Новини
Останні статті і огляди
В Європі відеокарти GeForce RTX 50-ї серії за останній рік подорожчали в середньому на 66%
-
Барбарис
Member
S0N1C, словами важко написати? Не буду я зі смарта дивитись, це не зручно.
Це все рівно не змінить того, що червона буде слабше в цьому. Там продуктивність сильно просідає і з оглядів, і на своїх спробах.
Це все рівно не змінить того, що червона буде слабше в цьому. Там продуктивність сильно просідає і з оглядів, і на своїх спробах.
-
leif
Member
Барбарис
Та чого, промені в 9070хт як раз цілком собі нічогенькі, підтягнули ж як раз в цій серії.
Так, профіт вийде некислий, купив за 125, покористувався 16місяців, продав ну нехай за 225, в плюсі на соточку. Береш за 45тищ 9070хт — залишається 180 на руках. Жирно жирно, нічо не скажеш
Та чого, промені в 9070хт як раз цілком собі нічогенькі, підтягнули ж як раз в цій серії.
Так, профіт вийде некислий, купив за 125, покористувався 16місяців, продав ну нехай за 225, в плюсі на соточку. Береш за 45тищ 9070хт — залишається 180 на руках. Жирно жирно, нічо не скажеш
-
S0N1C
Member
leif
або залишитися без грошей і карти - кидок олх, згоріла на складі, вкрав кур"єр, трубою по голові при зустрічі
або залишитися без грошей і карти - кидок олх, згоріла на складі, вкрав кур"єр, трубою по голові при зустрічі
-
mertvei
Member
kairo
Так то оно ,так по закону,но в нашій країні,закону нема,ні ти звісно можеш судитися років 10 .
Так то оно ,так по закону,но в нашій країні,закону нема,ні ти звісно можеш судитися років 10 .
-
leif
Member
S0N1C
Та нє, олх'ом я б таке не пересилав. Тільки особиста зустріч.
В Києві батька можу попросити, по Львову сам зустрітись. Ризик "трубою по голові" канеш серйозно.
Скільки кєнтів брати на зустріч? 2х вистачить? Чи більше?
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
mertvei
Я так розумію ви купуєте залізо без гарантії і так пояснюєте собі що це правильний вибір?
Не обов'язково всіх навколо в цьому переконувати.
Та нє, олх'ом я б таке не пересилав. Тільки особиста зустріч.
В Києві батька можу попросити, по Львову сам зустрітись. Ризик "трубою по голові" канеш серйозно.
Скільки кєнтів брати на зустріч? 2х вистачить? Чи більше?
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
mertvei
Я так розумію ви купуєте залізо без гарантії і так пояснюєте собі що це правильний вибір?
Не обов'язково всіх навколо в цьому переконувати.
-
kairo
Member
erkins007
mertvei
В цьому світі може бути все, що завгодно, але в цілому, мають повертати по вартості товару на день повернення або по вартості аналогічного товару.
mertvei
В цьому світі може бути все, що завгодно, але в цілому, мають повертати по вартості товару на день повернення або по вартості аналогічного товару.
-
erkins007
Member
kairo
Мають і по вказаній ціні продавати, навіть якщо це помилка магазину, але тут не вгадаєш на практиці. Артлайн мені продав 64гб ддр5 за 6к грн, а от розетка ссд за 1900 грн тупо скасувала замовлення і плювати там хотіла на законодавство.
Мають і по вказаній ціні продавати, навіть якщо це помилка магазину, але тут не вгадаєш на практиці. Артлайн мені продав 64гб ддр5 за 6к грн, а от розетка ссд за 1900 грн тупо скасувала замовлення і плювати там хотіла на законодавство.
-
mertvei
Member
leif
Та ні купляю я ,як раз з гарантією,але навіть с Брейн,итбокс, сам стикався вертають гроші по чеку,доказуй не доказуй хочеш судись,але нерви гроші час,і дуже довго якщо докажешь.
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
kairo
Мають ти абсолютно правий але в нас в ,крайні на покупців і людей ,плювати коли гроші отримали .
Отправлено спустя 4 минуты 58 секунд:
leif
І потім ще гадай ,які в нас інтернет магазини надійні,бо дуже багато інтернет магазинів які в нас вважають,надійними ,я б такими не назвав.Тому в нас в країні,кто би що не говорив гарантія ,це лотерея да і по всьому світу,в відомих вендорів таке вже е.
Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
leif
А бігати потім,з заявами в відділ споживачів щось доказувати ,це з разряда промовчу, особливо якщо часу не безмежно.
