Microsoft прагне підвищити ефективність роботи Windows 11 на системах з 8 ГБ пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Scoffer
Та не дуже, ))) це просто смішно порівнювати тепле із м'яким. Знову ж я розумію, що ви хочете сказати але у ваших словах маніпуляція. Ну серйозно, який сенс так ставити питання як ви, та ще й враховуючи контекст теми обговорення?
Shpoker
Member

Повідомлення

Scoffer
Тоесть софт вне магазина венды не ставим, ибо нужно пальцем пошевелить (на венду скачать с левого источника, а на линуксе привязать этот источник к системе), так что-ли?
Если что, в линуксе тоже можно просто скачать и поставить определенный пакет, как и в венде, но зачем себя ограничивать?
Если начнется разговор о зависимостях, я аргументированно умею мокнуть головой в унитаз пояснить что это такое и почему исторически именно так, а потом полирнуть снапом/флетпаком/докером как следованию философии венды, потому лучше не начинайте.
И да, сразу вспоминаем direct x, .net(1, 1.1...2.х...3.у..???), vc (2015,2016,2017,2018,???,10500 не совместимые, а то и конфликтующие между собой)
KimRomik
Member

Повідомлення

mythorns: 01.08.2026 20:07 Невже дефіцит пам'яті піде на користь вінді?)) :-/
так, враховуючи що зараз найпоширеніша конфігурація 16 гб
Ektalion
Member

Повідомлення

MessiaH: 01.08.2026 16:58 Это что у тебя за ведро, а не ПК?
А на твоєму не відрі уже запрацював профіль amd expo?
Kassatka
Member

Повідомлення

Charger: 01.08.2026 15:06А слабо вернуть в загрузки образ Win 10 ltsc? Сколько там в холостую? 3 гига, если не ошибаюсь :shuffle:
Тю. Я навіть уявлення не маю, де там на сайті Мокрософту ці образи лежать і як їх звідти скачувати. Завжди качаю з торентів, але саме оригінальні образи MSDN без жодних змін, а не чиїсь збірки чи пофікшені образи. Тож якщо це вдалий образ, його й через багато років купа сідів роздавати буде, незалежно від спроб Мракософту вбити старі версії своїх ОС.
(Рівно як ніколи Microsoft чи XBox онлайн-акаунту жодного не заводив/не реєструвався, отже відповідно під жодним не логінився за все життя).
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.08.2026 20:24 Ekz0rcyst
А яка різниця які сами твіки ти робив? Ф'южн підключав чи воно саме?)
Повторю, я просто вирубив штатно в локальній політиці, це буквально декілька клацань мишою.
RPMFusion не має жодного відношення до жору озп та оптимізації системи

Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
Scoffer: 01.08.2026 20:45 Ekz0rcyst
Ні, не ферштейн тому що трудозатрати однакові і з коробки не юзабельне ні одне ні друге. Яка різниця у кого які проблеми, якщо їх все одно доведеться вирішити? Ферштейн?)
Які проблеми ти можеш назвати у вінслопу?
Які проблеми ти можеш назвати у федори воркстейшн?

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Gelonyrum: 01.08.2026 20:39
Scoffer: 01.08.2026 20:24 Ekz0rcyst
А яка різниця які сами твіки ти робив? Ф'южн підключав чи воно саме?)
Повторю, я просто вирубив штатно в локальній політиці, це буквально декілька клацань мишою.
Будьмо чесними, 11-ту вінду без терміналу навіть не поставиш, що смішно. Той же локальний акаунт на Home та Pro версіях ОС робиться лише через термінал, обхід всіляких обмежень процесорів (для старого заліза) та TPM також здійснюється через редагування реєстру під час встановлення ОС. Декількома клацаннями миші тут не обійдешся, я вже мовчу про видалення всієї блотварі та сміттєвих сервісів, які несуть користь не користувачу, а майкрослопу.
Так зроби акк майкрософт
Так не сиди на древньому залізі
Відповісти