атомний авіаносець класу німіц 90 самольотів(50 винищувачів) зрівняли с землею ірак два рази, так налякалиНе війни, а лякати.
Та й не 90, наче.
Новости
Последние статьи и обзоры
СССР
-
Eurofighter
Member
-
-
Member
То нащо ж потрібна була сухопутна армія?Eurofighter:атомний авіаносець класу німіц 90 самольотів(50 винищувачів) зрівняли с землею ірак два рази, так налякали
-
Eurofighter
Member
Закріпити ефект від налякування.
-
-
Member
До речі наскільки ми незалежні.
" target="_blank
Дивіться, люди, як нахабно американець бреше в очі.
Так, з такими стратегічними партнерами ми не пропадем.
Добавлено через 51 секунду:
" target="_blank
Дивіться, люди, як нахабно американець бреше в очі.
Так, з такими стратегічними партнерами ми не пропадем.
Добавлено через 51 секунду:
Ти диви... Виявляється авіаносця навіть для "на налякати" не вистачає...Eurofighter:Закріпити ефект від налякування.
-
Eurofighter
Member
Ну це краще за найвищі ціни за газ у Європі.
Добавлено через 1 минуту 21 секунду:
Добавлено через 1 минуту 21 секунду:
Ну поки, що не навчили вони свої авіаносці по землі ходитиТи диви... Виявляється авіаносця навіть для "на налякати" не вистачає...
-
-
Member
Дивлячись кому : /Eurofighter:Ну це краще за найвищі ціни за газ у Європі.
Тим хто той газ продає - їм точно краще.
Тому вони й важливі лиш лдя США, бо США на окремому континенті.Eurofighter:Ну поки, що не навчили вони свої авіаносці по землі ходити
Добавлено через 1 час 42 минуты 22 секунды:
Про КНДР
http://news2day.ru/kind_people/2293.html" target="_blank
Гыыыы!
Вот к чему приёмник с 1 программой приводит.
-
Андрій
Member
http://lib.kharkov.ua/MEMUARY/1939-1945 ... c536603350" target="_blank-: Зсилку маєш?
А армія на кінець літа зі скількох мільйонів складалась?
По кількості людей я помилився, про більшість ні.
А про боротьбу за "Родіну", я мав на увазі те, що люди, які зобов'язані були це робити- виявилися неспроможними. Прийшлося звичайним людям воювати. І не за державу, а за свою землю. Про це, до речі і Сталін казав.
Просив приклад Батьківщини без держави, я навів.-: Це коли нас мав хто хтів й куди хтів? Чи ти за останні 50 років.
Ну це зараз так вся африка.
Нам е ще куди падати.
Ну не потрібно так брехати-: Ну купа дурниць, й шо?
http://ru.wikipedia.org/wiki/" target="_blankОборона_Севастополя_(1941—1942)
В СРСР людина завжди була простим витратним матеріалом. І з втратами ніколи не рахувалися.
-
-
Member
Загалом зсилка хороша, добре видно там, як до нас прийшли доброзичливі европейці в гостину, але з розгону не бачу я там, скільки було призвано.Андрій:По кількості людей я помилився, про більшість ні.
Ну а хто має воювати, тільки регулярна армія, чи всі хто має воєнний білет?Андрій:А про боротьбу за "Родіну", я мав на увазі те, що люди, які зобов'язані були це робити- виявилися неспроможними.
Як виявилися неспроможними? Здавалися?
Загалом мені лише одна терітторія відома, яка німців пропустила без супротиву.
Як ти ділиш землю й державу?Андрій: Прийшлося звичайним людям воювати. І не за державу, а за свою землю. Про це, до речі і Сталін казав.
Не розумію що в даній операціі означає твоє "кинули"Андрій:Ну не потрібно так брехати
http://ru.wikipedia.org/wiki/" target="_blankОборона_Севастополя_(1941—1942)
Що, були резерви, транспорт, але їх не послали в севастополь? Німці мали велику перевагу в воєнній силі, тому й перемогли
Брехня, дурниці.Андрій:В СРСР людина завжди була простим витратним матеріалом. І з втратами ніколи не рахувалися.
-
Eurofighter
Member
Ага виходить сурові "росіяни" значит чинили массово опір в кожному селі кожній хаті?Загалом мені лише одна терітторія відома, яка німців пропустила без супротиву.
