yuriy_dd: ↑
10.06.2026 19:16хто у світі протестував максимальний можливий час автономної роботи макбука? Просто реальний тест з описом умов, раптом всі оглядачі брешуть
ти з теми не з'їжджай, Юрчік. до чого тут макбук, коли у мене аймак?
і знову. до чого ти згадав ноут, якщо я кажу, що у мене аймак на армі? відповіді, звичайно не буде.
та всім зрозуміло, що ти криворукий, це можна було і не писати.
те, що ти з володєй811 Біба і Боба написали ще на першій сторінці цього епічного топіку
це не дивно, звичайно.
yuriy_dd: ↑
10.06.2026 19:16мені потрібні скріни - наприклад заміряти споживання в різних умовах, спробувати визначити споживання монітору і тд.
так я ж кажу тобі, давай зустрінемось, я візьму аймак, у мене для нього спец. сумка є для транспортування, там на місці все заміряємо, скрінів наробимо, уух весело буде. заодно і поспілкуємось. ти злякався, чи що?
ти казав, що ноут у тебе "для більшості роботи". ти сам так і написав, якщо почнеш заперечувати, я наведу цитату. значить більшість роботи ти виконуєш не за декстопом. але сказати свій юзер кейс ти соромишся, еге ж?

що ж там такого постидного у тебе на "мобільній" роботі, Юзік?
і який ти робиш з цього висновок? що за ноутом ергономічно і продуктивно працювати?
для орбстаку питання, звичайно ж не в економії батареї, воно там іде бонусом, мета у розробників зовсім інша, ти мені бабушку не лохмать.
1) я написав: "і як тут можна наводити "рекламу виробників ноутів" в якості аргумента?"
2) Юзя відповів цитуючи це моє питання: "бо на основі цього люди обирають."
3) я продовжив: "які люди? дівчата в віці до 20 рочків, які думають що вони будуть як в рілзах на пляжі робити роботу на енергоефективному армі попиваючи коктейль?"
4) Юзя забув про рекламу ноутів і ось вже з'їжджає на дата центри.
тому що це легко продається, очевидно. ти вперше зіткнувся з тим що в маркетингу одне а в реальному житті інше?
а головою ти здатен подумати? де і як працюють люди, що працюють на комп'ютерах? що таке офіс? як виглядають домашні сетапи фрілансерів? як виглядають сетапи монтажерів? давай проаналізуємо.