Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Мда. І ось я знову повернувся до віктрона...

Вже примірявся до деї

Потім вже була думка взяти народного китайця, в майстерні зробити теплий зимній куточок, хай він там собі гудить скільки влізе.

Але після болгарок, фекального насоса, циркулярки, тримера (оце все в межах 750-1300Вт) і фінішного знущання над кіловатним Кулоном у вигляді зварки в гаражі осьо на днях, таки стали закрадатися думки що мені все ж таки треба низькочастотне обладнання :-/

Потихеньку готуюся до СЕС. Землю вже зробив, дах тепер треба підготувати, бо планую до 10 панелей на схід + до 10 панелей на захід. :shuffle:
acm_fan
HWBOT OC Team

Z440_User: 05.04.2026 23:44Сусідському Anenji 6,2kW не подобається керхер на 3кВт.
Після 3-4 рази насос керхера включається, а потім інвертор йде в захист.
Після скидання знову є 3-4 включення керхера до падіння інвертора в захист.

В розмові сусід пожалівся... :dontknow:
Иронично, что именно от Вас этот пост был, если мойку не выдержал инвертор, то сварочник смог бы? :rolleyes:
спойлер
Мы же про работу, а не тестовую искру :gigi:
Z440_User
Member

acm_fan, доречі, забув.
Але в загальному, кінцева мета різна.
Він про сонце навіть не чухається. В нього воно суто як UPS для всього будинку працює

Я ж дивлюся на побудову СЕС та "відключення" від тієї однофазної лінії що йде по стовпах з напругою 190-205В.
П.С. Ось зараз, в 01:35, напруга мережі набралась аж 217В :gigi:
Hotspur
Member

Z440_User: 02.08.2026 23:30Кіловатного кулона за 14кгрн можеш хоч завтра собі виписати.
ще раз кажу він маленький. треба 2000 ну хоча б 1700. а вони їх не роблять

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Z440_User: 03.08.2026 00:59Мда. І ось я знову повернувся до віктрона...

Вже примірявся до деї
забудь про дею. мої китайці роблять трансформаторники 12000 :gigi: 48V вага не знаю кілограм 70 думаю :lol:
Ответить