В Києві проведуть експедицію у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 та розіграють півсотні копій гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

byaka, :facepalm: Це старість наступила?
1. Спершу пишеш, що мав шанс стати таким популярним як В3, але замість написати яким чином просто засираєш С2. Хоча він таких шансів не мав, бо сингл шутери давно вже не мають минулої популярності. За винятком 2077, який має за основу цілий напрямок фантастики, попкуультури та мистецтва.
2. Звідки ти вже взяв криві польські шутери? Зір сідає чи текст не сприймаєш?
Я ж писав про конректних сучасників в жанрі. А сталкер це ніяк не легендарна гра, це не халф лайф, дум чи хало з колдою, або біошок(сучасник ТЧ, який дійсно став культовим).
Це ж ти наводив онлайн як ознаку популярності синглу.
І на фоні навіть більш іменитої фар край 6, с2 зараз має більший онлайн. Хоч це й ААА, але в жанрі це середняк. Мабуть Сталкери з Метро ближче до верху, але у випадку презентації HL3 ніхто про їх «культовість» не згадає.
byaka
Member

Барбарис: 19.08.2026 12:27 byaka, :facepalm: Це старість наступила?
1. Спершу пишеш, що мав шанс стати таким популярним як В3, але замість написати яким чином просто засираєш С2. Хоча він таких шансів не мав, бо сингл шутери давно вже не мають минулої популярності. За винятком 2077, який має за основу цілий напрямок фантастики, попкуультури та мистецтва.
2. Звідки ти вже взяв криві польські шутери? Зір сідає чи текст не сприймаєш?
Я ж писав про конректних сучасників в жанрі. А сталкер це ніяк не легендарна гра, це не халф лайф, дум чи хало з колдою, або біошок(сучасник ТЧ, який дійсно став культовим).
Це ж ти наводив онлайн як ознаку популярності синглу.
І на фоні навіть більш іменитої фар край 6, с2 зараз має більший онлайн. Хоч це й ААА, але в жанрі це середняк. Мабуть Сталкери з Метро ближче до верху, але у випадку презентації HL3 ніхто про їх «культовість» не згадає.
Який сенс менi розписувати яким чином,якщо i так зрозумiло як iгри стають популярними.Це знову ви вирiшили що шансiв сталкер не мав,але так можно сказати про майже любу гру - ну немала вона шансiв тому i не стала популярною
Кривi польскi шутер це i є той середнiй класс iгор з якими ви хочете щоб я порiвнював сталкера.
Добре, я вас зрозумiв сталкер не легендарна гра, питань бiльше нема.
Барбарис
Member

byaka, який сенс? :facepalm: Точно сліпий. Сенс в тому, що ти пишеш негатив, а потім виправдовуєшся, що мав мав на увазі ніби с2 мав стати популярнішим.
Знову перекручуєш, я ж чітко написав, що не міг стати таким як відьмак.
І для сліпого напишу востаннє - не писав про жоден польський шутер, це твої якісь відхилення.
Загалом- просто кандидат в чс.
Sanьka
Member

byaka: 19.08.2026 08:55Наплювати якого гра рівня якщо вона не проходить випробування часом.Я бачу як вона потiбна багатьом що на твiчi декiлька стрiмiв
Наплювати мені на твіч, якщо гра чудова.
А випробування часом пройшли тільки Шахи (пізніше VI століття н.е.) і Герої 3 наближаються до них :gigi:
byaka: 19.08.2026 11:29Сенс в тому що багато хто вiдклав сталкера 2 саме до оновлення 2.0 Тому для ряду людей це дiйсно буде його перший релiз.
Я відклав Сталкер 2 до нового рушія і покупки 5080. Але мені все одно пофігу на те, що як у кого на твічі. Я краще сам пограю ніж буду дивитись як хтось грає у те, що я і так 100% буду грати .
warp37
Member

Sanьka: 19.08.2026 14:25
byaka: 19.08.2026 08:55Наплювати якого гра рівня якщо вона не проходить випробування часом.Я бачу як вона потiбна багатьом що на твiчi декiлька стрiмiв
Наплювати мені на твіч, якщо гра чудова.
А випробування часом пройшли тільки Шахи (пізніше VI століття н.е.) і Герої 3 наближаються до них :gigi:
byaka: 19.08.2026 11:29Сенс в тому що багато хто вiдклав сталкера 2 саме до оновлення 2.0 Тому для ряду людей це дiйсно буде його перший релiз.
Я відклав Сталкер 2 до нового рушія і покупки 5080. Але мені все одно пофігу на те, що як у кого на твічі. Я краще сам пограю ніж буду дивитись як хтось грає у те, що я і так 100% буду грати .
До речі, RTX 5080 іноді не вистачає VRAM у 4K з DLAA. Доводиться тимчасово знижувати до DLSSQ.