Та ні купляю я ,як раз з гарантією,але навіть с Брейн,итбокс, сам стикався вертають гроші по чеку,доказуй не доказуй хочеш судись,але нерви гроші час,і дуже довго якщо докажешь.
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
kairo
Мають ти абсолютно правий але в нас в ,крайні на покупців і людей ,плювати коли гроші отримали .
Отправлено спустя 4 минуты 58 секунд:
leif
І потім ще гадай ,які в нас інтернет магазини надійні,бо дуже багато інтернет магазинів які в нас вважають,надійними ,я б такими не назвав.Тому в нас в країні,кто би що не говорив гарантія ,це лотерея да і по всьому світу,в відомих вендорів таке вже е.
Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
leif
А бігати потім,з заявами в відділ споживачів щось доказувати ,це з разряда промовчу, особливо якщо часу не безмежно.
Востаннє редагувалось 08.10.2026 16:19 користувачем mertvei, всього редагувалось 1 раз.
-
big_bang
Member
гарна інвестиція вийшла для когось
-
mertvei
Member
е в ,нас взагалі не буду ,тикати які інтернет магазини які людям гроші по пів року вертають,і нічого їм зробити люди не можуть це наше законодавство.
-
kairo
Member
Мені Розетка та КТС повертали кошти за пару днів.mertvei: ↑ 08.10.2026 16:16е в ,нас взагалі не буду ,тикати які інтернет магазини які людям гроші по пів року вертають,і нічого їм зробити люди не можуть це наше законодавство.
-
mertvei
Member
Що би кто не говорив , в Україні гарантія лотерея,да і така тенденція вимальовується схоже по всьому світу, скільки вже випадків в інеті.
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
kairo
Я не про розетку,там по хотлайну е унікальні магазини і що саме головне тримаються на хотлайну.
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
kairo
Я не про розетку,там по хотлайну е унікальні магазини і що саме головне тримаються на хотлайну.
-
leif
Member
Статися дійсно може всяке, я з цим не сперечаюсь) і гарантія від гарантії різниться. Тому ту ж 5090 я свідомо купував в розетці, хоч це і була не найнижча ціна
Відправлено через 48 секунд:
Так само пам'ять та ссд в телемарті, теж тому що статистично у випадку чого з великими магазинами куди менше питань виникає
Відправлено через 48 секунд:
Так само пам'ять та ссд в телемарті, теж тому що статистично у випадку чого з великими магазинами куди менше питань виникає
-
mertvei
Member
kairo
І як ти думаєшь розетка тобі би гроші,би повернула би по реальній ціна ,як приклад за 5090,а не по чеку ? Щось я зовсім тому не впевнений.
І як ти думаєшь розетка тобі би гроші,би повернула би по реальній ціна ,як приклад за 5090,а не по чеку ? Щось я зовсім тому не впевнений.
-
mertvei
Member
Я думаю не багато би ,в нас інет магазинів повернули реальну ціну,А якщо чесно кажучи думаю нікто різниця там уже досягати150000 тис гривень ,це 5090,хіба вимагати заміну но знову ж таки дефеціт.
Востаннє редагувалось 08.10.2026 16:32 користувачем mertvei, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Тут лише на практиці можна про це дізнатись.mertvei: ↑ 08.10.2026 16:26 kairo
Я в 2023му вертав комплект DDR5 32ГБ 7200 за 6000грн. Можливо і не варто було.
Востаннє редагувалось 08.10.2026 16:30 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
mertvei
Дай Бог перевіряти не доведеться, але думаю, що скоріше за все або видали нову карту або повернули по нинішній вартості. Навіщо їм зі мною сваритись коли я у них за останні 19 років стільки всього купив, банально вигідніше з точки зору ведення бізнесу
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Дай Бог перевіряти не доведеться, але думаю, що скоріше за все або видали нову карту або повернули по нинішній вартості. Навіщо їм зі мною сваритись коли я у них за останні 19 років стільки всього купив, банально вигідніше з точки зору ведення бізнесу
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Головне, щоб не трубою по головіS0N1C: ↑ 08.10.2026 16:27 ну розетка точно по дефолту буде намагатися всучити суму по чеку
та і карт в них немає![]()
-
S0N1C
Member
або якщо вдатися в конспірацію, відправлять на СЦ, скажуть шо є сліди втручання/фізичні пошкодження, повернуть царапану картку і гудбайS0N1C: ↑ 08.10.2026 16:27 ну розетка точно по дефолту буде намагатися всучити суму по чеку
та і карт в них немає![]()
і класти їм на ті 19 років бізнесу з тобою, тут і зараз 300к - оце варто
-
leif
Member
S0N1C
Ну тобі видніше, звичайно
Ну тобі видніше, звичайно