Геймери все частіше купують OLED-монітори. Обсяги поставок за підсумками року зростуть на 86%

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

FirstTDM: 16.08.2025 22:15Вот тут и есть истина - нормальные, а не самые дешевые LCD вполне себе комфортны для глаз... даже самые первые...
Та ні, самі перші були гівняними трішки більше ніж всі. Лише в самих других з'явились варіації подорожче-покраще. А в самих третіх дехто (передаю привіт лижам) деграднув і по витіканню очей в дуже геймерських моніторах може дати фору самим першим, незважаючи на зовсім недешеву вартість. Розгін матриць не всюди вдало пройшов.
Scoffer
Member

Я це про що, не треба так в лоб казати що прям всі LCD краще будь-яких CRT. Не всі і не завжди, були варіації.
Так само з олед буває проходиш повз якогось телека в магазі, дивишся, і думаєш щось накшталт "та ну нафіг таке додому ставити, кольори як під потужними медикаментами". Але знову ж таки не всі оледи наркоманські. І точно так само не кожен олед краще за гарного IPS.
FirstTDM
Member

Scoffer: 16.08.2025 23:16Та ні, самі перші були гівняними трішки більше ніж всі. Лише в самих других з'явились варіації подорожче-покраще
Вполне может быть и так... мы долго не решались перейти с CRT на "плоские" - дизайнеры протестовали :) Потом купили LCD Sony - наверное это были не первые модели... и пошло поехало...
OldGoodGames
Member

waryag: 16.08.2025 18:07
OldGoodGames: 16.08.2025 17:33нічого смішного :)
тв наприклад коштував пару зп і на нього копили, зараз можно просто забігти і купити тв за умовні 100$,
техніка була простіша і надійніша, запитайте будь-кого майстра електронщика, зараз за низької ціні і якість низька,
стосовно розеток у людей "з руками" усе працювало добре
Не була вона надійніша. Мала кращу ремонтопридатність? Можливо, але не факт. Просто зараз займатися ремонтом у радянському стилі невигідно.
та я навіть не про радянську кажу, навіть та електроника ще років 15 була надійнішою ніж зараз
waryag
Member

Scoffer: 16.08.2025 21:55Від перших LCD очі витікали за хвилини. Власне, досі існують що TN, що IPS, на котрі боляче дивитись. Буквально.
Я колись трішки відповідав на закупівлі, і дуже сильно розісрався з боссами на цю тему бо людь в офісі приходив і через один скаржився що очі болять, а боссам треба було зекономити 200 гривнів на моніторі і за це вже вони отримали примію)))
Людь навпаки, оцінив ЛСД.
Які були не про економію - вони були дорожче, хай там було 17 дюймів замість 19.
OldGoodGames
Member

Vlaad13: 16.08.2025 18:45
OldGoodGames: 16.08.2025 17:53
ні до чого,
раніше було краще© :D
бо від якості/швидкодії техніки сучасний контент цікавіше не стане ;)
я думаю що просто в нас росте планка до контенту - ми хочемо щоб майбутній контент був кращий за попередній, але так не завжди може бути
бо такі ігри як Кіберпанк чи Елден виходять дуже рідко і треба прям щоб зорі на небі зійшлися щоб ми отримали хочаб приблизно щось подібне на ці шедеври
можливо майбутній Відьмак буде таковим
так згоден, але для кожного покоління гейменів найкращі ігори будуть ті перші ігори на яких вони зростали і знайомились зі світом ігор,
тобто у наступних/минулих поколінь геймерів будуть/були свої умовні кіберпанки/відьмаки
Gold_Star
Member

Scoffer: 16.08.2025 23:21"та ну нафіг таке додому ставити, кольори як під потужними медикаментами".
waryag: 16.08.2025 23:31Людь навпаки, оцінив ЛСД.
:insane: :horror:
Не знаю як ви, панове, а я особисто на QD-OLED можу рівень "кислоти" підняти буквально кількома кліками на пульті. Спеціально для тих, хто вірить у витікання очей від оледу.
waryag
Member

Gold_Star: 16.08.2025 23:39:insane: :horror:
Не знаю як ви, панове, а я особисто на QD-OLED можу рівень "кислоти" підняти буквально кількома кліками на пульті. Спеціально для тих, хто вірить у витікання очей від оледу.
Там була розмова про перехід з CRT на LCD, OLED не було і в планах.
Gold_Star
Member

waryag
Так, дякую що попередили :)
Alexsandr
Member

waryag: 16.08.2025 23:31 Людь навпаки, оцінив ЛСД.
Які були не про економію - вони були дорожче, хай там було 17 дюймів замість 19.
Тогда была неявная компания, ЭЛТ мерцают, плохо для глаз, а плоские не мерцают мол.
Alexsandr
Member

Scoffer: 16.08.2025 21:55 Від перших LCD очі витікали за хвилини. Власне, досі існують що TN, що IPS, на котрі боляче дивитись. Буквально.
Я колись трішки відповідав на закупівлі, і дуже сильно розісрався з боссами на цю тему бо людь в офісі приходив і через один скаржився що очі болять, а боссам треба було зекономити 200 гривнів на моніторі і за це вже вони отримали примію)))
Это еще очень сильно зависит от человека. Одному нормально, другому 10-15 минут и голова чугунная.
Telcontar
Member

FirstTDM
Наче вже у серпні-вересні повинні вийти перші Gigabyte MO27Q28G.
Ответить