В Європі відеокарти GeForce RTX 50-ї серії за останній рік подорожчали в середньому на 66%

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

S0N1C, словами важко написати? Не буду я зі смарта дивитись, це не зручно.
Це все рівно не змінить того, що червона буде слабше в цьому. Там продуктивність сильно просідає і з оглядів, і на своїх спробах.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис
Та чого, промені в 9070хт як раз цілком собі нічогенькі, підтягнули ж як раз в цій серії.

Так, профіт вийде некислий, купив за 125, покористувався 16місяців, продав ну нехай за 225, в плюсі на соточку. Береш за 45тищ 9070хт — залишається 180 на руках. Жирно жирно, нічо не скажеш :think:
S0N1C
Member

Повідомлення

leif
або залишитися без грошей і карти - кидок олх, згоріла на складі, вкрав кур"єр, трубою по голові при зустрічі :rotate:
mertvei
Member

Повідомлення

kairo
Так то оно ,так по закону,но в нашій країні,закону нема,ні ти звісно можеш судитися років 10 .
leif
Member

Повідомлення

S0N1C
Та нє, олх'ом я б таке не пересилав. Тільки особиста зустріч.

В Києві батька можу попросити, по Львову сам зустрітись. Ризик "трубою по голові" канеш серйозно.

Скільки кєнтів брати на зустріч? 2х вистачить? Чи більше?

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
mertvei
Я так розумію ви купуєте залізо без гарантії і так пояснюєте собі що це правильний вибір? ;)

Не обов'язково всіх навколо в цьому переконувати.
kairo
Member

Повідомлення

erkins007
mertvei
В цьому світі може бути все, що завгодно, але в цілому, мають повертати по вартості товару на день повернення або по вартості аналогічного товару.
erkins007
Member

Повідомлення

kairo
Мають і по вказаній ціні продавати, навіть якщо це помилка магазину, але тут не вгадаєш на практиці. Артлайн мені продав 64гб ддр5 за 6к грн, а от розетка ссд за 1900 грн тупо скасувала замовлення і плювати там хотіла на законодавство.
mertvei
Member

Повідомлення

leif
Та ні купляю я ,як раз з гарантією,але навіть с Брейн,итбокс, сам стикався вертають гроші по чеку,доказуй не доказуй хочеш судись,але нерви гроші час,і дуже довго якщо докажешь.

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
kairo
Мають ти абсолютно правий але в нас в ,крайні на покупців і людей ,плювати коли гроші отримали .

Отправлено спустя 4 минуты 58 секунд:
leif
І потім ще гадай ,які в нас інтернет магазини надійні,бо дуже багато інтернет магазинів які в нас вважають,надійними ,я б такими не назвав.Тому в нас в країні,кто би що не говорив гарантія ,це лотерея да і по всьому світу,в відомих вендорів таке вже е.

Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
leif
А бігати потім,з заявами в відділ споживачів щось доказувати ,це з разряда промовчу, особливо якщо часу не безмежно.
Востаннє редагувалось 08.10.2026 16:19 користувачем mertvei, всього редагувалось 1 раз.
big_bang
Member

Повідомлення

гарна інвестиція вийшла для когось
mertvei
Member

Повідомлення

е в ,нас взагалі не буду ,тикати які інтернет магазини які людям гроші по пів року вертають,і нічого їм зробити люди не можуть це наше законодавство.
kairo
Member

Повідомлення

mertvei: ↑ 08.10.2026 16:16е в ,нас взагалі не буду ,тикати які інтернет магазини які людям гроші по пів року вертають,і нічого їм зробити люди не можуть це наше законодавство.
Мені Розетка та КТС повертали кошти за пару днів.
mertvei
Member

Повідомлення

Що би кто не говорив , в Україні гарантія лотерея,да і така тенденція вимальовується схоже по всьому світу, скільки вже випадків в інеті.

Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
kairo
Я не про розетку,там по хотлайну е унікальні магазини і що саме головне тримаються на хотлайну.
leif
Member

Повідомлення

Статися дійсно може всяке, я з цим не сперечаюсь) і гарантія від гарантії різниться. Тому ту ж 5090 я свідомо купував в розетці, хоч це і була не найнижча ціна

Відправлено через 48 секунд:
Так само пам'ять та ссд в телемарті, теж тому що статистично у випадку чого з великими магазинами куди менше питань виникає
mertvei
Member

Повідомлення

kairo
І як ти думаєшь розетка тобі би гроші,би повернула би по реальній ціна ,як приклад за 5090,а не по чеку ? Щось я зовсім тому не впевнений.
S0N1C
Member

Повідомлення

ну розетка точно по дефолту буде намагатися всучити суму по чеку :shuffle:

та і карт в них немає :rotate:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 08.10.2026 16:29 користувачем S0N1C, всього редагувалось 1 раз.
mertvei
Member

Повідомлення

Я думаю не багато би ,в нас інет магазинів повернули реальну ціну,А якщо чесно кажучи думаю нікто різниця там уже досягати150000 тис гривень ,це 5090,хіба вимагати заміну но знову ж таки дефеціт.
Востаннє редагувалось 08.10.2026 16:32 користувачем mertvei, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

mertvei: ↑ 08.10.2026 16:26 kairo
І як ти думаєшь розетка тобі би гроші,би повернула би по реальній ціна ,як приклад за 5090,а не по чеку ? Щось я зовсім тому не впевнений.
Тут лише на практиці можна про це дізнатись.

Я в 2023му вертав комплект DDR5 32ГБ 7200 за 6000грн. Можливо і не варто було.
Востаннє редагувалось 08.10.2026 16:30 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

mertvei
Дай Бог перевіряти не доведеться, але думаю, що скоріше за все або видали нову карту або повернули по нинішній вартості. Навіщо їм зі мною сваритись коли я у них за останні 19 років стільки всього купив, банально вигідніше з точки зору ведення бізнесу :)

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
S0N1C: ↑ 08.10.2026 16:27 ну розетка точно по дефолту буде намагатися всучити суму по чеку :shuffle:

спойлер
Зображення
Головне, щоб не трубою по голові :laugh:
S0N1C
Member

Повідомлення

S0N1C: ↑ 08.10.2026 16:27 ну розетка точно по дефолту буде намагатися всучити суму по чеку :shuffle:

спойлер
Зображення
або якщо вдатися в конспірацію, відправлять на СЦ, скажуть шо є сліди втручання/фізичні пошкодження, повернуть царапану картку і гудбай :shuffle:
і класти їм на ті 19 років бізнесу з тобою, тут і зараз 300к - оце варто
leif
Member

Повідомлення

S0N1C
Ну тобі видніше, звичайно
Відповісти