детальніше можна в якій категорії він кращий?yariksom: ↑ 07.08.2026 19:42Одне з найкращих.
Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти GeForce RTX 50 знову можна придбати за рекомендованими цінами, але лише на QuakeCon 2026
-
Hells Angels
Member
-
yariksom
Member
В категорії хрен купиш.Hells Angels: ↑ 08.08.2026 19:40детальніше можна в якій категорії він кращий?
Мені чому подобається тому, що ним займались таки інженери.
-
MqM
Member
Ні, не є. Я ж привів вам латиносів у прикладБарбарис: ↑ 06.08.2026 16:39 Churchill, там не зовсім так. Оригінальний пост про те, що скористатись службовим положенням - характеристика українців. Але чи є це ознакою лише українців?
Отправлено спустя 3 минуты 52 секунды:
Я такого не стверджував, у вас явні проблеми з прочитанням написаного.
Те, що на заході є маніяки, якось прикрашає те, що витворяють кацапи? Чи будете теж стверджувати, що схильність до садизму в кацапів, як і в інших? Чи може скажете, що менше брешуть?
Я розумію патріоти давно не читають українські новини, і не бачать, як часто у нас крадуть:)
Якісь окремі випадки аферистів мають перекреслити загальну статистику?
Візьміть залиште цінну річ на 15 хв посеред міста в Україні та Японії і розкажіть про результат
https://www.theglobaleconomy.com/Ukraine/robery/
Для порівняння з Польщею
https://www.theglobaleconomy.com/Poland/robery/
А з Словенією ще краще
https://www.theglobaleconomy.com/Slovenia/robery/
Дутим патріотам, що один злодій, що сотня одне і теж
-
Барбарис
Member
MqM, латиносів не мені та й це від безвиході. Та й не латиноси були в оригінальному пості, а мексиканці. Тут вже інакша історія - більшість мексиканців, які вирвались в штати працюють, підтягують родичів, особливо це помітно порівняно з авроамериканцями. Це все залежить не від нації, а від рівня життя. Погане їх сприйняття саме через окремих представників, яких доволі багато і через бездіяльність влади, і через зусилля штатів, які прагнули керувати сусідніми країнами.
- спойлер
А це що?MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Я такого не стверджував, у вас явні проблеми з прочитанням написаного.
Тобто тут не вважаєш, що це притаманно українцям?MqM: ↑ 06.08.2026 13:39
Можливо й таке, але більше схоже на українські реаліїkairo: ↑ 06.08.2026 13:31 Через 20 хвилин. Не здивуюсь, що ті 5090 викупили працівники цього атракціону.
Одна проблема не виправдовує іншу та й не сильно та Польща відірвалась, враховуючи, що у нас війна. Та й статистика дивна: по грабежам та розбоям після 22 у нас кількість зменшилась згідно відкритих впроваджень. Зате набагато зросла кількість шахрайства(ті ж офіси).MqM: ↑ 09.08.2026 03:41 Те, що на заході є маніяки, якось прикрашає те, що витворяють кацапи? Чи будете теж стверджувати, що схильність до садизму в кацапів, як і в інших? Чи може скажете, що менше брешуть?
Я розумію патріоти давно не читають українські новини, і не бачать, як часто у нас крадуть:)
Якісь окремі випадки аферистів мають перекреслити загальну статистику?
Візьміть залиште цінну річ на 15 хв посеред міста в Україні та Японії і розкажіть про результат
Мова в пості ж була конкретно про те, що працівники скористались службовим положенням для обману. Та й в мережі повно відео зі США, наприклад, де цілком пристойні та забезпечені з вигляду люди крадуть залишені велосипеди, байки і т. д., як тільки з'являється можливість. А скільки відео, де просто сусіди крадуть залишені доставщиком посилки. Тому це дивний приклад. У нас зараз ситуація інша через війну. Раніше по селах навіть хати не закривали, ще досовкова традиція(навіть в 90-х таке було). То що крадіїв у нас не було?Людина, яка намагається образити словом патріот явно має проблеми. А те, що ти називаєш сприйняття власної нації - дутим патріотизмом, то я не знаю про яку це хворобу вказує. Займайся і далі самоприниженням.
-
daesz
Member
Якість пропелерівHells Angels: ↑ 08.08.2026 19:40детальніше можна в якій категорії він кращий?
-
Барбарис
Member
Бо це вкрай тупо та не схоже на іронію.