erkins007: ↑
23.09.2025 17:19
Dilfin: ↑
23.09.2025 17:02
А то нічого, що в Україні від 2 до 4 мільйонів людей мають мінімальну зарплату у 6К грн. на руки, чи ви думаєте, що всі діти мажорів, депутатів, всі круті бізнесмени і тільки ліниві нічого не мають, ми живемо при капіталізмі, відкрийте очі, ще трохи і буде, як в Африці, що люди від голоду будуть вмирати, а інші будуть жирувати на вершині піраміди статусного життя.
Я таки извиняюсь, но когда у тебя зарплата 6к грн, то нужно тратить время не на игры, а на работу.
В мене не 6к зарплата, але багатьом іншим не так пощастило, як мені і знаю багатьох "заможних" бізнесменів, які простих людей, за людей не рахують. бо ті не вміють так, як вони любими шляхами і маніпуляціями заробляти великі гроші, вважають їх лохами, яких можна і треба розводити... Чесність і порядність зараз в цьому світі зараз стала на останньому місці, не рентабельна вона.
Відправлено через 9 хвилин 41 секунду:
Треба, але дитина в якої батьки чесні і порядні, але заробляють трошки більше ніж мінімум (це прибиральники, продавці, вчителі і ще багато інших професій) не розуміє чому батьки не можуть їй купити хороший телефон, комп'ютер, чому воно все дорожчає... В цьому форумі сидять здебільшого люди, які можуть собі позволити купляти обладнання за любі гроші і які не розуміють тих, хто мало заробляє і їм пофіг що скільки коштує і чи дорожчає, чи ні.
Відправлено через 7 хвилин 49 секунд:
Залежно як "жрать", а ви не чули про пенсіонерів, які за 2000 виживають, їм що, взагалі випилятись по вашому з цього світу? Добре що слово абсурд знаєте, чи людина в якої 6к зарплата не має права навіть думати про краще життя, про телефон чи комп'ютер, чи нахєр має виїхати на заробітки за кордон і більше сюди не повертатись?
Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
Timedemo: ↑
23.09.2025 20:58
Dilfin: ↑
23.09.2025 17:02
А то нічого, що в Україні від 2 до 4 мільйонів людей мають мінімальну зарплату у 6К грн. на руки, чи ви думаєте, що всі діти мажорів, депутатів, всі круті бізнесмени і тільки ліниві нічого не мають, ми живемо при капіталізмі, відкрийте очі, ще трохи і буде, як в Африці, що люди від голоду будуть вмирати, а інші будуть жирувати на вершині піраміди статусного життя.
то йди та заробляй, ніхто не заважає.
То йди та й заробляй, Ви знахідка для капіталіста, Ви будете заробляти ще більше, а капіталіст буде піднімати ціни ще більше і так до безкінечності і як віслючок будете бігти за морквиною...