Вот времячко, нельзя о чем то написать не упомянув, что не являешься фанатом чего-то, иначе кто-то обязательно запишет в какие-нибудь фанатыmult: ↑ 08.09.2026 16:31Я ні разу не є фанатом штучного інтелекту
Новости
Последние статьи и обзоры
Модель GPT‑6 Astra від OpenAI створює безліч агентів, що збільшує завантаження локального CPU
-
vmsolver
Member
-
mult
Member
vmsolver
Ця фраза привязана до конкретного уточнення, а не виправдовування чи страх перед звинуваченнями.
А яку інтерпретацію ти собі придумав, то вже інше
Ця фраза привязана до конкретного уточнення, а не виправдовування чи страх перед звинуваченнями.
А яку інтерпретацію ти собі придумав, то вже інше
-
vmsolver
Member
mult
Ну ладно, пусть будет для конкретного уточнения, чтобы это не значило
Ну ладно, пусть будет для конкретного уточнения, чтобы это не значило
-
the lamer
Member
ІМХО, це і вб'є загальнодоступний ШІ в майбутньому. Зараз пошуковики програли перед ШІ тому що ШІ з 50% ймовірністю галюцинацій краще, ніж пошуковик з 99,9% реклами. Але будь-яка компанія хоче їсти, причому все більше і більше. Справа часу, коли всякі Опенаї, Антропіки та інші таки здадуться під тиском інвесторів і генеруватимуть видачу на основі "спонсорських пропозицій".mult: ↑ 07.09.2026 09:30 Відчуваю, що якщо цей ШІ нас таки не знищить, то в майбутньому мабуть на ньому буде завязано все.
Або ще наприклад в чому ШІ комфортніший, буває прописуєш задачу в пошуковику браузера.
Все чітко і однозначно задано і тобі браузер видає просто купу відповідей, але навіть і близько не те що ти шукаєш, якісь магазини, реклама і ще купу сміття.
Прописуєш таке ж ШІ і він чітко підтягує саме те що ти просиш.
Це мене в браузерах найбільше бісило.
Мені здається, воно згодом розпадеться на три домени:
1) Закриті моделі без реклами за скажені бабки для корпорату, із заточуванням під їхні завдання.
2) Відкриті моделі на базі китайських, підтримувані спільнотою ентузіастів, можливо іноді доступні онлайн, але в основному для локального запуску і не сильно потужні.
3) Насильно впроваджені " рекламогенератори " у вінді, андроїді, браузерах, онлайн сервісах всім інших.