Вот оно совецкая логікаЩо, були резерви, транспорт, але їх не послали в севастополь? Німці мали велику перевагу в воєнній силі, тому й перемогли
дивно а чому ж втрати красної армії як мінімум в два рази вищі за вермахт який воював на два фронти?!Брехня, дурниці.
-
Victor Kotyara
Member
Конечно глупости, http://ru.wikipedia.org/wiki/Тоцкие_войсковые_учения, и бегающие по крыше ЧАЭС призывники с лопатами наперевес тоже глупости.Брехня, дурниці.В СРСР людина завжди була простим витратним матеріалом. І з втратами ніколи не рахувалися.
-
Eurofighter
Member
На замітку добровольно(принудительно)и бегающие по крыше ЧАЭС призывники с лопатами наперевес тоже глупости.
-
-
Member
В тебе може так й виходить.Eurofighter:Ага виходить сурові "росіяни" значит чинили массово опір в кожному селі кожній хаті?
Я не за кожну хату говорив, а за тероиторію, котра пропустила німців без опору.
В радянських було 100 літаків, в німців - 1000Eurofighter:Вот оно совецкая логіка Манштейн в розпачі
Чого йому бути в розпачу...
Бо німці як кровожерні тварюки знищували людей.Eurofighter:дивно а чому ж втрати красної армії як мінімум в два рази вищі за вермахт який воював на два фронти?!
А славянам таке не властиво.
Й до речі, як добре без союзу. При ньому організованої злочинності не було.
Й фільмів зарубіжних не було - такоє казав, що це недобре.
Ну, зараз чудово. http://omon-moscow.livejournal.com/10734.html#cutid1" target="_blank
Добре жити при демократіі! Радіймо, любі друзі!!!Большинство из них росло в эпоху перестройки и гласности. По телевизоБольшинство из них росло в эпоху перестройки и гласности. По телевизору показывали красивую жизнь и сериалы про крутых пацанов. А непрекращающееся и повсеместное насилие стало одной из черт современной России. Избавившись от ненавистного советского прошлого, общество стало гораздо свободнее. Многие запреты просто исчезли. Убивать в одночасье стало очень просто. Расстрелять несколько человек ради сумки с деньгами, похоже, считается среди этих молодых людей такой же невинной шалостью, как у советских подростков привязать к кошачьему хвосту пустую консервную банку. Акции человеческой жизни резко упали на множество пунктов в рыночных отношениях современности…
-
Андрій
Member
Зустрічати повинна регулярна армія, а враховуючи її чисельність, ще й повинна була була зупинити і відкинути. Якось так, що німці майже до Москви дійшли.-: Ну а хто має воювати, тільки регулярна армія, чи всі хто має воєнний білет?
Як виявилися неспроможними? Здавалися?
Цікаво, чому б це-: Загалом мені лише одна терітторія відома, яка німців пропустила без супротиву.
Просто, для мене Україна, як територія і Україна, як держава, якою керують усілякі політикани- 2 різні речі.-:Як ти ділиш землю й державу?Андрій: Прийшлося звичайним людям воювати. І не за державу, а за свою землю. Про це, до речі і Сталін казав.
-: Не розумію що в даній операціі означає твоє "кинули"
Ну про брехню і дурниці вже відписали, хочеш, я ще приведу декілька прикладів?План эвакуации предусматривал вывоз только высшего и старшего командного состава армии и флота, партактива города. Оставшиеся, истекающие кровью красноармейцы и моряки, в том числе раненые и тяжелораненые, должны были быть брошены. В том числе были брошены свыше 30 тыс. раненых бойцов и командиров.[15][16] Около 700 человек начальствующего состава были счастливо вывезены подводными лодками, среди них например генерал И.Е. Петров. Оставшиеся бойцы и командиры смотрели как начальство шло спасаться. Генерал Петров едва не был застрелен автоматной очередью. Его закрыл собой подполковник Семечкин и был сражен пулей. Люди кричали им бранные слова... Игорь Маношин, выживший свидетель, ветеран войны, участник обороны :«Я хочу поделиться общим настроением наших участников обороны, которые оказались в плену. Общее настроение было такое — нас сдали в плен. Мы бы еще воевали и дрались. Я наблюдал людей. Ведь многие люди плакали от обиды и горечи, что так бесславно кончилась их жизнь, вернее служба в армии...» Картина не поддающаяся описанию. Малая часть, смогли уйти на лёгких плавсредствах Черноморского флота. Последние защитники Севастополя погибали в боях на мысе Херсонес. По ночам люди искали боеприпасы, пили морскую воду... Ужас добивания продолжался и после 4 июля. Среди командиров обороны стоит запомнить эти имена - начальник штаба береговой обороны полковник Иван Кабалюк и комиссар авиачастей Борис Михайлов - они не бросили солдат, не стали "эвакуироваться" - остались и приняли смерть в бою. И вечная им память.
