А БП в системе какой?
не могут быть 5 шнурков неисправными - тут и жёсткий диск виноват (60%), или БП (40%).
Останні статті і огляди
Новини
Проблема з включенням режиму AHCI(вирішено) та помилкою в HDtune
-
dsncorp
Member
-
archibalt
Member
та ні, на рахунок мусорки я пошутив, буде працювати до посліднього вздоху і навіть тоді не викину, розберу і зроблю щось прикольнеНу и зря, я повторю, что данный параметр в вашем смарте в норме! Просто лишь было 9 ошибок записи и всё! А что б не пугала прога словом: warning юзайте другие проги (тот же эверест)
Опа три пятёрки сообщений
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
якщо не помиляюсь в профілі вказано, ну менш з тим Chieftec CFT 650-14C так що думаю навряд чи з ним все норм, поки що з його сторони косяків не замічав, доречі, а як саме БЖ може вплинути на даний параметр UDMA?30.03.2011 22:18 Профиль Ответить с цитатой ЛС Сообщить модераторам
А БП в системе какой?
-
dsncorp
Member
Если проблема не в шнурах сата, то стоит искать проблему либо в грязных/плохих контактах, либо не качественном питании которое может давать бп. Если значение не увеличивается, то возможно явление было единоразовое (плохо воткнули шнур к примеру).
-
archibalt
Member
dsncorp бум надіятись що більше не повториться, контакти почистив, все перепідключив і буду ![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)
![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)