а для мене це позиція типу "я розумний ти дурак", з відсутністю критичного мислення чи якихось спроб довестиorange_deer: ↑ 08.06.2026 12:58ля мене та інших користувачів тут leif досить чітко свою позицію пояснив
але вам підходить - то може зустрінтесь разом та й поспілкуйтесь
що йому заважає зараз сказати?orange_deer: ↑ 08.06.2026 12:58і вам же сказав що аргументи, докази і тд будуть у живій розмові
і знову приклад?orange_deer: ↑ 08.06.2026 12:58а від незручних для вас доказів чи аргументів ви просто ухиляєтесь чи переводите стрілки.
а як стосовно вас? як там стосовно лінійної розрядки батареї макбука? графік батареї ви дали - ви вже знаєте що це за графік - що на осі х, що на осі у? а систему команд проца для не розріджених матриць? та я вже не памятаю ту всю к-ть маячні яку ви несли, і просто ухилились від відповідей
а ви знаєте чому процеси на серверах одно-потокові? адже ж легко запустити задачу відразу на всі доступні потокиorange_deer: ↑ 08.06.2026 12:58а парсять текст в однопотік наприклад
сподобалась фраза? що є заперечити по суті?orange_deer: ↑ 08.06.2026 12:58наприклад
ще до війни. Хоча дружина може.
Бачив якраз відео порівняння в які моделі літаків які моделі маків влізуть. Так 13 - всюди, а 15 - вже ні.
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
а це до чого? я сказав що мучитись в літаку з 13?orange_deer: ↑ 08.06.2026 12:58щоб не мучитись з 13дюймів.
це ви leif розказуйте який хоче з десктопом лізти всюди і інших варіантів не приймає