Я чуйна людина якій дуже болить (по вашому це "умене горить пердак") коли я бачу що люди не вміють в прагматику і тільки те й роблять що очікують благодать. А не беруть своє майбутне у свої руки! Не вміють ставити цілі і досягати їх!Povitria: ↑ 17.08.2026 14:34 alex_sul
Я не про комп'ютер, я про тон спілкування
Боюсь припускати ким ви себе уявили, наліво-направо розкидаючись визначеннми ідіоти, лохи, бидло і т.і.
Можете ви не єдиний, хто здатен приймати зважені грамотні рішення, навіть якщо вони не співпадають з вашими?
Новини
Останні статті і огляди
Ситуація на ринку відеокарт погіршиться у другій половині року. Під ударом опиниться початковий сегмент
-
alex_sul
Advanced Member
-
Kullerok
Member
Ну по факту да. Тем кому прям вот надо Обнова сейчас лучший варик взять АМД. Лично я осуждаюFilabatya: ↑ 17.08.2026 11:33 Kullerok
4к в нвідії так(1.3k), в амд ще можна менше 1к, покищо, відкскочити![]()
-
LynxyOne
Member
Ох йо-ма-йо, в минулому році застрибнув в останній вагончик з 5070ті. Тепер боюся навіть вмикати, бо як %віддасть_богу_душу% це буде досить кепсько~
-
Ostin
Member
О, нарешті я дочекаюсь таки погіршення
Ні, звісно, кожен може витратити сої гроші за своїми вподобаннями. Але вкалувати як кінь за отаке - ну ніт, так не має бути в розумної людини) От хіба якісь ТЦК-шні доходи якщо хтось має - то купуйте на здоров'я, бо то ж як в лотерею виграв)
Так. Дуже вже хочеться побачити, як буде проходити "лікування"Kirakishou: ↑ 17.08.2026 13:27чим гірше, тим краще
Бляха, працювати як кінь за якийсь шматок лайна по оверпрайсу?) Я не одобрюю)alex_sul: ↑ 17.08.2026 13:22Вкалував як конь зараз, чи колись, і заробив гроші - береш топову 5080
Ні, звісно, кожен може витратити сої гроші за своїми вподобаннями. Але вкалувати як кінь за отаке - ну ніт, так не має бути в розумної людини) От хіба якісь ТЦК-шні доходи якщо хтось має - то купуйте на здоров'я, бо то ж як в лотерею виграв)
Востаннє редагувалось 17.08.2026 16:01 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
KepleR
Member
Называть быдлом людей, потому что они не могут себе позволить купить дороже, как минимум не прилично, а как максимум выглядет именно как быдло. С такой логикой нужно брать 5090 и машину минумум за 200к $ и дом за пару лямов, потому что на меньшее соглашаться это быть быдломalex_sul: ↑ 17.08.2026 09:32 Я б взагалі зараз повністю згорнув виробництво простих і дешевих 8гб GPU на час кризи.
Нащо це виробнику:
- це рішення вивільнило б вже замовлені чіпи пам'яті для подальшого використання в більш продуктивних GPU;
- собівартість більш продуктивних GPU знизилося б для компанії;
- це збільшило б можливості маневрування (збереження штату працівників, або більш конкурентна Система Охолодження\Плата);
- у свою чергу покупець отримує біль якісний продукт, а не фуфло яке ні на що не здатне!
Поясню нащо це покупцю.
Якщо ви купляєте продукт за умовно менше ~22К (9050, 9060, 9060xt, 5050, 5060, 5060ti, ARC 570) - ви ідіот якив тупо витратив гроші в нікуди і не отримав нічого окрім фейкового відчуття правильної покупки, яку вам нав'язали так звані ЛОМи.
Якщо ж покупець витратить більше ~22к грн (ARC B580, 9070, 9070xt, 5070, 5070Ti, 5080) - то він вклався у толкову карту яка буде працювати на власника і радувати продуктивністю відповідною для сьогодення.
Так виграють обидві сторони. Але бляха це просто нереально: з одного боку тупорилі менеджери які будуть срать один одному про риночну нішу, а з іншого боку - лохуватий покупець який ничитаеться\надивиться херні і буде казать: у мінє тілько 22к і всьо! Я ніхочу більше заробить - я хочу тут і сійчас!! Шо одне бидл0, шо інше![]()
Отправлено спустя 2 минуты 43 секунды:
Только это не так работает как Вы думаете, продать Вы ее продате в два раза дороже, но купить за те же деньги уже не выйдет и по сути выходит тоже самое)leks: ↑ 17.08.2026 11:51 Все чекаю варік продати свою відеомапу на вторичку дорожче ніж купив два роки тому.
-
Ostin
Member
Якщо надалі воно не дуже потрібне - то гарна фіксація затрачених доходів + імовірний навар.KepleR: ↑ 17.08.2026 16:04по сути выходит тоже самое)
Якщо купувати щось на заміну - ну так, не виглядає як бізнес-план)
-
KepleR
Member
Ну если фикс, то да, почему бы и не продать, а с бизнес планами уже все продумали до нас, а мы с вами и есть тот самый бмзнес план для кого то))Ostin: ↑ 17.08.2026 16:05Якщо надалі воно не дуже потрібне - то гарна фіксація затрачених доходів + імовірний навар.KepleR: ↑ 17.08.2026 16:04по сути выходит тоже самое)
Якщо купувати щось на заміну - ну так, не виглядає як бізнес-план)