Тільки придбавши RTX 5080, я почав розуміти, що 16 гігабайт - вже мало. Бо підняв свій стандарт DLSSQ до DLAA - боки почали вилазити.
Sanьka
Member

warp37: 19.08.2026 14:30До речі, RTX 5080 іноді не вистачає VRAM у 4K з DLAA. Доводиться тимчасово знижувати до DLSSQ.
А що поробиш :dontknow: , 5090 непідйомна по ціні, а чогось проміжкового нема. Та і АМД теж 9080ХТ/9090 не випустила.
Буду якось перебиватись на 5080.
warp37
Member

Sanьka: 19.08.2026 14:33
warp37: 19.08.2026 14:30До речі, RTX 5080 іноді не вистачає VRAM у 4K з DLAA. Доводиться тимчасово знижувати до DLSSQ.
А що поробиш :dontknow: , 5090 непідйомна по ціні, а чогось проміжкового нема. Та і АМД теж 9080ХТ/9090 не випустила.
Візуально різниці між DLSS Quality 4.5 Model L і DLAA я не бачу, але все ж пам'ять підпирає. І це досить погано, адже 16 гігабайт - це зараз доступний максимум.
byaka
Member

Барбарис: 19.08.2026 13:54 byaka, який сенс? :facepalm: Точно сліпий. Сенс в тому, що ти пишеш негатив, а потім виправдовуєшся, що мав мав на увазі ніби с2 мав стати популярнішим.
Знову перекручуєш, я ж чітко написав, що не міг стати таким як відьмак.
І для сліпого напишу востаннє - не писав про жоден польський шутер, це твої якісь відхилення.
Загалом- просто кандидат в чс.
Я не виправдовуюсь, а поясню чому я згадав Відьмака і в чому насправдi проблема. Якщо ви вважаєте несправедливим порвiння це ваше дiло,це не мiняє того факту що сталкер 2 не дуже і популярний і нема про що тут сперечатися.
Доволi середнi шутери робили поляки, про це навiть самi поляки знають,тому i згадав.Це звicно не означає що інші не можуть робити середні шутери...

Отправлено спустя 12 минут 19 секунд:
warp37: 19.08.2026 14:38
Sanьka: 19.08.2026 14:33
Візуально різниці між DLSS Quality 4.5 Model L і DLAA я не бачу, але все ж пам'ять підпирає. І це досить погано, адже 16 гігабайт - це зараз доступний максимум.
Різниця, що в русі все ще є шлейфи.Яскравий приклад це форза 6 з шлейфами за спойлером авто
Барбарис
Member

Всякі гальма бачив, але окремі є повністю заклинивші :lol: :lol: :lol:
byaka
Member

Барбарис: 19.08.2026 15:23 Всякі гальма бачив, але окремі є повністю заклинивші :lol: :lol: :lol:
Надiюсь ви зроумiли про польскi шутери, а то я i в третiй раз можу пояснити ;)
MqM
Member

byaka: 19.08.2026 12:05
Барбарис: 19.08.2026 11:59 byaka, та ні, не розумієш саме ти. Лише пишеш якусь дурню.
Як він міг стати таким же популярним, якщо бюджети різні? Порівнюй його з іншими середняками. Та й с2 на фоні популярніших серій виглядає прекрасно.
Ну це ваше бажання порiвнювати с середняками.А я не хочу рiвняти легендарну гру з якимось кривими польскими шутерами i не хочу грати в сталкера с присмаком польского шутера на губах :-/
Кацапськими відео поплавило?
Польські криві шутери були в 90ті та нульові, коли і у нас, і в кацапів такої самої, або навіть гіршої якості виходило
byaka
Member

