіть плз у кого з виробників в Україні реально така політика з 0 битих пікселів?
GreenMile
Member

Повідомлення

oversteve: 19.04.2026 12:38
GreenMile: 19.04.2026 11:48 До речі, те що ви про покупці не знайдете пікселів не гарантує, що вони не вилізуть через тиждень, приклади були навіть тут, тому для таких як ви є монітори де биті пікселі не допускаються - купляйте такі і будьте щасливі.
підкажіть плз у кого з виробників в Україні реально така політика з 0 битих пікселів?
Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).
Зараз треба читати бо 6 років пройшло вже.
Ektalion
Member

Повідомлення

GreenMile: 19.04.2026 13:51 Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).
0 яскравих і 6 чорних пікселів допускається (с) Делл.
Nazareth
Junior

Повідомлення

Ektalion: 19.04.2026 14:26
GreenMile: 19.04.2026 13:51 Актуальною інформацією на сьогодні не володію, бо купляв монітор в 2020 році. На той час таку гарантію давали Benq і Eizo на лінійку професійних моніторів, і частково Делл (частково - бо Делл давав на 0 яскравих пікселів, на чорні - ні, але перелік був більшим, здається всі ультрашарпи потрапляли).

типа "гарантия"...
GreenMile
Member

Повідомлення

Значить, за 6 років нічого не змінилось у Делла. Але, знайти 6 чорних пікселів серед 3'686'400 штук для 2к матриці - то задача не для всіх, я думаю, більшість навіть не в курсі що в них на моніторі такі пікселі десь є :rotate:
Striker
Member

Повідомлення

Про що базар? Всі свої останні 3 монітори спочатку перевіряв в магазині, а потім оплачував. 1 в Алло і 2 в Telemart. В період за останні 3.5 роки. Просто не треба купувати у невідомо кого. В великих мережах здати щось набагато простіше. Повертав мікрофон Fifine в Алло на 14-й день без проблем, бо давав шум і я думав, що це в мене може налаштування неправильні. І здохший SSD Patriot в Comfy, декілька роутерів.
walkman3000
Member

Повідомлення

Striker: 19.04.2026 16:15Просто не треба купувати у невідомо кого
ну з'явився на 15 день один або два кольорових і шо робити будете? вам так само в алло чи телемарті ткнуть у лице регіональною політикою виробника, плюс це все у інструкції є
Striker
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.04.2026 16:27ну з'явився на 15 день один або два кольорових і шо робити будете? вам так само в алло чи телемарті ткнуть у лице регіональною політикою виробника, плюс це все у інструкції є
Так це називається "не пощастило". Ми ж за первинний огляд говоримо чи як? Я просто прочитав по діагоналі лонгріди.
spong
Member

Повідомлення

Я тоже не понимаю о чем спор. Есть закон, в течении 14 дней можно вернуть товар, если сохранен товарный вид. При чем здесь "барыги", покупатели итд... :eek:
walkman3000
Member

Повідомлення

Striker
spong
чел в 2077 придбав мон без перевірки :gigi: у бариги без перевірки :lol: не знаю деталей але схоже що біба знайшов бобу
Cirax
Member

Повідомлення

spong: 19.04.2026 17:41 Я тоже не понимаю о чем спор. Есть закон, в течении 14 дней можно вернуть товар, если сохранен товарный вид. При чем здесь "барыги", покупатели итд... :eek:
Если товар не использовался, и сохранён внешний вид.
Во всех олед мониторах, да и во многих других стоят счётчики отработаного времени.
Принёс в магазин на возврат - глянули в меню, и досвидос.

Вроде 5 было, 6й уже замена.
Відповісти