Відеокарти GeForce RTX 50 знову можна придбати за рекомендованими цінами, але лише на QuakeCon 2026

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

yariksom: ↑ 07.08.2026 19:42Одне з найкращих.
детальніше можна в якій категорії він кращий?
yariksom
Member

Hells Angels: ↑ 08.08.2026 19:40детальніше можна в якій категорії він кращий?
В категорії хрен купиш.
Мені чому подобається тому, що ним займались таки інженери.
MqM
Member

Барбарис: ↑ 06.08.2026 16:39 Churchill, там не зовсім так. Оригінальний пост про те, що скористатись службовим положенням - характеристика українців. Але чи є це ознакою лише українців?
Ні, не є. Я ж привів вам латиносів у приклад

Отправлено спустя 3 минуты 52 секунды:
Барбарис: ↑ 06.08.2026 17:45 kairo :facepalm:
Не помилився адресатом? Це МMqM таке стверджував.
Я такого не стверджував, у вас явні проблеми з прочитанням написаного.
Те, що на заході є маніяки, якось прикрашає те, що витворяють кацапи? Чи будете теж стверджувати, що схильність до садизму в кацапів, як і в інших? Чи може скажете, що менше брешуть?
Я розумію патріоти давно не читають українські новини, і не бачать, як часто у нас крадуть:)
Якісь окремі випадки аферистів мають перекреслити загальну статистику?
Візьміть залиште цінну річ на 15 хв посеред міста в Україні та Японії і розкажіть про результат ;)

https://www.theglobaleconomy.com/Ukraine/robery/
Для порівняння з Польщею
https://www.theglobaleconomy.com/Poland/robery/
А з Словенією ще краще
https://www.theglobaleconomy.com/Slovenia/robery/
Дутим патріотам, що один злодій, що сотня одне і теж :lol:
Барбарис
Member

MqM, латиносів не мені та й це від безвиході. Та й не латиноси були в оригінальному пості, а мексиканці. Тут вже інакша історія - більшість мексиканців, які вирвались в штати працюють, підтягують родичів, особливо це помітно порівняно з авроамериканцями. Це все залежить не від нації, а від рівня життя. Погане їх сприйняття саме через окремих представників, яких доволі багато і через бездіяльність влади, і через зусилля штатів, які прагнули керувати сусідніми країнами.
спойлер
MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Я такого не стверджував, у вас явні проблеми з прочитанням написаного.
А це що?
MqM: ↑ 06.08.2026 13:39
kairo: ↑ 06.08.2026 13:31 Через 20 хвилин. Не здивуюсь, що ті 5090 викупили працівники цього атракціону.
Можливо й таке, але більше схоже на українські реалії :D
Тобто тут не вважаєш, що це притаманно українцям? :lol: :lol: :lol:
MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Те, що на заході є маніяки, якось прикрашає те, що витворяють кацапи? Чи будете теж стверджувати, що схильність до садизму в кацапів, як і в інших? Чи може скажете, що менше брешуть?
Я розумію патріоти давно не читають українські новини, і не бачать, як часто у нас крадуть:)
Візьміть залиште цінну річ на 15 хв посеред міста в Україні та Японії і розкажіть про результат ;)
Одна проблема не виправдовує іншу та й не сильно та Польща відірвалась, враховуючи, що у нас війна. Та й статистика дивна: по грабежам та розбоям після 22 у нас кількість зменшилась згідно відкритих впроваджень. Зате набагато зросла кількість шахрайства(ті ж офіси).
Мова в пості ж була конкретно про те, що працівники скористались службовим положенням для обману. Та й в мережі повно відео зі США, наприклад, де цілком пристойні та забезпечені з вигляду люди крадуть залишені велосипеди, байки і т. д., як тільки з'являється можливість. А скільки відео, де просто сусіди крадуть залишені доставщиком посилки. Тому це дивний приклад. У нас зараз ситуація інша через війну. Раніше по селах навіть хати не закривали, ще досовкова традиція(навіть в 90-х таке було). То що крадіїв у нас не було?
MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Дутим патріотам, що один злодій, що сотня одне і теж :lol:
Людина, яка намагається образити словом патріот явно має проблеми. А те, що ти називаєш сприйняття власної нації - дутим патріотизмом, то я не знаю про яку це хворобу вказує. Займайся і далі самоприниженням.
daesz
Member

