marvin1111: ↑
17.12.2025 06:46
MqM: ↑
16.12.2025 14:47
Та вже було подорожчання осінню, вчасно то було би літом.
Як там з пракуванням головки? В мене Іронвольф на 4ТБ дуже часто паркує головку зчитування
13 лет пользовался Seagate ST1000DM003(1TB, 1 пластина) как единственным диском для всего включая винду, он постоянно парковал головку, причем с первого дня делал это громко с явным щелчком. Все эти годы я ждал когда он отъедет, и только недавно отправил его на пенсию, полностью рабочий
Це звісно трішки заспокоює, проте жорсткі диски здатні на більше.
Знаю робочі жорсткі диски з 2005 року)))
Отправлено спустя 6 минут 11 секунд:
stnl79: ↑
17.12.2025 03:06
Наркоманія та ідіотизм таки перемагає . Тільки повний дурень побіжить купувати абсолютно непотрібний в даний момент хдд.з відеокартами хоча б було зрозуміло - вона прибуток приносила. А тут що? Який сенс купувати хдд по ціні х3?
По перше чим абсолютно непотрібний?
Он форумчанин купував на 8тб, запрпонуйте йому принаймні таку ж по ціні альтернативу з ссд.
Та наче ще жорсткі диски до x3 ще не виросли, проте мінімальні цінові позиції таки відчутно зросли - особливо чомусь біда з дисками на 2тб чомусь там дійсно ціна x2, а от 4тб лише зростання в півтора рази
Правда наші бариги змогли зробити діапазон дисків від 6000 грн до майже 9000 грн, коли той диск не так давно коштував трохи менше 5к