СССР

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Eurofighter
Member

Повідомлення

Не війни, а лякати.
Та й не 90, наче.
атомний авіаносець класу німіц 90 самольотів(50 винищувачів) зрівняли с землею ірак два рази, так налякали :gigi:
-
Member

Повідомлення

Eurofighter:атомний авіаносець класу німіц 90 самольотів(50 винищувачів) зрівняли с землею ірак два рази, так налякали
То нащо ж потрібна була сухопутна армія?
Eurofighter
Member

Повідомлення

Закріпити ефект від налякування.
-
Member

Повідомлення

До речі наскільки ми незалежні.
" target="_blank

Дивіться, люди, як нахабно американець бреше в очі.
Так, з такими стратегічними партнерами ми не пропадем.

Добавлено через 51 секунду:
Eurofighter:Закріпити ефект від налякування.
Ти диви... Виявляється авіаносця навіть для "на налякати" не вистачає...
Eurofighter
Member

Повідомлення

Ну це краще за найвищі ціни за газ у Європі.

Добавлено через 1 минуту 21 секунду:
Ти диви... Виявляється авіаносця навіть для "на налякати" не вистачає...
Ну поки, що не навчили вони свої авіаносці по землі ходити :laugh:
-
Member

Повідомлення

Eurofighter:Ну це краще за найвищі ціни за газ у Європі.
Дивлячись кому : /
Тим хто той газ продає - їм точно краще.
Eurofighter:Ну поки, що не навчили вони свої авіаносці по землі ходити
Тому вони й важливі лиш лдя США, бо США на окремому континенті.

Добавлено через 1 час 42 минуты 22 секунды:
Про КНДР
http://news2day.ru/kind_people/2293.html" target="_blank
Гыыыы!

Вот к чему приёмник с 1 программой приводит.
Андрій
Member

Повідомлення

-: Зсилку маєш?
А армія на кінець літа зі скількох мільйонів складалась?
http://lib.kharkov.ua/MEMUARY/1939-1945 ... c536603350" target="_blank
По кількості людей я помилився, про більшість ні.
А про боротьбу за "Родіну", я мав на увазі те, що люди, які зобов'язані були це робити- виявилися неспроможними. Прийшлося звичайним людям воювати. І не за державу, а за свою землю. Про це, до речі і Сталін казав.
-: Це коли нас мав хто хтів й куди хтів? Чи ти за останні 50 років.
Ну це зараз так вся африка.
Нам е ще куди падати.
Просив приклад Батьківщини без держави, я навів.
-: Ну купа дурниць, й шо?
Ну не потрібно так брехати ;)
http://ru.wikipedia.org/wiki/" target="_blankОборона_Севастополя_(1941—1942)

В СРСР людина завжди була простим витратним матеріалом. І з втратами ніколи не рахувалися.
-
Member

Повідомлення

Андрій:По кількості людей я помилився, про більшість ні.
Загалом зсилка хороша, добре видно там, як до нас прийшли доброзичливі европейці в гостину, але з розгону не бачу я там, скільки було призвано.
Андрій:А про боротьбу за "Родіну", я мав на увазі те, що люди, які зобов'язані були це робити- виявилися неспроможними.
Ну а хто має воювати, тільки регулярна армія, чи всі хто має воєнний білет?
Як виявилися неспроможними? Здавалися?
Загалом мені лише одна терітторія відома, яка німців пропустила без супротиву.
Андрій: Прийшлося звичайним людям воювати. І не за державу, а за свою землю. Про це, до речі і Сталін казав.
Як ти ділиш землю й державу?
Андрій:Ну не потрібно так брехати
http://ru.wikipedia.org/wiki/" target="_blankОборона_Севастополя_(1941—1942)
Не розумію що в даній операціі означає твоє "кинули"
Що, були резерви, транспорт, але їх не послали в севастополь? Німці мали велику перевагу в воєнній силі, тому й перемогли
Андрій:В СРСР людина завжди була простим витратним матеріалом. І з втратами ніколи не рахувалися.
Брехня, дурниці.
Eurofighter
Member

Повідомлення

Ага виходить сурові "росіяни" значит чинили массово опір в кожному селі кожній хаті? :laugh: що за :censoured: ?!?
Що, були резерви, транспорт, але їх не послали в севастополь? Німці мали велику перевагу в воєнній силі, тому й перемогли
Вот оно совецкая логіка :up: Манштейн в розпачі :laugh:
Брехня, дурниці.
дивно а чому ж втрати красної армії як мінімум в два рази вищі за вермахт який воював на два фронти?!
Victor Kotyara
Member