Hells Angels: ↑ 08.08.2026 19:40детальніше можна в якій категорії він кращий?
Якість пропелерів :gigi:
Барбарис
Member

kairo: ↑ 06.08.2026 20:21 Барбарис
Слухай, хто тобі винен, що ти не можеш побачити банальну іронію.
Бо це вкрай тупо та не схоже на іронію.
MqM
Member

Барбарис: ↑ 09.08.2026 06:58 MqM, латиносів не мені та й це від безвиході. Та й не латиноси були в оригінальному пості, а мексиканці. Тут вже інакша історія - більшість мексиканців, які вирвались в штати працюють, підтягують родичів, особливо це помітно порівняно з авроамериканцями. Це все залежить не від нації, а від рівня життя. Погане їх сприйняття саме через окремих представників, яких доволі багато і через бездіяльність влади, і через зусилля штатів, які прагнули керувати сусідніми країнами.
спойлер
MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Я такого не стверджував, у вас явні проблеми з прочитанням написаного.
А це що?
MqM: ↑ 06.08.2026 13:39
Можливо й таке, але більше схоже на українські реалії :D
Тобто тут не вважаєш, що це притаманно українцям? :lol: :lol: :lol:
MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Те, що на заході є маніяки, якось прикрашає те, що витворяють кацапи? Чи будете теж стверджувати, що схильність до садизму в кацапів, як і в інших? Чи може скажете, що менше брешуть?
Одна проблема не виправдовує іншу та й не сильно та Польща відірвалась, враховуючи, що у нас війна. Та й статистика дивна: по грабежам та розбоям після 22 у нас кількість зменшилась згідно відкритих впроваджень. Зате набагато зросла кількість шахрайства(ті ж офіси).
Мова в пості ж була конкретно про те, що працівники скористались службовим положенням для обману. Та й в мережі повно відео зі США, наприклад, де цілком пристойні та забезпечені з вигляду люди крадуть залишені велосипеди, байки і т. д., як тільки з'являється можливість. А скільки відео, де просто сусіди крадуть залишені доставщиком посилки. Тому це дивний приклад. У нас зараз ситуація інша через війну. Раніше по селах навіть хати не закривали, ще досовкова традиція(навіть в 90-х таке було). То що крадіїв у нас не було?
MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Дутим патріотам, що один злодій, що сотня одне і теж :lol:
Людина, яка намагається образити словом патріот явно має проблеми. А те, що ти називаєш сприйняття власної нації - дутим патріотизмом, то я не знаю про яку це хворобу вказує. Займайся і далі самоприниженням.
По перше мексиканці це латиноси, навіть за визначення офіційної демографічної статистики США. Я ж кажу ви великий знавець усього :D

І ви не здатні побачити різницю між схоже, і тільки притаманно! Ви не розумієте значення українських слів, мабуть українська вам не рідна. Я розумію в регіоні де говорить переважна частина населення суржиком вже досягнення просто говорити чистою мовою, не те, що розуміти сенс слів і банально відчувати українську мову. Чи недолуга спроба приписувати новий контекст написаному?)
Ой як в селах не коали в 90х не розповідай, я добре памʼятаю, як все тягнули на металолом.
Ви знову маніпулюєте вириваючи зі словосполучення «дутий патріот» лише слово «патріот» хоча саме слово «дутий» надає йому негативного сенсу.
Самоприниження це визнати певні проблеми в українському суспільстві? Це якась клініка, як у кацапів, якщо щось негативне про рашку і владу, то людина зрадник батьківщини :lol:
Барбарис
Member

MqM, не всі латиноси мексиканці.
Я ж не заперечую проблеми, я лише про твій стиль подання проблем.
MqM: ↑ 20.08.2026 15:22 Ви знову маніпулюєте вириваючи зі словосполучення «дутий патріот» лише слово «патріот» хоча саме слово «дутий» надає йому негативного сенсу.
MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Я розумію патріоти давно не читають українські новини, і не бачать, як часто у нас крадуть:)
Де я вириваю із контексту?
А з приводу злочинів то ти схоже взагалі не розумієш яку статистику навів(там ще й затримка може бути 1-3 роки) і збільшення у нас наразі це саме "офісні".
Іди розбирайся та шукай адекватні аргументи.
Ответить