Найдорожча версія GTA VI лідирує за кількістю попередніх замовлень

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Kassatka: 11.08.2026 19:57 Раніше ж купуєш піратський диск і вже фіг поставиш патч оновлення на відміну від ліцензійного диска
В ті часи для синглплеера на пару раз це не було суттєвою проблемою, ціле покоління проходило трилогію ГТА з потраченим перекладом, вирізаним/заміненим саундтреком і в сюжет ніхто особо не вникав. Що вже казати про диски з глобальними модами а-ля кримінальна росія чи мєнтовский беспредел :rotate:
Kassatka
Member

Gold_Star: 11.08.2026 20:18В ті часи для синглплеера на пару раз це не було суттєвою проблемою, ціле покоління проходило трилогію ГТА з потраченим перекладом, вирізаним/заміненим саундтреком і в сюжет ніхто особо не вникав. Що вже казати про диски з глобальними модами а-ля кримінальна росія чи мєнтовский беспредел :rotate:
Мені чхати на GTA, але от наприклад Seven Kingdom: Conquest без патча банально знищуєш повністю ворога на карті, а перемогу в місії часто не зараховує і гра типу безкінечно "продовжується". Потрібно проходити місію наново і знову не факт, що зарахує.
А в моєму першому коханні жанру RTS - Emperor: Battle for Dune патч дає деякі корисності в геймплеї й нові чудові карти для скірмішу. Можна проінсталювати, яко гра з дводискових чи чотиридискових образів ліцухи, а не з однодискового образу піратки. Не кажучи вже про озвучені в перекладі катсцени, які з піратки просто вирізали і музикальних треків по 2 штуки на фракцію проти 12 треків. А я просто у захваті від цих саундтреків, що видрав і слухаю їх як самостійні MP3-шки.
Gold_Star
Member

Kassatka: 11.08.2026 20:48Мені чхати на GTA
Тут начхаєш, головна подія року
Kassatka
Member

Gold_Star: 11.08.2026 20:55Тут начхаєш, головна подія року
Та навіть нещодавній вихід інді старкрафт-клону ZeroSpace куди важливіша подія за GTA 6, а найголовнішими подіями буде вихід Total War: WARHAMMER 40000 і Warhammer 40000: Dawn of War 4.
waryag
Member

Zzzz: 11.08.2026 12:04По суті ігрова індустрія на такому дніщі, що люди готові будь-які гроші віддати. аби тільки отримати дійсно хорошу гру, яку вони чекали стільки років.
Тут дякую треба казати не стільки кокстар, скільки іншим студіям, які замість того щоб випускати ігри, випускають шлак щороку і на їх фоні ця гта виглядає як божа роса і можливо єдиний некстген який виде на консолі цього покоління :gigi:
Та нормально все з індустрією та іграми.
А рокстар легко могли поставити 100 і гра все одно продалася би рекордними тиражами. Але мабуть порахували, що 80 вигідніше.
ГТА купують по купі причин, але не через те, що немає інших класних ігор.
VovaII
Member

Так хтось замовив чи ні??
AlexWest
Member

Люди так хвалять ГТА6, що вже попахує психіатрією. На скрінах це навіть не найграфонистіша гра в історії, а просто сучасний рівень, який має бути в 2026. Оптимізація, поведінка НПС, сюжет, шутінг (який в ГТА завжди був лайном) – це все запросто може розчарувати. Я впевнений тільки в фізиці автомобілів, загальній фізиці і пропрацюванні міста. Все інше – ну, побачимо. Все таки хайп наводить на людину потужні ілюзії, і так у всьому.
Grey_ukr
Member

С чего уверенность в физике машин и общей физике?
В 4 физика была выше 5.
Как общая, так и автомобилей.
Можно было в машине врезаться в препятствие в 4 и улететь через лобовуху.
В 5 этого нет. Да и я пытался машину убить, то я даже не помню, то ли не смог, то ли оч долго пытался.
Точно помню, что если машина на крышу падала, то переворачивалась в 5 обратно на колеса. В других частях - это взрыв и потеря машины.
Kullerok
Member

Gold_Star: 11.08.2026 12:17
Rex: 11.08.2026 11:56Але при цьому АААА гра, в яку вкладено купу роботи прогерів, композиторів, сценаристів і т.д., не може коштувати 80$ в порівнянні з якимось проходняком за 50$.
Я думаю багато хто з мінусуючих не знає що років 30 тому ігри теж коштували 60 баксів, а можливо дехто сумує за піратками по 20 гривень в ларьку, тому така реакція на сьогодення))

Хтось хвилюється за цінову політику умовного Юбі, але ті чомусь випустили ремейк Блек Флага на фізичному носію за 60$ вже після початку передзамовлень ГТА 6, розуміючи що корчити з себе другого "рокстара" як в 2014 дорівнюватиме самоліквідації :gigi:
Покажи пруфи :lol: :lol: сказочник
AlexWest
Member

Grey_ukr: 12.08.2026 00:35 С чего уверенность в физике машин и общей физике?
В 4 физика была выше 5.
Как общая, так и автомобилей.
Можно было в машине врезаться в препятствие в 4 и улететь через лобовуху.
В 5 этого нет. Да и я пытался машину убить, то я даже не помню, то ли не смог, то ли оч долго пытался.
Точно помню, что если машина на крышу падала, то переворачивалась в 5 обратно на колеса. В других частях - это взрыв и потеря машины.
Тому що вони завжди були топові в ГТА. І в РДР. Тут будуть ще ліпші. Але якщо раптом і з фізикою накосячать, то ГТА6 стане розчаруванням десятиліття. Що тут ще скажеш.
Gold_Star
Member

Kullerok: 12.08.2026 06:37
Gold_Star: 11.08.2026 12:17
Я думаю багато хто з мінусуючих не знає що років 30 тому ігри теж коштували 60 баксів, а можливо дехто сумує за піратками по 20 гривень в ларьку, тому така реакція на сьогодення))

Хтось хвилюється за цінову політику умовного Юбі, але ті чомусь випустили ремейк Блек Флага на фізичному носію за 60$ вже після початку передзамовлень ГТА 6, розуміючи що корчити з себе другого "рокстара" як в 2014 дорівнюватиме самоліквідації :gigi:
Покажи пруфи :lol: :lol: сказочник
Проблеми з гуглом?

https://www.gamestop.com/video-games/pl ... 47825.html
big_bang
Member

VovaII: 11.08.2026 21:55 Так хтось замовив чи ні??
чекають релізу на "зеленому магазині" з 100% знижкою :gigi:
Dilfin
Member

MSiAventador: 11.08.2026 15:06 Пропоную $200 прайс.
Просто щоб двічі не вставати. :laugh:
Логічно, а чому ні, можна і 300$, память ж подорочала в чотири рази і більше, чому ігри не можуть подорожчати, розробники також хочуть їсти.)) Аж бісять слова тих зазомбованих, які пишуть: а ви подивіться, всьо ж подорожчало.
LordTornado
Member

Rex: 11.08.2026 11:19 Ну інфляцію будь-якої валюти ніхто не відміняв. І те, що умовно в 2015 році ГТА5 коштувала 60$, а в 2026 ГТА6 коштує 80$ як би нічого дивного. Все дорожчає. І зарплати переіндексуються і також збільшуються в абсолютному значенні.
Да? А почему тогда топовый проц AMD Athlon 64 FX-62 2006 года стоил 1031$ на момент выхода, а топовый проц AMD Ryzen 7 9800X3D 2024 года стоил 479$? Дефляция в 2 раза за 18 лет? Или дело всё-таки в конкуренции?
Ответить