Повідомлення

В СРСР людина завжди була простим витратним матеріалом. І з втратами ніколи не рахувалися.
Брехня, дурниці.
Конечно глупости, http://ru.wikipedia.org/wiki/Тоцкие_войсковые_учения, и бегающие по крыше ЧАЭС призывники с лопатами наперевес тоже глупости.
Eurofighter
Member

Повідомлення

и бегающие по крыше ЧАЭС призывники с лопатами наперевес тоже глупости.
На замітку добровольно(принудительно)
-
Member

Повідомлення

Eurofighter:Ага виходить сурові "росіяни" значит чинили массово опір в кожному селі кожній хаті?
В тебе може так й виходить.
Я не за кожну хату говорив, а за тероиторію, котра пропустила німців без опору.
Eurofighter:Вот оно совецкая логіка Манштейн в розпачі
В радянських було 100 літаків, в німців - 1000
Чого йому бути в розпачу...
Eurofighter:дивно а чому ж втрати красної армії як мінімум в два рази вищі за вермахт який воював на два фронти?!
Бо німці як кровожерні тварюки знищували людей.
А славянам таке не властиво.

Й до речі, як добре без союзу. При ньому організованої злочинності не було.
Й фільмів зарубіжних не було - такоє казав, що це недобре.

Ну, зараз чудово. http://omon-moscow.livejournal.com/10734.html#cutid1" target="_blank
Большинство из них росло в эпоху перестройки и гласности. По телевизоБольшинство из них росло в эпоху перестройки и гласности. По телевизору показывали красивую жизнь и сериалы про крутых пацанов. А непрекращающееся и повсеместное насилие стало одной из черт современной России. Избавившись от ненавистного советского прошлого, общество стало гораздо свободнее. Многие запреты просто исчезли. Убивать в одночасье стало очень просто. Расстрелять несколько человек ради сумки с деньгами, похоже, считается среди этих молодых людей такой же невинной шалостью, как у советских подростков привязать к кошачьему хвосту пустую консервную банку. Акции человеческой жизни резко упали на множество пунктов в рыночных отношениях современности…
Добре жити при демократіі! Радіймо, любі друзі!!!
Андрій
Member

Повідомлення

-: Ну а хто має воювати, тільки регулярна армія, чи всі хто має воєнний білет?
Як виявилися неспроможними? Здавалися?
Зустрічати повинна регулярна армія, а враховуючи її чисельність, ще й повинна була була зупинити і відкинути. Якось так, що німці майже до Москви дійшли.
-: Загалом мені лише одна терітторія відома, яка німців пропустила без супротиву.
Цікаво, чому б це :rolleyes:
-:
Андрій: Прийшлося звичайним людям воювати. І не за державу, а за свою землю. Про це, до речі і Сталін казав.
Як ти ділиш землю й державу?
Просто, для мене Україна, як територія і Україна, як держава, якою керують усілякі політикани- 2 різні речі.
-: Не розумію що в даній операціі означає твоє "кинули"
План эвакуации предусматривал вывоз только высшего и старшего командного состава армии и флота, партактива города. Оставшиеся, истекающие кровью красноармейцы и моряки, в том числе раненые и тяжелораненые, должны были быть брошены. В том числе были брошены свыше 30 тыс. раненых бойцов и командиров.[15][16] Около 700 человек начальствующего состава были счастливо вывезены подводными лодками, среди них например генерал И.Е. Петров. Оставшиеся бойцы и командиры смотрели как начальство шло спасаться. Генерал Петров едва не был застрелен автоматной очередью. Его закрыл собой подполковник Семечкин и был сражен пулей. Люди кричали им бранные слова... Игорь Маношин, выживший свидетель, ветеран войны, участник обороны :«Я хочу поделиться общим настроением наших участников обороны, которые оказались в плену. Общее настроение было такое — нас сдали в плен. Мы бы еще воевали и дрались. Я наблюдал людей. Ведь многие люди плакали от обиды и горечи, что так бесславно кончилась их жизнь, вернее служба в армии...» Картина не поддающаяся описанию. Малая часть, смогли уйти на лёгких плавсредствах Черноморского флота. Последние защитники Севастополя погибали в боях на мысе Херсонес. По ночам люди искали боеприпасы, пили морскую воду... Ужас добивания продолжался и после 4 июля. Среди командиров обороны стоит запомнить эти имена - начальник штаба береговой обороны полковник Иван Кабалюк и комиссар авиачастей Борис Михайлов - они не бросили солдат, не стали "эвакуироваться" - остались и приняли смерть в бою. И вечная им память.
Ну про брехню і дурниці вже відписали, хочеш, я ще приведу декілька прикладів?

