Та ні, самі перші були гівняними трішки більше ніж всі. Лише в самих других з'явились варіації подорожче-покраще. А в самих третіх дехто (передаю привіт лижам) деграднув і по витіканню очей в дуже геймерських моніторах може дати фору самим першим, незважаючи на зовсім недешеву вартість. Розгін матриць не всюди вдало пройшов.FirstTDM: ↑ 16.08.2025 22:15Вот тут и есть истина - нормальные, а не самые дешевые LCD вполне себе комфортны для глаз... даже самые первые...
Новости
Последние статьи и обзоры
Геймери все частіше купують OLED-монітори. Обсяги поставок за підсумками року зростуть на 86%
-
Scoffer
Member
-
Scoffer
Member
Я це про що, не треба так в лоб казати що прям всі LCD краще будь-яких CRT. Не всі і не завжди, були варіації.
Так само з олед буває проходиш повз якогось телека в магазі, дивишся, і думаєш щось накшталт "та ну нафіг таке додому ставити, кольори як під потужними медикаментами". Але знову ж таки не всі оледи наркоманські. І точно так само не кожен олед краще за гарного IPS.
Так само з олед буває проходиш повз якогось телека в магазі, дивишся, і думаєш щось накшталт "та ну нафіг таке додому ставити, кольори як під потужними медикаментами". Але знову ж таки не всі оледи наркоманські. І точно так само не кожен олед краще за гарного IPS.
-
FirstTDM
Member
Вполне может быть и так... мы долго не решались перейти с CRT на "плоские" - дизайнеры протестовалиScoffer: ↑ 16.08.2025 23:16Та ні, самі перші були гівняними трішки більше ніж всі. Лише в самих других з'явились варіації подорожче-покраще
-
OldGoodGames
Member
та я навіть не про радянську кажу, навіть та електроника ще років 15 була надійнішою ніж заразwaryag: ↑ 16.08.2025 18:07Не була вона надійніша. Мала кращу ремонтопридатність? Можливо, але не факт. Просто зараз займатися ремонтом у радянському стилі невигідно.OldGoodGames: ↑ 16.08.2025 17:33нічого смішного
тв наприклад коштував пару зп і на нього копили, зараз можно просто забігти і купити тв за умовні 100$,
техніка була простіша і надійніша, запитайте будь-кого майстра електронщика, зараз за низької ціні і якість низька,
стосовно розеток у людей "з руками" усе працювало добре
-
waryag
Member
Людь навпаки, оцінив ЛСД.Scoffer: ↑ 16.08.2025 21:55Від перших LCD очі витікали за хвилини. Власне, досі існують що TN, що IPS, на котрі боляче дивитись. Буквально.
Я колись трішки відповідав на закупівлі, і дуже сильно розісрався з боссами на цю тему бо людь в офісі приходив і через один скаржився що очі болять, а боссам треба було зекономити 200 гривнів на моніторі і за це вже вони отримали примію)))
Які були не про економію - вони були дорожче, хай там було 17 дюймів замість 19.
-
OldGoodGames
Member
так згоден, але для кожного покоління гейменів найкращі ігори будуть ті перші ігори на яких вони зростали і знайомились зі світом ігор,Vlaad13: ↑ 16.08.2025 18:45я думаю що просто в нас росте планка до контенту - ми хочемо щоб майбутній контент був кращий за попередній, але так не завжди може бутиOldGoodGames: ↑ 16.08.2025 17:53
ні до чого,
раніше було краще©
бо від якості/швидкодії техніки сучасний контент цікавіше не стане![]()
бо такі ігри як Кіберпанк чи Елден виходять дуже рідко і треба прям щоб зорі на небі зійшлися щоб ми отримали хочаб приблизно щось подібне на ці шедеври
можливо майбутній Відьмак буде таковим
тобто у наступних/минулих поколінь геймерів будуть/були свої умовні кіберпанки/відьмаки
-
Gold_Star
Member
Scoffer: ↑ 16.08.2025 23:21"та ну нафіг таке додому ставити, кольори як під потужними медикаментами".
waryag: ↑ 16.08.2025 23:31Людь навпаки, оцінив ЛСД.
Не знаю як ви, панове, а я особисто на QD-OLED можу рівень "кислоти" підняти буквально кількома кліками на пульті. Спеціально для тих, хто вірить у витікання очей від оледу.
-
waryag
Member
Там була розмова про перехід з CRT на LCD, OLED не було і в планах.Gold_Star: ↑ 16.08.2025 23:39![]()
Не знаю як ви, панове, а я особисто на QD-OLED можу рівень "кислоти" підняти буквально кількома кліками на пульті. Спеціально для тих, хто вірить у витікання очей від оледу.
-
Gold_Star
Member
waryag
Так, дякую що попередили
Так, дякую що попередили
-
Alexsandr
Member
Тогда была неявная компания, ЭЛТ мерцают, плохо для глаз, а плоские не мерцают мол.waryag: ↑ 16.08.2025 23:31 Людь навпаки, оцінив ЛСД.
Які були не про економію - вони були дорожче, хай там було 17 дюймів замість 19.
-
Alexsandr
Member
Это еще очень сильно зависит от человека. Одному нормально, другому 10-15 минут и голова чугунная.Scoffer: ↑ 16.08.2025 21:55 Від перших LCD очі витікали за хвилини. Власне, досі існують що TN, що IPS, на котрі боляче дивитись. Буквально.
Я колись трішки відповідав на закупівлі, і дуже сильно розісрався з боссами на цю тему бо людь в офісі приходив і через один скаржився що очі болять, а боссам треба було зекономити 200 гривнів на моніторі і за це вже вони отримали примію)))
-
Telcontar
Member
FirstTDM
Наче вже у серпні-вересні повинні вийти перші Gigabyte MO27Q28G.
Наче вже у серпні-вересні повинні вийти перші Gigabyte MO27Q28G.