Pulsar та Noctua випустили ігрову мишу Feinmann F01 Noctua Edition із вбудованим вентилятором

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

alexeygalas: 21.07.2026 15:48 Технології древніх. Була у мене колись A4tech X7 якась моделька, у якої під долонею була решітка а під нею вентиляторчик. Ще й 3 позиційний вимикач був Hot/Cold/Off. не можу ніяк знайти назву моделі
А A4Tech не було вентиляторів, хіба що це якийсь китайський клон, я також не можу знайти таку миш.

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Але як хтось казав, що за такі гроші і без ШІ не варто брати, зовсім не варто брати, чуєте мене, не беріть.)
nick_ii
Junior

Inqizitor2022: 22.07.2026 12:57 ціною 179,9 євро - шта? в 2000-е были мышки с вентиляторами, цена до 10 баксов была, а в 20 раз дороже - это просто смешно. Нокта обезумела

Отправлено спустя 5 минут :
У меня кресло - харьковский Пилот за 2600 гривен от Новый стиль куплено в 2006 году. Очень доволен, прекрасное кресло и полностью закрывает все хотелки, вентиляция потому, что ткань с дырочками, снизу кожа с вставкой из ткани. 20 лет - полёт нормальный.
спойлер
Изображение
Зараз ваше крісло 15 тищ. Так шо миша вигідніша :D
alexeygalas
Member

Dilfin: 22.07.2026 13:22А A4Tech не було вентиляторів, хіба що це якийсь китайський клон, я також не можу знайти таку миш.
Я її теж не можу знайти просто схоже не збереглись згадки про цю модель. Але був оригінал точно бо ще багато дублонів за неї відвалив. Дизайн Х7 був з напівпрозорою кнопочкою DPI 3 колірною, подвійним кліком і 2 боковими клавішами. Колесо також клікалось по горизонталі вправо/ліво.

Знайшоооов https://ek.ua/ua/A4TECH-X6-76D.htm
У мене чорна була.
The A4Tech X6-76D (often called HandDry) is a unique, classic wired laser mouse featuring a built-in miniature fan and heater. Designed for ergonomics, it includes an exclusive G-Laser engine (1000 dpi) for tracking on glossy or glass surfaces and a convenient "Double-Click" button.
Dilfin
Member

alexeygalas: 22.07.2026 21:29
Dilfin: 22.07.2026 13:22А A4Tech не було вентиляторів, хіба що це якийсь китайський клон, я також не можу знайти таку миш.
Я її теж не можу знайти просто схоже не збереглись згадки про цю модель. Але був оригінал точно бо ще багато дублонів за неї відвалив. Дизайн Х7 був з напівпрозорою кнопочкою DPI 3 колірною, подвійним кліком і 2 боковими клавішами. Колесо також клікалось по горизонталі вправо/ліво.

Знайшоооов https://ek.ua/ua/A4TECH-X6-76D.htm
У мене чорна була.
The A4Tech X6-76D (often called HandDry) is a unique, classic wired laser mouse featuring a built-in miniature fan and heater. Designed for ergonomics, it includes an exclusive G-Laser engine (1000 dpi) for tracking on glossy or glass surfaces and a convenient "Double-Click" button.
Прикольна, а сильно гудів вітряк. чи не було чутно?
alexeygalas
Member

Dilfin: 23.07.2026 12:32чи не було чутно?
Не було зовсім. холодок лише по руці
Ответить