Добавлено через 1 минуту 31 секунду:
-: В радянських було 100 літаків, в німців - 1000
Чого йому бути в розпачу...
:facepalm:
Ну хоч би любий підручник з історії відкрив би чи що...
Victor Kotyara
Member

Повідомлення

Й до речі, як добре без союзу. При ньому організованої злочинності не було.
Ага, как и секса :facepalm:

PS:
Не понимаешь, что по постам на форуме, написанным специаольным образом, вообще никак нельзя судить об человеке.
...что тут добавить, он и не скрывает...
Востаннє редагувалось 06.02.2012 17:43 користувачем Victor Kotyara, всього редагувалось 1 раз.
-
Member

Повідомлення

Victor Kotyara:Конечно глупости, http://ru.wikipedia.org/wiki/" target="_blankТоцкие_войсковые_учения,
У нас атом военный, злой, вредный, да...

А мирный американский атом - только для пользы людей!!! Ведь если они не применяли защиты - то это значит что при демократии от атома вреда никакого!!!
Из твоей статьи:
Эксперимент не был беспрецедентным: ещё до Тоцких учений США совершили в тех же целях не меньше десятка взрывов (операция Buster-Jangle, операция Upshot-Knothole), было задействовано несколько тысяч солдат, зачастую вообще без каких-либо мер предосторожности (не говоря уже о том, что именно США единственными в мировой истории применили ядерное оружие против мирного населения)

До чего проклятый союз сша довёл....
Проклятая компартия, кровавый сталин стотыщмиллионов сожраных и расстреляных, все ни за что.

(Говорил уже с знакомым армянином?)
Eurofighter:На замітку добровольно(принудительно)
Сам бігав, чи сам заставляв?

Добавлено через 1 минуту 41 секунду:
Victor Kotyara:Ага, как и секса
Не было никакого секса! А стомиллионный прирост после войны - это всё силой электричеества и пара!!!

Проклятые комунисты, тупой союз...
Eurofighter
Member

Повідомлення

Я не за кожну хату говорив, а за тероиторію, котра пропустила німців без опору.
ага а в росії чинили? чи в твоєму краї? суровий ти мужик :laugh:
В радянських було 100 літаків, в німців - 1000
ага німці та наші лише літаками воювали :laugh:
Бо німці як кровожерні тварюки знищували людей.
може підрахуємо жертв ссср? гадаю їх буде більше ніж у нацистів
славянам
ссср багатонаціональна структура була там як і в рф не може застосовуватися приналежність жителів до однієї "групи" оскіль азіатів не меньше воювало.
При ньому організованої злочинності не було.
значить за 1 рік після розпаду завдяки диву почали виникати групи оз? :laugh:
Добре жити при демократіі! Радіймо, любі друзі!!!
з цього треба було поччинати, пацієнт жив! :gigi:
Victor Kotyara
Member

Повідомлення

(Говорил уже с знакомым армянином?)
Сказал, что за обвинение армян в воровстве материалов при строительстве Спитака тебя проклянут до седьмого колена, но тебе по поводу седьмого колена нет оснований беспокоиться ;)
Андрій
Member

Повідомлення

-: А мирный американский атом - только для пользы людей!!! Ведь если они не применяли защиты - то это значит что при демократии от атома вреда никакого!!!
Окрім США більше країн не існує?
Victor Kotyara
Member

Повідомлення

Андрій, он имел ввиду, что если США пустили несколько своих людей "в расход", то потери на том же Тоцком полигоне это "Брехня, дурниці".
Scharfschutze
Member

Повідомлення

цитата:
-:
Цікаво, чому б це
цитата:
Та ясно , чому.Зустрiчали хлiбом, сiллю своїх панiв.Зараз їздять самi до панiв додому, мабуть не можуть без них :-/
Закрито