Добавлено через 1 минуту 31 секунду:
-: В радянських було 100 літаків, в німців - 1000
Чого йому бути в розпачу...
Ну хоч би любий підручник з історії відкрив би чи що...
-
Victor Kotyara
Member
Ага, как и сексаЙ до речі, як добре без союзу. При ньому організованої злочинності не було.
PS:
...что тут добавить, он и не скрывает...Не понимаешь, что по постам на форуме, написанным специаольным образом, вообще никак нельзя судить об человеке.
Последний раз редактировалось Victor Kotyara 06.02.2012 17:43, всего редактировалось 1 раз.
-
-
Member
У нас атом военный, злой, вредный, да...Victor Kotyara:Конечно глупости, http://ru.wikipedia.org/wiki/" target="_blankТоцкие_войсковые_учения,
А мирный американский атом - только для пользы людей!!! Ведь если они не применяли защиты - то это значит что при демократии от атома вреда никакого!!!
Из твоей статьи:
Эксперимент не был беспрецедентным: ещё до Тоцких учений США совершили в тех же целях не меньше десятка взрывов (операция Buster-Jangle, операция Upshot-Knothole), было задействовано несколько тысяч солдат, зачастую вообще без каких-либо мер предосторожности (не говоря уже о том, что именно США единственными в мировой истории применили ядерное оружие против мирного населения)
До чего проклятый союз сша довёл....
Проклятая компартия, кровавый сталин стотыщмиллионов сожраных и расстреляных, все ни за что.
(Говорил уже с знакомым армянином?)
Сам бігав, чи сам заставляв?Eurofighter:На замітку добровольно(принудительно)
Добавлено через 1 минуту 41 секунду:
Не было никакого секса! А стомиллионный прирост после войны - это всё силой электричеества и пара!!!Victor Kotyara:Ага, как и секса
Проклятые комунисты, тупой союз...
-
Eurofighter
Member
ага а в росії чинили? чи в твоєму краї? суровий ти мужикЯ не за кожну хату говорив, а за тероиторію, котра пропустила німців без опору.
ага німці та наші лише літаками воювалиВ радянських було 100 літаків, в німців - 1000
може підрахуємо жертв ссср? гадаю їх буде більше ніж у нацистівБо німці як кровожерні тварюки знищували людей.
ссср багатонаціональна структура була там як і в рф не може застосовуватися приналежність жителів до однієї "групи" оскіль азіатів не меньше воювало.славянам
значить за 1 рік після розпаду завдяки диву почали виникати групи оз?При ньому організованої злочинності не було.
з цього треба було поччинати, пацієнт жив!Добре жити при демократіі! Радіймо, любі друзі!!!
-
Victor Kotyara
Member
Сказал, что за обвинение армян в воровстве материалов при строительстве Спитака тебя проклянут до седьмого колена, но тебе по поводу седьмого колена нет оснований беспокоиться(Говорил уже с знакомым армянином?)
-
Андрій
Member
Окрім США більше країн не існує?-: А мирный американский атом - только для пользы людей!!! Ведь если они не применяли защиты - то это значит что при демократии от атома вреда никакого!!!
-
Victor Kotyara
Member
Андрій, он имел ввиду, что если США пустили несколько своих людей "в расход", то потери на том же Тоцком полигоне это "Брехня, дурниці".
-
Scharfschutze
Member
цитата:
-:
Цікаво, чому б це
цитата:
Та ясно , чому.Зустрiчали хлiбом, сiллю своїх панiв.Зараз їздять самi до панiв додому, мабуть не можуть без них
-:
Цікаво, чому б це
цитата:
Та ясно , чому.Зустрiчали хлiбом, сiллю своїх панiв.Зараз їздять самi до панiв додому, мабуть не можуть без них