MqM: 19.08.2026 15:51
byaka: 19.08.2026 12:05
Ну це ваше бажання порiвнювати с середняками.А я не хочу рiвняти легендарну гру з якимось кривими польскими шутерами i не хочу грати в сталкера с присмаком польского шутера на губах :-/
Польські криві шутери бли в нульові, коли і у нас, і в кацапів такої самої, або навіть гіршої якості виходило
Пограйте в Outriders вiд People Can Fly потом розкажете ;)
А одразу після нього наприклад Tom Clancy’s The Division щоб вiдчути рiзницю :-P
Я не можу пригадати нi одого польского шутера який був по справжньому крутий,зате наприклад хорвати зробили Serious Sam котрий став хiтом ;)
Последний раз редактировалось byaka 19.08.2026 16:09, всего редактировалось 3 раза.
Барбарис
Member

Само приплело польські шутери, само їх і тягне далі :lol:
Деякі кадри вражають
byaka
Member

Барбарис: 19.08.2026 16:01 Само приплело польські шутери, само їх і тягне далі :lol:
Деякі кадри вражають
Не я почав розповідати про середнi iгри,а у кожного своє розумiння середнiх iгор,для мене це польскi шутери ;)
Барбарис
Member

:lol: :lol: :lol:
Тупняк продовжується. Як можна сплутати середні в сенсі посередності з середніми в легендарності? Ну як не крути чи не фанатій від сталкера до халфи він все рівно не дотягнеться.
2077, Painkiller та Bulletstorm?
А всі інші польські шутери - повне лайно.
byaka
Member

Барбарис: 19.08.2026 16:20 :lol: :lol: :lol:
Тупняк продовжується. Як можна сплутати середні в сенсі посередності з середніми в легендарності?
Тут вы уже самi виришiть про що ви писали:
Барбарис: 19.08.2026 11:59 byaka, та ні, не розумієш саме ти. Лише пишеш якусь дурню.
Як він міг стати таким же популярним, якщо бюджети різні? Порівнюй його з іншими середняками. Та й с2 на фоні популярніших серій виглядає прекрасно.
i так, польскi шутери це 80% випадкiв не дуже дорогi iгри в розробцi як сталкер 2
MqM
Member

byaka: 19.08.2026 15:55
MqM: 19.08.2026 15:51
Польські криві шутери бли в нульові, коли і у нас, і в кацапів такої самої, або навіть гіршої якості виходило
А одразу після нього наприклад Tom Clancy’s The Division щоб вiдчути рiзницю :-P
Я не можу пригадати нi одого польского шутера який був по справжньому крутий,зате наприклад хорвати зробили Serious Sam котрий став хiтом ;)
Painkiller ще в 2004 році, який навіть потрапив у кіберспорт ;)
І що Outriders поганий?
Зараз Witchfire популярний:)
Той же Кіберпанк, хоча ще більше екшен.
Серйозний Сем хіт, але технічної кривизни там вистачає, як і не зовсім ідеальних механік
byaka
Member

Всi польскi шутери лайно,але це буде важко довести тому що я не грав в Painkiller та Bulletstorm ;)
MqM
Member

Тупняк продовжується. Як можна сплутати середні в сенсі посередності з середніми в легендарності? Ну як не крути чи не фанатій від сталкера до халфи він все рівно не дотягнеться.
Shadow Warrior 2 забув, та якщо почати пригадувати, то ще точно декілька знайдеться.
От би краще навели таку саму кількість укр шутерів з приємною стрільбою :D
byaka
Member

MqM: 19.08.2026 16:34
byaka: 19.08.2026 15:55
Painkiller ще в 2004 році, який навіть потрапив у кіберспорт ;)
І що Outriders поганий?
Зараз Witchfire популярний:)
Той же Кіберпанк, хоча ще більше екшен.
Серйозний Сем хіт, але технічної кривизни там вистачає, як і не зовсім ідеальних механік
В 2004 роцi вийшов Doom 3 та FarCry, як думаєте я грав в якийсь там маловiдомий польский шутер? :laugh:
Последний раз редактировалось byaka 19.08.2026 16:39, всего редактировалось 1 раз.
Ответить