Scoffer
Та не дуже, ))) це просто смішно порівнювати тепле із м'яким. Знову ж я розумію, що ви хочете сказати але у ваших словах маніпуляція. Ну серйозно, який сенс так ставити питання як ви, та ще й враховуючи контекст теми обговорення?
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft прагне підвищити ефективність роботи Windows 11 на системах з 8 ГБ пам’яті
-
Ekz0rcyst
Member
-
Shpoker
Member
Scoffer
Тоесть софт вне магазина венды не ставим, ибо нужно пальцем пошевелить (на венду скачать с левого источника, а на линуксе привязать этот источник к системе), так что-ли?
Если что, в линуксе тоже можно просто скачать и поставить определенный пакет, как и в венде, но зачем себя ограничивать?
Если начнется разговор о зависимостях, я аргументированно умею мокнуть головой в унитаз пояснить что это такое и почему исторически именно так, а потом полирнуть снапом/флетпаком/докером как следованию философии венды, потому лучше не начинайте.
И да, сразу вспоминаем direct x, .net(1, 1.1...2.х...3.у..???), vc (2015,2016,2017,2018,???,10500 не совместимые, а то и конфликтующие между собой)
Тоесть софт вне магазина венды не ставим, ибо нужно пальцем пошевелить (на венду скачать с левого источника, а на линуксе привязать этот источник к системе), так что-ли?
Если что, в линуксе тоже можно просто скачать и поставить определенный пакет, как и в венде, но зачем себя ограничивать?
Если начнется разговор о зависимостях, я аргументированно умею мокнуть головой в унитаз пояснить что это такое и почему исторически именно так, а потом полирнуть снапом/флетпаком/докером как следованию философии венды, потому лучше не начинайте.
И да, сразу вспоминаем direct x, .net(1, 1.1...2.х...3.у..???), vc (2015,2016,2017,2018,???,10500 не совместимые, а то и конфликтующие между собой)
-
KimRomik
Member
так, враховуючи що зараз найпоширеніша конфігурація 16 гб
-
Ektalion
Member
А на твоєму не відрі уже запрацював профіль amd expo?MessiaH: ↑ 01.08.2026 16:58 Это что у тебя за ведро, а не ПК?
-
Kassatka
Member
Тю. Я навіть уявлення не маю, де там на сайті Мокрософту ці образи лежать і як їх звідти скачувати. Завжди качаю з торентів, але саме оригінальні образи MSDN без жодних змін, а не чиїсь збірки чи пофікшені образи. Тож якщо це вдалий образ, його й через багато років купа сідів роздавати буде, незалежно від спроб Мракософту вбити старі версії своїх ОС.Charger: ↑ 01.08.2026 15:06А слабо вернуть в загрузки образ Win 10 ltsc? Сколько там в холостую? 3 гига, если не ошибаюсь
(Рівно як ніколи Microsoft чи XBox онлайн-акаунту жодного не заводив/не реєструвався, отже відповідно під жодним не логінився за все життя).
-
kabostebeztak
Member
RPMFusion не має жодного відношення до жору озп та оптимізації системиScoffer: ↑ 01.08.2026 20:24 Ekz0rcyst
А яка різниця які сами твіки ти робив? Ф'южн підключав чи воно саме?)
Повторю, я просто вирубив штатно в локальній політиці, це буквально декілька клацань мишою.
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
Які проблеми ти можеш назвати у вінслопу?Scoffer: ↑ 01.08.2026 20:45 Ekz0rcyst
Ні, не ферштейн тому що трудозатрати однакові і з коробки не юзабельне ні одне ні друге. Яка різниця у кого які проблеми, якщо їх все одно доведеться вирішити? Ферштейн?)
Які проблеми ти можеш назвати у федори воркстейшн?
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Так зроби акк майкрософтGelonyrum: ↑ 01.08.2026 20:39Будьмо чесними, 11-ту вінду без терміналу навіть не поставиш, що смішно. Той же локальний акаунт на Home та Pro версіях ОС робиться лише через термінал, обхід всіляких обмежень процесорів (для старого заліза) та TPM також здійснюється через редагування реєстру під час встановлення ОС. Декількома клацаннями миші тут не обійдешся, я вже мовчу про видалення всієї блотварі та сміттєвих сервісів, які несуть користь не користувачу, а майкрослопу.Scoffer: ↑ 01.08.2026 20:24 Ekz0rcyst
А яка різниця які сами твіки ти робив? Ф'южн підключав чи воно саме?)
Повторю, я просто вирубив штатно в локальній політиці, це буквально декілька клацань мишою.
Так не сиди на древньому залізі
-
MessiaH
Member
да, на другой материнкеEktalion: ↑ 01.08.2026 23:27А на твоєму не відрі уже запрацював профіль amd expo?
-
erkins007
Member
8гб это возврат на 15 лет назад